E-bog Kan mænd tillokkes?

Kommer snart!

Siden jeg skrev min bog til mænd  “Kan kvinder tiltrækkes?” har kvinder ofte spurgt mig om jeg vil lave en sådan bog til dem. Den kommer snart… 

Enhver kvinde der læser denne bog og benytter dens komcepter til fulde samt sætter sig ind i dens koncepter vil få valgmuligheder i kærlighedslivet og dermed blandt mænd. Så sikkert som jorden drejer rundt om solen.

Denne bog vil ikke gøre at du blot bliver valgt som noget ekstra… Dette bog vil gøre at han vælger dig før andre der endda måske er mere eftertragtet.  Denne bog vil gøre enhver kvinde i stand til at forføre mænd!

Bogen henvender sig til mange forskellige typer kvinder.

Bogen lærer generte kvinder, modne kvinder, eftertragtet kvinder samt kvinder der endnu ikke har oplevet så meget dating succes at skabe kraftfuld indflydelse ved at benytte en lang række indsigter, der virker!

Alle mennesker er forskellige… og derfor er denne bog ikke baseret på at du er en bestemt type…men nærmere tager bogen udgangspunkt i ”mindset” samt social dynamik samt indsigt i mandens natur baseret på dybdegående arbejde på en lang række mænds mindset når de vil skabe kontakt til kvinder… Der ligger års praktisk erfaring bag denne bog og koncepterne virker!

Bogen indeholder også nogle urimelige kraftfulde elementer, der vil efterlade dine kunkurrenter i støvet. Elementer der hyppigt er brugt i hypnose, NLP, efterretningstjeneste hvor eksempelvis kvinder trænede som lukkemad for at tilokke mænd… åh jo!

Bogen besvarer en lang række spørgsmål såsom:

  • Hvorfor han ikke kommer hen til dig selvom han virker nysgerrig?
  • Hvordan du får hans nummer uden at virke desperat?
  • Hvordan du kontrollere interesse niveauet
  • Hvordan du eskalerer tiltrækningen uden at virke desperat.
  • hvordan du oplever endnu mere succes i kærlighedslivet
  • Din egen tilstand når du skaber tiltrækning og effektiv kontrol over sensuel energi
  • og meget mere…

Målet med denne bog er at gøre kvinder af alle typer opmærksomme på mandens indre verden og dermed “tilokke” mænd og lade ham gøre arbejdet! Kort sagt få manden til at jagte kvinden med mindst mulig chance for at kvinden virker nem eller desperet eller mister sin sociale værdi! Der vil naturligvis også være elementer, der er til de mere vovede kvinder, men bogen kan støtte selv den mest generte kvinde til endnu flere valgmuligher!