Advarsel!!!

Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater. Videoerne herunder er kun ment som underholdning og inspiration samt udforskning af dit væsen… og bør betragtes som sådan!!!

Videoerne findes længere nede på siden

Hvor skørt og absurd det end lyder, er det meget vigtigt at du KUN ser disse videoer i meget små mængder. Disse videoer herunder indeholder vibrationer der sætter gang i din spirituelle evolution og/eller bringer dig energier din fysiske krop ikke har mærket før eller kender (energier fra fysisk materiale, der eksempelvis er ældre end selve jorden, der dertil er forstærket mange mange gange op) også selvom du måske mentalt ikke oplever noget som helst.

Disse videoer er programmeret med blandt andet flere kraftfulde, meget værdifulde krystaller, sten, meteoritter mm. der er meget sjældne og blandt krystalhealere er anset for at være de absolut mest virkningsfulde og altså ikke noget du blot kan finde i en normal krystalbutik. Stol på din intuition!

Videoerne herunder er energimæssigt programmeret til at støtte dig til forandring.

Hvorfor er videoerne korte?
Jeg har designet disse videoer til at være meget korte, da videoerne er utrolig intense og for de fleste mennesker for voldsomme… Kroppen er nød til at kunne følge med. Bemærk venligst krop og sind påvirker hinanden og du vil blive påvirket af disse mange forskellige vibrationer også selvom du måske ikke mærker det store. Der er ikke noget, du behøver at regne ud… blot se videoen og træk vejret dybt. Tillad hvad du oplever at blive oplevet…
Disse videoer er koncentreret fokuserert intens energi.

Kort om mig og krystaller (Relevant)
Som clairsentient hypnotisør finder jeg meteoritter, tektitter, krystaller og stens påvirkning på menneskers sind og krop fascinerende. Jeg er både fascineret af videnskaben samt det metafysiske og spirituelle. Som hypnotisør har jeg nemlig et unikt kendskab til sammenspillet mellem hjernen, sindet samt kroppen og dertil den indre oplevelse og er dermed opmærksom på eventuelle forstyrrende elementer såsom placebo, indbildning mm. Når det er sagt er det min dybeste overbevisning at det er mest givende at undersøge nej…opleve krystaller og sten ikke blot ud fra videnskab eller spirituelitet, men i samme grad emotionelt og nysgerrig og næsten i samme lys som du ville møde et menneske eller et levende væsen. Jeg har altid brugt krystaller meget… Jeg har blandt andet lavet nogle af landets mest kraftfulde og unikke hypnose lydfiler, der er hørt af flere tusinde mennesker… hypnose lydfiler, der ofte er lavet i samarbejde med krystallernes energi. Se mere her: Hypnose lydfiler

Hvad kan jeg bruge disse videoer til?
Hvis du ikke er interesseret i metafysisk og spiritualitet, så anbefaler jeg ikke at du bruger tid på at se videoerne… Det vil ikke være designet til dig! Se dem som en form for “spirituel udforskning at dit væsen”
Se…Disse videoer er kort sagt DELT ENERGI/Vibrationer, der kan udnyttes og adopteres for dem, der er klar til det. Det vil eksempelvis også være en utrolig kraftfuld måde at træne din intuion og eller fremkalde eventuelle synske evner eller arbejde med dig selv energimæssigt mm. Disse videoer er primært henvendt til de, der er intutive eller de som er klar til at udforske og sætte gang i deres “menneskelige revolution” og spirituelle evolution og med det menes der unik transformation. Mennesker har forskellige natur og drages af forskellige ting…derfor har jeg bevidst designet dem utrolig åbne sådan at hver person kan bruge dem på unikke måder…
Hvis du vil være aktiv mens du ser videoerne anbefales det at drikke et glas vand. (vibrationerne påvirker vandet såvel som vandet i din krop)

Er det nok blot at se videoerne?
Der er ikke noget at analysere… Videoerne er nøje energimæssigt programmeret til at fremkalde effekten og vibrationerne af de forskellige elementer på en sådan måde at den pågældende energi knytter sig til dig efterfølgende på den mest passende måde. Du behøver derfor ikke bekymre dig om at du ser en video, da vibrationerne nemt gennemtrænger forskellige lag samt niveauer af virkeligheden. Der er ikke noget du behøver at være overbevist om eller gøre. Hvis du vil kan du se dette som en form for fjernhealing. Vær dog opmærksom på at ting kan skifte meget hurtigt og mange af videoerne kan fremme stærke, intense oplevelser. Hvis du er ny til krystaller kan lære meget mere om det og energi her på hjemmesiden. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater. Videoerne herunder er kun ment som underholdning og inspiration samt udforskning af dit væsen… og bør betragtes som sådan!!!

Hvordan virker det?
Det ville tage en måned at forklare! Sandheden er at det allerede har virket på dig… Som menneske bliver du gennem livet hver dag udsat for forskellige vibrationer og frekvenser selv fra naturens side… for ikke at tale om de vibrationer såsom EMF (Elektro Magnetisk Frekvenser der afgives af eksempelvis forskelligt elektrisk udstyr, der kan måles med det rette udstyr blot for at nævne et eksempel). Når du spørger hvordan det virker er svaret… “det virker som alt andet i verden.”
Tyngdekræften kan du heller ikke se og stadig påvirker den dig lidt som månen der med usynlige kræfter trækker i havet og påvirker vandet i din krop…Bemærk Krop og sind påvirker hianden.

Det er velkendt at tankervibrationer kan måles og at tankevibrationer har effekt på eksempelvis krystaliseret vand, der eksempelvis ændrer sig når det er udsat for særlige bekræftelser (tankevibrationer). Krystaller indeholder blandt andet krystalhukommelse og kan forstærke forskellige vibrationer mm. Forskellige mineraler har også metafysisk samt fysisk effekt på kroppen og sindet. Din krop indeholder vand, der kort sagt bliver påvirket af forskellige vibrationer, der dertil påvirker eksempelvis neuroerne (nervesystemet), der ikke kun har hjemme i hjernen, men findes i hele kroppen. Der er ikke noget at regne ud eller analyserer. Selv en farve har en svingning. Hvis man går ind i et blodrødt værelse ville nogle eksempelvis begynde at føle sig mere stresset. Hvis farven blev ændret til grøn ville nogle blive mere rolig. Derfor bruges der ofte et grønt underlag til eksamen Ja! eksamen kaldes ofte “det grønne bord”. Lydvibratrioner har også effekt på din fysiske krop… det kender du sikkert når du hører et godt nummer i radioen… eller hvordan dit energifelt påvirkes af mennesker omkring dig alt efter om de er glade, kede af det eller nervøse. Lad mig understrege dette er langt mere end blot lyd og farvesymbolik og ændringer i kroppen… Når du forbinder dig til energierne i disse videoer kan alt ske. Disse videoer er ikke lavet for dit bevidste sind, men til din energikrop, der påvirkes af forskellige vibrationer og elementer. Hvordan det virker og om det virker samt hvilken unik effekt du modtager afhænger naturligvis af dit møde med videoerne.
Der er ikke noget du behøver at tro eller være overbevist om.
Ændringer i dit indre såvel som sære synkroniseringer i din verden kan ske. Disse videoer ændrer dit energifelt og du vil begynde at se ændringer når du kontinuerligt forbinder dig til energierne. Du kan fordybe din forståelse omkring krystallers vibrationer her: Hvordan mærker man krystal-vibrationer?

Er det sikkert at se disse videoer?
Ja, men det kan være meget ubehageligt for din mentale tilstand at se disse videoer for meget!
Kroppen er nødt til at kunne følge med – Bemærk krop og sind påvirker hinanden!

Disse videoer er metafysiske vibrationer og bør behandles med forsigtighed. Det vil eksempelvis ikke være hensigtsmæssigt at presse dig selv for meget ved at fremtvinge resultater. Det vil ikke være farligt, men kan fremme ubehag og kan fremkalde, angst, panikanfald i nogle mennesker hvis du kontinuerligt ser disse videoer alt alt for meget! Det er heller ikke utænkelig at nogle vil opleve bizare ting såsom høre stemmer mm. Hvis du har sådanne oplevelser…er det nok en god ide at stoppe 🙂
Det anbefales på ingen måde at se disse videoer om natten, da de kan påvirke din søvn og fremkalde ubehagelige drømme mm.  Jeg bryder mig ikke om at forsøge at overbevise dig om noget… dette er ikke for alle! Videoerne er designet med blandt andet de mest kraftfulde krystaller verden har set (som jeg selv har haft mange mærkelige oplevelser med). Mange der ikke blot kan fåes i normal krystal  butik og som er kendt blandt intuitive for at have en meget stor effekt på den fysiske krop. Disse krystaller er dertil forstærket mange mange gange op sådan at det vil kunne mærkes…(selvom det er ligemeget om du mærker noget).

Inspiration til brug af disse videoer (Stol på din oplevelse)
Min anbefaling er at se videoerne kontinuerligt eksempelvis MAX 3 gange dagligt.
Eller morgen og aften.
Du kan naturligvis også vælge at se dem efter behov og hvis du mangler ekstra energi og styrke mm.
Du kan eventuelt tænke på noget, der er vigtigt for dig.

Du kan også eventuelt tænke på en oplevelse du er bekymret for…
Du kan forbinde dig til dit højere selv eller blot modtage et energiboost…
Disse videoer er designet som en form for  intens fjernhealing som du kontinuerligt kan vende tilbage til.
Står du eksempelvis overfor en udfordring eller dilemma kan du blot forbinde dig til en af disse videoer og du vil opleve muligheder.

Grundlæggende bør du tage udgangspunkt i de pågældende bekræftelser der er knytter til hver video.
(Du behøver ikke sige noget).

 

Video 1 – Hvad gør denne video?
VÆR MEGET FORSIGTIG… Se ikke for meget og ikke om natten!
Bekræftelse: “Jeg er hel og fuldendt og åben overfor alt jeg lever fra mit hjerte”
Mange vil måske opleve svimmelhed eller let ondt i hovedet og en følelse af at være “fuld” eller “høj”.
Du vil muligvis føle dig endnu mere draget af at være dit oprigtige selv og begynde at bruge dine unikke egenskaber. Du kan forvente ting skifter til din fordel.

Omkring krystaller/sten i denne video:

Kort om Meteorit NWA
NWA er en berømt meteorit (den meteorit sten på videoen).
Denne meteorit, kendt som NWA 869, smadrede ind i jorden for omkring 10.000 år siden.
Den blev opdaget omkring år 2000 og indeholder samme byggesten, som solsystemet er dannet af. NWA 869 indeholder dermed materiale, der er mere end 4.55 milliarder år gammel. Den indeholder dermed fysisk materiale, der er ældre end selve jorden. Lad mig gentage dette: den indeholder materiale der er ældre end jorden.
NWA 869 indeholder og er dannet af uidentificeret materiale, der har samlet sig dybt ude i rummet mellem jupiter og mars.

Kort om Moldavit
Moldavit/moldavite og er det grønne tektit glas (mere sjælden end diamant).
Moldavit indeholder energier, der er ude af denne verden. For omkring 15 millioner år siden ramte en meteor ned i tyskland og effekten landede helt over i tjekkiet…og det regnede ned med krystaliseret grønt glas… Moldavit er ikke en krystal, da den ikke har en krystal-struktur…men den bliver dog ofte omtalt som en krystal. Se mere om moldavit her: Moldavit

Kort om Herkimer Diamant (kvarts)
Herkimer diamant fra New york. Den er den mest dyrebare form for kvarts. (og er ikke en rigtig diamant) Denne krystal kan forstærke alle andre sten, mineraler samt krystaller mange mange gange op. Den er mindst 1 halv milliard år gammel og indeholder krystal-hukommelse.

Video 2 – Hvad gør denne video?
VÆR MEGET FORSIGTIG… Se ikke for meget og ikke om natten!
Bekræftelse: “Jeg er lavet af jern! Jeg gennemtrænger upåvirket alle former for forandringer og jeg gennemgår alting hurtigt og stadig føler jeg mig blød og rolig i mit indre”

Omkring krystaller/sten i denne video:

Kort om Meteorit Gibeon
Gibeon er en berømt meteorit og det er velkendt blandt forskere at den stammer fra selve kernen af en død planet.
Den er opbygget af den mest stabile form for jern (meget mere stabil end fundet på jorden) og indeholder også nikkel mm.

Den er dannet omkring samme tid som solen… så den er MEGET gammel… Intet andet materiale på jorden danner de særlige mønstre den har. Den har mindst haft en hastighed på 27 kilometer i sekundet og det har taget den omkring 1000 år at nedkøle blot en grad mens den fløj gennem rummet.

Kort om Moldavit
Moldavit/moldavite og er det grønne tektit glas (mere sjælden end diamant).

Moldavit indeholder energier, der er ude af denne verden. For omkring 15 millioner år siden ramte en meteor ned i tyskland og effekten landede helt over i tjekkiet hvor det regnede ned med krystaliseret grønt glas… Moldavit er ikke en krystal, da den ikke har en krystal-struktur, men den bliver dog ofte omtalt som en krystal. Se mere om moldavit her: Moldavit

Kort om Herkimer Diamant
Herkimer diamant fra New york. Den er den mest dyrebare form for kvarts. (og er ikke en rigtig diamant) Denne krystal kan forstærke alle andre sten, mineraler samt krystaller mange mange gange op. Den er mindst 1 halv milliard år gammel og indeholder krystal-hukommelse.

Video 3 – Hvad gør denne video?
VÆR MEGET FORSIGTIG… Se ikke for meget og ikke om natten!

Bekræftelse: “Jeg er åben overfor alle former for transformation i mit indre såvel som mit ydre. Jeg bevæger mig kontinuerligt hurtigere gennem alle oplevelser robust og upåvirket på vej mod oprigtig dyb lykke”

Omkring krystaller/sten i denne video:

Kort om Meteorit NWA
NWA er en berømt meteorit (den brune sten på videoen).
Denne meteorit, kendt som NWA 869, smadrede ind i jorden for omkring 10.000 år siden.
Den blev opdaget omkring år 2000 og indeholder samme byggesten, som solsystemet er dannet af. NWA 869 indeholder dermed materiale, der er mere end 4.55 milliarder år gammel. Den indeholder dermed fysisk materiale, der er ældre end selve jorden. Lad mig gentage dette: den indeholder materiale der er ældre end jorden.
NWA 869 indeholder og er dannet af uidentificeret materiale, der har samlet sig dybt ude i rummet mellem jupiter og mars.

Kort om Meteorit Gibeon
Gibeon er en berømt meteorit og det er velkendt blandt forskere at den stammer fra selve kernen af en død planet.
Den er opbygget af den mest stabile form for jern (meget mere stabil end fundet på jorden) og indeholder også nikkel mm.

Den er dannet omkring samme tid som solen… så den er MEGET gammel… Intet andet materiale på jorden danner de særlige mønstre den har. Den har mindst haft en hastighed på 27 kilometer i sekundet og det har taget den omkring 1000 år at nedkøle blot en grad mens den fløj gennem rummet.

Kort om Moldavit
Moldavit/moldavite og er det grønne tektit glas (mere sjælden end diamant).
Moldavit indeholder energier, der er ude af denne verden. For omkring 15 millioner år siden ramte en meteor ned i tyskland og effekten landede helt over i tjekkiet hvor det regnede ned med krystaliseret grønt glas… Moldavit er ikke en krystal, da den ikke har en krystal-struktur, men den bliver dog ofte omtalt som en krystal. Se mere om moldavit her: Moldavit

 

Video 4 Hvad gør denne video?

Bekræftelse: “Jeg er upåvirket af andre og jeg er en utømmelig energikilde”
Energimæssig rensning (kan fremme let ondt i hovedet og en fornemmelse af at være lidt sær) Meget mere upåvirket af andre menneskers energi. (beskyttelse fra mentale/verbale angreb) Meget mere åben overfor at udtrykke dig selv oprigtigt. Mange vil opleve mere automatisk let kommunikation blandt andre.

Omkring krystaller/sten i denne video:

Kort om Blå kyanit
Blå kyanit indeholder uendelig krystalenergi. Blå kyanit er ikke en “forvisningskrystal” og blå kyanit fjerner dermed ikke dårlig energi eller fjerner dig ikke fra mennesker med dårlig energi. Den gør dig blot 100% upåvirket overfor uønsket energi. Med energien af Blå kyanit vil du stadig bemærke andre menneskers dårlig energi, men du vil ikke kunne blive påvirket af det. Du vil stadig få øje på eksempelvis opvasken, rodet eller andre menneskers negativitet, men det vil ikke gå ind og genere dig og du vil ikke være i stand til at samle negativ energi op. Blå kyanit kan nemlig ikke adoptere andet energi end hvad den selv har i sig. Se mere om Blå kyanit her: Blå kyanit

Kort om Moldavit
Moldavit/moldavite og er det grønne tektit glas (mere sjælden end diamant).
Moldavit indeholder energier, der er ude af denne verden. For omkring 15 millioner år siden ramte en meteor ned i tyskland og effekten landede helt over i tjekkiet hvor det regnede ned med krystaliseret grønt glas… Moldavit er ikke en krystal, da den ikke har en krystal-struktur, men den bliver dog ofte omtalt som en krystal. Se mere om moldavit her: Moldavit

Kort om Herkimer Diamant
Herkimer diamant fra New york. Den er den mest dyrebare form for kvarts. (og er ikke en rigtig diamant) Denne krystal kan forstærke alle andre sten, mineraler samt krystaller mange mange gange op. Den er mindst 1 halv milliard år gammel og indeholder krystal-hukommelse.

Video 5 Hvad gør denne video?

Bekræftelse: “Jeg gennemgår en kolossal indre transformation, der afspejler sig i min verden”

VÆR MEGET FORSIGTIG

Du vil måske opleve at mærke alting meget stærkt… og mange vil begynde at mærke andres energier meget stærkere og dette kan for mange være meget intens. Nogle vil mærke dette som en behagelig fornemmelse. Dit energifelt er meget mere udviddet mm.

