Fluorit krystal

Krystal: Fluorit

fluorit-krystal

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

Fluorit er en meget kraftfuld krystal og meget besynderlig.
Selvom den er meget beskyttende anbefales det at benytte den når man har fjernet eventuel dyb negativitet fra sig selv. Den virker nemlig på den måde at den sænker negativitet og hæver positivitet. En meget særlig egenskab den også har er evnen til at skjule din aura fra andre og på den måde beskytter den dig mod menneskers negativitet samt dårlig energi fra andre.

Har krystaller en bevidsthed? bedøm selv…
Jeg har taget et billede af en af mine flourit-krystaller hvor der efter jeg arbejde med den pludselig begyndte at stå hvad der ligner “faith” indei den. Det besynderlige er at jeg mærkede en dyb tillid fra krystallen på samme tid og det passende altså med det budskab jeg modtog fra krystallen. Jeg skyndte mig at tage flere billeder af dette. Jeg har skrevet over på billeder med rødt for at vise hvor der står Faith og for at sammenligne skriften. Krystallen har efterfølgende ændret sig og det besynderlige er at der ikke længere står noget så det er kort sagt forsvundet igen. Dette er blot et eksempel på at virkeligheden ofte kan være ganske besynderlig.

Få unik, personlig vejledning!
Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Jeg kan tilbyde dig personlig, skræddersyet, metafysisk vejledning, der passer til netop din situation.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller? Book en mail korrespondance.
Se mere her:
mail korrespondance

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler