Er smukke kvinder eller mænd sværere at møde eller tiltrække? Datingtips for både kvinder og mænd

Lad os tale om ikke at bedømme mennesker på det ydre.


Baserer du en kvindes værdi og hvor svær hun er at møde på hendes udseende? eller hvis du er kvinde og læser dette baserer du en mands værdi og hvor svær han er at møde efter udseendet?
Det er meget menneskeligt i dag at mange mænd tror at smukke kvinder eller mænd er sværere at tiltrække end kvinder eller mænd, der måske ikke får så meget opmærksomhed. Men dette er ikke sådan som virkeligheden er, men din overbevisning om at kvinder eller mænd, der er smukke burde være svære gør det måske virkeligt for dig. Mange er bange for at tage kontakt til mennesker, der oplever sig selv som smukke, fordi mange tænker at de vil afvise en… I virkeligheden er der ikke særlig mange mænd, der tager kontakt til de smukke kvinder fordi de ikke tør. Da ikke så mange mænd tager kontakt til de smukkeste kvinder, er de smukkeste kvinder ofte meget ensomme (hvilket kan være en stor overraskelse for mange). Ofte vil kvinder, du tænker får meget opmærksomhed blive ekstra glad for at du tager kontakt… Og det samme kan være sandt for mænd også. Der er ingen grund til at bremse dig selv i at tage handling – blot fordi du formoder du ved hvordan den anden person er.

Fordelene ved at tage kontakt når du er forelsket eller tiltrukket er umådelige og grænseløse.

– Simon

Gå tilbage til oversigt over artikler

Leder du efter en NLP uddannelse?

Ta’ din NLP Uddannelse ved Devotion Emotion. Bliv NLP Practitioner online

Hypnose lydfiler til mere selvværd og forandring

Download NLP hypnose lydfiler til mere selvværd og selvindsigt samt forandring på mange forskellige livsområder. Se oversigt over Hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler.

Lær Hypnose

Vil du lære hypnose?


Hypnose er et ganske spændende fænomen og element, der ikke behøver at være svært at lære. Der lægges vægt på et spændende og lærerigt forløb. Lær hypnose og lær at skabe kraftfuld indflydelse. Se mere om studie i hypnose her: Lær hypnose

Download Guidet Hypnose lydfiler

Download guidet hypnose lydfiler til mere selvværd og succes.
Se mere om Hypnose lydfilerne her: Guidet hypnose lydfiler

Guidet-hypnose-lydfiler-til-mere-selvværd-succes-mp3-filer

Download Guidet NLP hypnose lydfiler til mere selvværd og selvindsigt samt forandring på mange forskellige livsområder. Guidet “spirituelle” hypnose lydfiler til mere indre ro, selvforståelse samt selvindsigt. Disse NLP hypnose spirituelle lydfiler til mere selvværd og succes er nøje designet til at frisætte indre ressourcer og hjælpe dig til endnu mere livsglæde i bestemte livsområder. Hypnose lydfilerne er meget forskellige – mange er tænkt som en hypnose spirituel meditations-drømmerejse hvor du opnår samt finder frem til endnu flere ressourcer og fornyelse, mens du blot lytter med lukkede øjne og lader tankerne flyve. Disse afslapnings-hypnose lydfiler er nøje designet til at skabe kraftfuld påvirkning samt selvindsigt og de gør dette ganske effektivt. De er nøje designet til ikke kun at omprogrammere dine eventuelle uhensigtsmæssige indre processer, men giver dig også mulighed for at reflektere og fordybe dig i bestemte områder såsom: kommunikation, selvindsigt, kærlighed, indflydelse, tiltrækning, lavt selvværd.

Fordelen ved mange af lydfilerne er uden tvivl at du kan fordybe dig i dig selv. Hypnose lydfilerne indeholder kraftfulde NLP samt hypnose elementer, der vil give dig resultater også på uventede områder. Derudover vil særlig sensitive især bemærke hvordan hypnose lydfilerne vil skabe en “healing” effekt da Simon indtaler disse lydfiler med indlevelse samt kanaliseret med stærk energi, der medfører en kraftfuld oplevelse og dermed helende effekt. Hypnose “healing” lydfilerne er skabt og indtalt på tidspunkter hvor at indlevelsen af disse emner har været ekstra stærk og målet er ganske enkelt at dette vil smitte af på lytteren – Lydfilerne er meget forskellige! Nogle vil hjælpe dig med at overkomme tvivl på dig selv, andre vil udvikle færdigheder og bringe mere selvforståelse ind i bestemte livsområder – Uanset hvad vil du forhåbentligt kunne lide at lytte til dem. Hypnose meditations, refleksions “mindfullness” lydfiler – ja disse lydfiler vil virke stressreducerende og bringe dig i en kraftfuld tilstand af selvindsigt og selvreflektion. Gaven ved lydfilerne er at disse guidet hypnose lydfiler alle har det tilfælles at de ikke er lavet til dit bevidste sind… men til dig. Guidet hypnose lydfiler mod stress og tvivl på dig selv samt guidet hypnose lydfiler til motivation, handlekraft samt kompetencer og succes. Se oversigt over Hypnose lydfiler: Guidet Hypnose lydfiler.