Omkring krystaller/sten i denne video:

Kort om Moldavit 2 forskellige typer.
BEMÆRK… Denne video indeholder 2 forskellige typer ægte moldavit (mere sjælden end diamant). Den grønbrune moldavit er langt mere kraftfuld end “normal” grøn moldavit, der i sig selv ofte er omtalt som den mest kraftfulde krystal i verden. Hvorfor er den mere kraftfuld når den er grønbrun? Fordi den kort sagt har fløjet længere under meteornedslaget den er et resultat af. Moldavit/moldavite og er det grønne tektit glas Forskellen på en meteorit og en tektit (heriblandt moldavit) er at en tektit er dannet som resultatet af en meteornedslag, hvor en meteorit er selve stykket, der fysisk har fløjet langt ude i rummet. Moldavit indeholder energier, der er ude af denne verden. For omkring 15 millioner år siden ramte en meteor ned i tyskland og effekten landede helt over i tjekkiet…og det regnede ned med krystaliseret grønt glas…(en grønbrun moldavit er landet helt over i det sydlige Moravia). Moldavit er ikke en krystal, da den ikke har en krystal struktur… men den bliver dog ofte omtalt som en krystal. Se mere om moldavit her: Moldavit

Kort om Herkimer Diamant
Herkimer diamant fra New york. Den er den mest dyrebare form for kvarts. (og er ikke en rigtig diamant) Denne krystal kan forstærke alle andre sten, mineraler samt krystaller mange mange gange op. Den er mindst 1 halv milliard år gammel og indeholder krystal-hukommelse.

Video 6 Hvad gør denne video?
Bekræftelse: “Jeg er ustoppelig flammende passion. Jeg er lavet af ild og brænder alt væk, der ikke støtter mig”
Denne video fremmer din iboende magiske ild og passion, livslyst. Se ikke for meget, da det vil fremkalde eventuelt undertrykket vrede!

Omkring krystaller/sten i denne video:

Kort om lld opal + dyrebar ild opal:
Ild opal er en utrolig vild krystal og meget kraftfuld og på samme tid aggresiv og intens! Den bør benyttes med omtanke! Ild opal er ikke en sød lille hyggeflamme, men en ustyrelig instens, næsten hidsig flamme ude af kontrol, der sætter ild i alt. Den er ofte kendt som den varmeste og mest intense sten… Så meget at de anbefales at sove med den istedet for at gå med den og man kan ofte opleve drømme hvor man er aggressiv og selvsikker. Der er ofte meget forvirring omkring hvordan en ild opal ser ud. Det er ikke det reflekterende lys, der afgør om det er en ild opal, selvom ild opaler sommetider vil have reflekterende lys. En helt normal ild opal er typisk rød orange hvor en ild opal med reflekterende lys er kendt som dyrebar ild opal.

Kort om Moldavit
Moldavit/moldavite og er det grønne tektit glas (mere sjælden end diamant).
Moldavit indeholder energier, der er ude af denne verden. For omkring 15 millioner år siden ramte en meteor ned i tyskland og effekten landede helt over i tjekkiet hvor det regnede ned med krystaliseret grønt glas… Moldavit er ikke en krystal, da den ikke har en krystal-struktur, men den bliver dog ofte omtalt som en krystal. Se mere om moldavit her: Moldavit

Video 7 Hvad gør denne video?

Bekræftelse: “Jeg omfavner og genkalder min glemte magi og gennemgår nødvendig transformation for mit eget bedste… Jeg er aldrig alene”

Denne video er KUN til dem, der virkelig er klar til at arbejde med dybe/mørke sider af sig selv. Denne kombination er allerede kendt og brugt af mange mennesker, der arbejder med krystaller. Den er i denne video forstærket mange gange op! Du vil muligvis føle en meget dyb ro og forbindelse til dig selv… Det er meget normalt at føle sig lidt alvorlig i sindet samt tung i kroppen.

Omkring krystaller/sten i denne video:

Kort om Nuumit (troldmandens sten)
Nuumit er verdens ældste mineral fundet på jorden! Den er omkring 3 milliarder år gammel og er dermed det ældste mineral, der er fundet på jorden (der stammer fra jorden). Den er temmelig sjælden og er uden tvivl blandt de mest kraftfulde. Fordi den blev opdaget meget sent i historien findes der ikke mange legender om den, men den benyttes ofte af shamaner og lignende. Nuumit bærer på energier og vibrationer, der er fra en svunden tid og giver dig adgang til dybe, jordiske vibrationer, der er uden for vores bevidsthed og ligger langt før, dinosaurerne gik på jorden. Nuumit er kendt som troldmandens sten og er en af de mest kraftfulde sten, verden har set. Kraften ved nuumit er kolossal, fantastisk og ret skræmmende. Den har en meget besynderlig og næsten “nøjeren” vibration. Nuumit er en blanding af det magiske, fantastiske samt skumle og uhyggelige aspekt i verden og den kan være lidt svær at beskrive. Brug den med forsigtighed og kun når du virkelig skal bruge den. Se mere om Nuumit her: Nuumit

