E-bog – Kan Kvinder Tiltrækkes?

Lær at møde kvinder med bogen:
Kan Kvinder Tiltrækkes?

Lær-at-møde-kvinder-med-bogen-Kan-kvinder-tiltrækkes-datingtips

Anmeldelse af Bogen

Tør du blive forført, til at kunne forføre? Kan Kvinder Tiltrækkes? er en lille bog omkring alle datingens aspekter.

Bogen er letlæst og hurtig at blive klog på og af.
Gode Sider: Bogen har en lang række gode sider. Jeg vil komme ind på de vigtigste her.
Bred dækning: Bogen når på dens få sider virkelig bredt omkring, lige fra mødet med pigen, til sms skriveri, og den er således en fantastisk hjælp på alle tidspunkter i datinglivet. Bogen har teorier, der er lige til at gå til, og nogle mere avancerede til når man vil videre frem. Altså fin bredde i både emner og sværhedsgrad.
Ligetil: Bogen er totalt let at komme i gang med, og er sindssygt spændende hele vejen. Ingen store ord og snedige vendinger, bare sund fornuft.
Genial og gennemprøvet: Jeg må slutte af med at sige at bogen er fuldstændig genial! Den tilbyder virkelig en sjælden, anderledes, effektiv og hjertevarm tilgang i dating sammenhænge. Især hvis man sammenligner den med bøger som The Game. Simons bog har virkelig slagkraft!

Knap så gode sider: Det har været svært at finde noget at sige: Kort: Skønt udtrykket alting godt har en ende, eksisterer, kunne det alligevel have været super fedt at bogen var endnu længere, for når du først er i gang, vil du bare ikke stoppe med at læse. Stjerner: 6! Bogen slår benene væk under mig, og den er et frisk, varmt og fuldstændigt genialt pust i Dating verdenen.
Karl Georg Holm Laursen. (Anmelder for Kulturkongen og Academic Books)

Om “Kan Kvinder Tiltrækkes?”

Bogen “Kan Kvinder Tiltrækkes?” lærer dig kort sagt hvordan du tager kontakt til en kvinde du ser i løbet af dagen og går derfra med et godt grundlag for at mødes med hende igen. Bogen har hjulpet mænd i alle aldre til at tiltrække kvinder og skabe synlige forandringer meget hurtigt… Bogen henvender sig til både mænd, der er gode til at skabe kontakt, men også til de mænd, der ikke har så meget succes i dette livsområde.

 

Bogen er inddelt i disse områder:

  • Indre repræsentation – Dine indre forestillinger
  • Kontakt – Hvordan du tager kontakt på baggrund af dine indre forestillinger
  • God kommunikation – Hvordan du opbygger en stærk, tryg og tiltrækkende kommunikation
  • Mere kontakt – Hvordan du fastholder interesse og sikrer dig at I mødes igen.
  • Opsummering – Kort sammenfatning af processen.
  • Succes med kvinder – Refleksion og selvindsigt

 

  • Du kan betale sikkert med kort.
  • Du behøver ikke en Paypal konto.

E-bog
Pris: 120,- DKK

Du vil blive ført videre til dit download link efter fuldført betaling –
Husk at downloade bogen direkte efter køb, da linket vil blive ændret løbende.
Ved køb accepterer du handelsbetingelserne.

Maha
“Jeg vil starte med at takke Simon for den han er og det arbejde han gør for at hjælpe andre. Jeg har læst Simon’s bog med stor fornøjelse, og er kun blevet positiv overrasket.
Den kommer rundt om mange facetter af, hvordan du kommer kontakt, kommunikere samt får den kvinde du gerne vil have.
Dette er beskrevet meget down to earth, uden avancerede termer og fancy forkortelser. Simon’s bog gør tingene simple. Forstået på den måde, at det bliver mere håndgribeligt, da han har en helt anden tilgang til at kommunikere med kvinder.
Jeg har manglet denne bog, og nu har jeg læst den, tak Simon.
Samtidig fungerer den også godt som opslagsværk, hvis man gerne vil have detaljerne genopfrisket. En af de fedeste ting er, at du kan få uddybet tingene ved at ringe og snakke med Simon. Det har virket hjulpet mig meget, at få tingene forklaret af forfatteren selv. Også er han en skide fin fyr. “

Lær at møde og tiltrække kvinder – Datingtips med bogen “Kan Kvinder Tiltrækkes?”

Vil du gerne være endnu bedre til at skabe kontakt og møde kvinder?

 


Lær at skabe kontakt når du er forelsket og tiltrukket i kærlighedslivet.
Lær at møde nye mennesker og find en kæreste naturligt.


Simon skaber kontakt til en tilfældig kvinde og skaber kraftfuld kommunikation og eskalering samt naturlig kemi.


Gammel video hvor Simon skaber kontakt til en kvinde
og selvom hun først forsøger at afvise ham giver hun ham stadig nummeret.


Simon skaber kontakt og får telefonnummer.


Simon får telefonnummer hurtigt


Simon får telefonnummer på en kvinde i en butik.


Simon får telefonnummer og skaber naturlig kemi.


Simon skaber naturlig kontakt til tilfældig kvinde og får nummeret. Hun har før mødt en scorecoach, men i videoen høres hvordan hun roser Simons naturlige tilgang frem for at være anmassende.

 

Lær at forføre og tiltrække kvinder med “Kan Kvinder Tiltrækkes?” – og skabe tiltrækning samt stærk kommunikation. Bliver du usikker når du vil skabe kontakt til kvinder? Bliver du ofte den bedste ven, når du vil skabe tiltrækning? Ved du ikke hvad du skal sige? Er du bange for pinlig tavshed? Mangler du mere selvværd? Er du lige blevet skilt? Møder du konstant de forkerte? Tvivler du på om du kan møde hvem du vil? Mangler du mod og handlekraft samt tillid til dig selv? Vil du gerne have flere valgmuligheder i kærlighedslivet? Lær hvordan du skaber kontakt og tiltrækning samt flirter når du er forelsket og vil finde en kæreste – og bliv bevidst om hvad du kan gøre for at skabe flere synlige forandringer i kærlighedslivet og i din kommunikation i mødet med nye mennesker…

Kommunikations-teknikker og færdigheder er desværre ikke nok – ja, hvad hjælper det at vide hvordan du skal tage kontakt hvis du ikke har modet til at gøre det? – Derfor er bogen ikke kun fyldt med teknikker men også grundig hjælp til at overkomme eventuelle negative tidligere oplevelser i kærlighedslivet samt indre blokeringer mm.
Her lærer du hvad der virkelig gør sig gældende for at skabe naturlig kontakt og tiltrækning og hvad du kan gøre for at skabe tiltrækning og god kommunikation ud fra den person, du er, der vil skabe forandringer og give dig valgmuligheder samt overblik når du vil finde en kæreste eller blot skabe forandringer i kærligheds-livsområdet.
Fordyb og forstærk din tiltrækning, blandt den eller dem du vil møde… For nogle er det at kunne skabe kontakt og tiltrækning samt god kommunikation ikke så vigtigt, men når du står og får øje på hende, du virkelig oprigtigt er tiltrukket af, så er det her at du virkelig mærker fordelene ved at fordybe dig i bogen.
Hvordan skaber man tiltrækning naturligt? Overkom ensomhed og det at føle sig ensom – Lær hvordan du tager kontakt og skaber naturlig tiltrækning ud fra den, du er… Bliv mere selvsikker omkring andre og lær hvordan du står ved dig selv.

Bogen lærer dig hvordan du forfører uden scorereplikker
Fordyb dig i tiltrækningen mellem mand og kvinde i bogen “Kan Kvinder Tiltrækkes?” og lær hvordan du tiltrækker og forfører naturligt uden scorereplikker og scoresætninger. I stedet for at lære scoresætninger får du med bogen intens fordybning i kommunikation og i hvordan du skaber fremgang på stort set alle områder af kærlighedslivet – Fra kontakt til forholdet og om hvordan du kort sagt ændrer dit liv og begynder at opleve endnu mere succes i singlelivet, datinglivet og kærlighedslivet. Gode råd om kropssprog – gode råd om at flirte – gode råd om tiltrækning og sund fornuft. Hvordan starter man samtaler med kvinder man er forelsket i og tiltrukket af? Lær hvordan du kan møde smukke kvinder blot ved at være dig selv – Med bogen lærer du hvordan du kan vende eventuelle svagheder til styrker og skabe flere muligheder når du vil “score” hende, du er vild med og tiltrække og “score” hende, du er forelsket i. Hvordan “scorer” man i byen? Hvordan “scorer” man naturligt? Bogen lærer dig at skabe et nyt liv… step by step
Lær at tiltrække og forføre hende du er forelsket i uden scorereplikker med bogen: “Kan Kvinder Tiltrækkes?” Lær at møde og tiltrække kvinder du er vild med i løbet af dagen og om hvordan du skaber dynamik og god kontakt og kemi med hende du vil møde. Lær hvordan du starter samtaler med kvinder og hvordan man får hendes nummer.

Hvordan skaber man tillid og god kommunikation når man er forelsket?
Hvordan scorer man på Facebook?
Hvordan scorer man på net-datingsider?
Vil du forføre og “score” hende du er forelsket i på netdating? Du kan også få støtte til online dating kontakt og kommunikation – gode råd til netdating.

Mange kan skabe kontakt i nattelivet, men når de ser en de vil møde om dagen bremser de sig selv. Når du kan møde kvinder om dagen, kan du møde kvinder overalt – på diskoteker og endda på net-datingsider mm. Hvad hjælper en datingprofil – hvis man ikke kan skabe kontakt og bliver frasorteret? Når du ved PRÆCIS hvad du laver kan du nemmere skabe kontakt og forbindelse med nye mennesker på online datingsider og endda smukke kvinder på Facebook, du oprigtigt er tiltrukket af.

Er hun vild med mig?
Hvordan får jeg hende til at falde for mig?
Hvordan “scorer” man på Tinder – Få gode råd til at “score” og tiltrække på net-datingsider. Er du i tvivl om hvordan man skaber en god netdating profil?

Hvad skal man skrive på sin netdating profil? Hvordan starter man samtaler på netdating og hvordan skriver man på net-datingsider så man får god respons og flere henvendelser fra smukke kvinder? Du kan lære alt dette og meget mere ved at fordybe dig i den populære bog – “Kan Kvinder Tiltrækkes?”

 

Du kan også få bogen som lydbog her:
Lydbogen “Kan Kvinder Tiltrækkes?”