Kort om Moldavit:
Moldavit/moldavite og er det grønne tektit glas (mere sjælden end diamant).
Moldavit indeholder energier, der er ude af denne verden. For omkring 15 millioner år siden ramte en meteor ned i tyskland og effekten landede helt over i tjekkiet hvor det regnede ned med krystaliseret grønt glas… Moldavit er ikke en krystal, da den ikke har en krystal-struktur, men den bliver dog ofte omtalt som en krystal. Se mere om moldavit her: Moldavit

Kort om Herkimer Diamant
Herkimer diamant fra New york. Den er den mest dyrebare form for kvarts. (og er ikke en rigtig diamant) Denne krystal kan forstærke alle andre sten, mineraler samt krystaller mange mange gange op. Den er mindst 1 halv milliard år gammel og indeholder krystal-hukommelse.

 

Video 8 – Hvad gør denne video?

Bekræftelse… “Jeg er forbundet til ubegribelige synkroniseringer min mentale kapacitet er kolossal jeg er upåvirket af alt”

PAS MEGET PÅ!!! VÆR FORSIGTIG
Denne video åbner op for din hjerne/sinds kapacitet samt danner “smutveje” for hele nervesystemet. Denne video vil åbne MEGET op for din mentale kapacitet og dine iboende ukendte mentale styrker og kort sagt give dit sind en “opdatering” på en sådan måde at du nemmere vil kunne rumme mange flere metafysiske komcepter (der ellers ville tage år at rumme) og eventuelle begynde at opdage ukendte evner samt have mere tillid til din livsopgave og dine talenter mm. Disse vibrationer går målrettet mod energipunktet lige bag din pande eller bag dit tredje øje dette energipunkt vil blive vækket og din hjerne vil kunne finde flere smutveje gennem dit nervesystem (Et bedre sammenspil mellem din fysiske krop og energikrop). Det vil naturligvis være unikt alt efter hvilken rejse du er på, samt hvem du er og ikke mindst hvad dit unikke overbevisningssystem tillader dig at opleve mm. Du vil begynde at tage ting mere let og være mere logisk og leve mere ud fra hjernen istedet for eventuelt at blive følelsesmæssigt påvirket af alt negativitet omkring dig. Du vil måske opleve en snurrende fornemmelse i hovedet og på samme tid en følelse af mere plads i hovedet.  

Omkring krystaller/sten i denne video:

Kort om Natrolit. (Meget sjælden!)
Natrolit er uden tvivl den mest kraftfulde krystal når det kommer til mental og hjernens kapacitet. Vær ikke overrasket hvis du mærker en snurrende fornemmelse ved hovedet. Natrolit er ofte overset af mange “krystal eksperter” det er virkelig noget helt særligt. Benyt med omtanke. Natrolit er kort sagt en upgradering til dit sind hvor du vil få nye perspektiver og meget mere plads fri fra bekymring. Det finder mange kraftfulde krystaller i verden og hver af dem har deres egen energi og stemning. Natrolit er noget helt andet! Den føles nemlig ikke som noget… næsten som hvis den ikke har nogen stemning…den føles som ingenting, men lad dig ikke narre. Den er ofte omtalt som en af mest kraftfulde i dens krystalart gruppe. Ved første øjekast ser den hvid ud, med ved nærmere studering ser du reflekterende lysende facetter og den er næsten gennemsigtig. Natrolit er rigtig god til at åbne op for dit potentiale eller nærmere vejen for dit potentiale, den giver dig massere plads og er uden tvivl en af de mest kraftfulde krystaller til at skabe synkronisering den påvirker sindet og hjernen på måder der ofte nemt bemærkes og fjerner bekymringer samt fjerner selvdestruktiv tankegang. Med natrolit opleves verden mere ud fra sindet frem for at blive følelsesmæssigt påvirket. Verdens eneste krystal/mineral, der kan fremme det, der kunne kaldes “hjerne/sindsevolution”. Den har en meget høj vibration.

Kort om Herkimer Diamant
Herkimer diamant fra New york. Den er den mest dyrebare form for kvarts. (og er ikke en rigtig diamant) Denne krystal kan forstærke alle andre sten, mineraler samt krystaller mange mange gange op. Den er mindst 1 halv milliard år gammel og indeholder krystal-hukommelse.

Video 9 Hvad gør denne video?

Bekræftelse: “Jeg er fri i sindet og fri i hele mit væsen og jeg er støttet af mit højere selv. Jeg er guidet og beskyttet af lys!”

Omkring krystaller/sten i denne video:

Kort om: Serafinit
Serafinit er ofte kaldt englesten og er forbundet til engle da man kan se englefjer inde i stenen. Den er dermed også opkaldt serafinit efter den højest engle order i englenes hierarki “seraphim” og med god grund. Denne krystal er af mange set som en direkte forbindelse til de højeste vibrationer. Serafinit er kun fundet et sted i verden, Rusland. Se mere om den her: Serafinit

Kort om Natrolit. (Meget sjælden!)
Natrolit er uden tvivl den mest kraftfulde krystal når det kommer til mental og hjernens kapacitet. Vær ikke overrasket hvis du mærker en snurrende fornemmelse ved hovedet. Natrolit er ofte overset af mange “krystal eksperter” det er virkelig noget helt særligt. Benyt med omtanke. Natrolit er kort sagt en upgradering til dit sind hvor du vil få nye perspektiver og meget mere plads fri fra bekymring. Det finder mange kraftfulde krystaller i verden og hver af dem har deres egen energi og stemning. Natrolit er noget helt andet! Den føles nemlig ikke som noget… næsten som hvis den ikke har nogen stemning…den føles som ingenting, men lad dig ikke narre. Den er ofte omtalt som en af mest kraftfulde i dens krystalart gruppe. Ved første øjekast ser den hvid ud, med ved nærmere studering ser du reflekterende lysende facetter og den er næsten gennemsigtig. Natrolit er rigtig god til at åbne op for dit potentiale eller nærmere vejen for dit potentiale, den giver dig massere plads og er uden tvivl en af de mest kraftfulde krystaller til at skabe synkronisering den påvirker sindet og hjernen på måder der ofte nemt bemærkes og fjerner bekymringer samt fjerner selvdestruktiv tankegang. Med natrolit opleves verden mere ud fra sindet frem for at blive følelsesmæssigt påvirket. Verdens eneste krystal/mineral, der kan fremme det, der kunne kaldes “hjerne/sindsevolution”. Den har en meget høj vibration. Natrolit

Herkimer Diamant
Herkimer diamant fra New york. Den er den mest dyrebare form for kvarts. (og er ikke en rigtig diamant) Denne krystal kan forstærke alle andre sten, mineraler samt krystaller mange mange gange op. Den er mindst 1 halv milliard år gammel og indeholder krystal-hukommelse. Se mere om den her: Herkimer diamant

 

Video 10 – Hvad gør denne video?

Bekræftelse: “Jeg påkalder mig kolossal styrke, der strømmer kraftfuldt gennem hele mit væsen… Alt er i forandring! Jeg er i kontrol!”

Forstærket Pietersit… Vær ikke overrasket hvis du oplever en elektrisk fornemmelse gennem kroppen lidt som når det tordner udenfor. Forbind dig til din iboende styrke og oplev selvværd og selvtillid samt mere kontrol og selvindsigt. Denne energi vil støtte dig til at “gå din egen vej”

Omkring krystaller/sten i denne video:

Kort om Pietersit
Pietersit er en meget kraftfuld sten og sjælden! Den er ofte kaldt “The key to heaven” (nøglen til himlen) og er af mange også kendt som tordenstormens sten. Det er ofte sagt at stenen indeholder samme kolossale kraft som en tordenstorm og det er ikke en underdrivelse. Den har et særligt lyspil i sig, der ligner bulderende tordenvejr. Der er meget at sige om den kolossale kraft, der ligger gemt i denne sten. Den har evnen til at skabe transformation meget hurtigt, lidt som en tordenstorm, der kommer og transformere alt.

Kort om Herkimer Diamant
Herkimer diamant fra new york. Den er den mest dyrebare form for kvarts. (og er ikke en rigtig diamant) Denne krystal kan forstærke alle andre sten, mineraler samt krystaller og indeholder krystalhukommelse.

Video 11 – Hvad gør denne video?

Bekræftelse: “Jeg tillader hele mit væsen at stabiliseres automatisk på den mest passende måde energimæssigt.”

Denne video støtter dig til generel stabilisering såsom: Grounding, Glæde, Balance.

Omkring krystaller/sten i denne video:

Kort om Blå Kyanit
Blå kyanit er ikke en “forvisningskrystal” og blå kyanit fjerner dermed ikke dårlig energi eller fjerner dig ikke fra mennesker med dårlig energi. Den gør dig blot 100% upåvirket overfor uønsket energi. Med Blå kyanit i dit energifelt vil du stadig bemærke andre menneskers dårlig energi, men du vil ikke kunne blive påvirket af det. Du vil stadig få øje på eksempelvis opvasken, rodet eller andre menneskers negativitet, men det vil ikke gå ind og genere dig og du vil ikke være i stand til at samle negativ energi op. Blå kyanit kan nemlig ikke adoptere andet energi end hvad den selv har i sig.

Kort om Orange Kyanit
Orange Kyanit er ikke en stegende sol, der giver dig et hurtigt kick, men en rolig, selvsikker solopgang, der kraftfuldt og beskedent kaster lys over alt og frembringer ubeskrivelig glæde. Orange kyanit er ikke et euforisk rus, men en dyb, dyb glæde, der vokser sig mere kraftfuld. Den er fuldstændig fantastisk. Da jeg første gang hørte om en kyanit, der var orange kunne jeg næsten ikke tro det. Den blev opdaget meget sent – først i 2007 – og derfor er den ikke så kendt. Der er mange kraftfulde krystaller, der kan skabe glæde i livet, men desværre kaster de meget energi mod bestemte chakraer og bliver dermed hurtig tømt for energi og næsten brændt ud, og de skal dermed lades op, renses og eventuelt programmers ved at give dem intentioner. Sådan er det ikke med orange kyanit (eller andre kyanitter for den sags skyld). Det er virkelig en helt særlig krystal. Den indeholder ligesom blå kyanit og sort kyanit utømmelig krystal energi og dette gør at den ikke løber tør for energi og kan (ligesom alle andre kyanitter) heller ikke optage negativitet. Det vil sige at når du forbinder dig til dens energi vil du begynde at adoptere dens vibration og dermed ikke selv optage negativitet.

Kort om Sort Kyanit
Sort kyanit er en af de mest elskede shamansten i verden… og en krystal, du ikke kan ignorere når du først har holdt den i hånden. Når du holder den i hånden vil du blive groundet som du aldrig har været før.

Video 12 Hvad gør denne video?

Bekræftelse:”Jeg er et urokkeligt, ubrydeligt bjerg! Jeg er beskyttet og i sikkerhed og modtager kontinuerligt store mængder tabt energi tilbage.”

Denne video er nøje energimæssigt programmeret til at samle din energi, der eventuelt er spredt omkring. Det er en god støtte mod angst, nervøsitet, følelse af ubehag eller endda måske dårlig energier og Elektro Magnetiske Stråler eller frekvenser (dårlig energier) mm. Du vil blive forbundet til et energipunkt dybt under din fysisk krop og det er meget normalt ikke at føle nogen træng til at flytte sig fysisk! Se så meget du vil.

Omkring krystaller/sten i denne video:

Kort om Leopardsten
Leopardstenen er en bestemt type jaspis, der indeholder mange muligheder. Leopardstenen er en type “shapeshifter” sten eller druide-sten og vil gøre dig mere fleksibel idet den hjælpe dig med at indtage mange forskellige roller og kan dermed gøre livet nemmere for mennesker, der har mange forskellige funktioner.

Kort om Hæmatit
Hæmatit er en virkelig god grounding sten. Hæmatit er typisk kendt som en blodsten, da den kan laver røde farver når man tester den. (En hæmatit ikke er dog ikke helt det samme som en rigtig blodsten, der har andre egenskaber). Hæmatit er særlig nyttig hvis du har været meget højt oppe. Den trækker dig hurtigt ned på jorden og virker balancerende. Dens mest effektive egenskab er dens evne til at trække dig hurtigt ned på jorden sådan at du kan føle dig sikker. God hvis du eksempelvis oplever panikanfald eller hvis du vakler i en samtale og har svært ved at holde fokus. Den er virkelig god til at fremme stabilitet og tryghed i livet. Hæmatit trækker energier ned på jorden og fjerner alt det mystiske og grounder dig til den materielle verden og gør dig mere klar i tankerne og den er utrolig god til at fremkalde selvsikkerhed og vil gøre dig endnu mere standhaftig og hjælper dermed med at udtrykke dig fra et mere solidt fundament.

Kort om Sort kyanit
Sort kyanit er en af de mest elskede shamansten i verden… og en krystal, du ikke kan ignorere når du først har mødt dens energi. Den groundet en som man aldrig har været før direkte til et særligt energipunkt under den fysiske krop!

Få unik, personlig vejledning!
Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Jeg kan tilbyde dig personlig, skræddersyet, metafysisk vejledning, der passer til netop din situation.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller? Book en mail korrespondance.
Se mere her:
mail korrespondance

Fordyb dig i forskellige krystaller
Læs mere om dem her:
Oversigt over krystaller