E-bog Kærlighedens Argumenter


Læs den gratis med det samme!
Ja læs hele bogen 100% gratis!

 

Leah

“Efter at have læst kærlighedens argumenter har jeg fået en stor åbenbaring omkring hvilke tanker, jeg før har gået rundt med, der har ødelagt mit selvbillede, og jeg har fundet ud af at jeg godt må være glad for mig selv lige som jeg er! Tak for dine dejlige ord, Simon!”

 

Nyhed – nu kan du også lytte til Lydbogen
Ja du kan også lytte til Lydbogen helt GRATIS!!!

 

Se mere her: LydbogenKærlighedens Argumenter

 

 

Anne Marie

“Kærlighedens Argumenter er en rigtig fed bog :3 😀 <3 <3”

 

Kærlighedens Argumenter

Kærlighedens Argumenter handler ikke om sproglige argumenter eller sproglige replikker, men handler om dine overbevisninger samt hvordan du argumenterer non-verbalt via din psykiske påvirkning og indflydelse, som du projekterer ud via din tilstedeværelse. Kærlighedens Argumenter tager udgangspunkt i kærlighedslivet, men konceptet kan benyttes på alle livsområder… og det anbefales at gøre dette. En kraftfuld filosofisk bog om sindets påvirkning i kommunikationen og omkring hvordan du skaber større indflydelse gennem din indre repræsentation. Bogen er skrevet til både kvinder og mænd og beskriver ganske enkelt hvordan tiltrækning kan benyttes på forskellige niveauer i kommunikationen. Hvis du gerne vil opleve endnu flere resultater i kærlighedslivet er dette bogen for dig.

Copyright! Bogens indhold er Devotion Emotions ejendom! – Du må ikke kopiere bogens indhold eller bruge bogens indhold til andet end eget og privat brug – Du må naturligvis gerne linke til siden hvis du kan lide bogen – God fornøjelse

 

“Kærlighedens Argumenter”

– En dybfølt tak til Evelyn for hendes støtte og indsigt

Forfatter: Simon, Devotion Emotion

Når jeg besøger mennesker får jeg ofte øje på bogreolen med mange bøger, der indeholder mange skatte, men mange af disse bøger har evnen til at samle støv. Dette værk fortjener ikke den skæbne for disse ord har evnen til at ændre dit liv og give dig resultater – meget hurtigt og meget effektivt.

Udefineret

Jeg vil i denne bog bruge ordet udefineret eller neutralt hyppigt omkring virkeligheden. Tanken bag er blot at der i enhver situation ikke ligger en anden fastlagt betydning, end den vi mennesker har givet situationen. Du finder betydninger over alt og med denne forståelse kan du skabe og ændre dine omstændigheder fra fortiden i den forstand at de negative situationer vil gavne dig samt støtte din fremtid.

Velkommen
Jeg har undervist mænd fra hele landet og flere dele af Europa i hvordan de skaber kontakt til kvinder samt hvordan de skaber bedre kommunikation og opnår fremgang i kærlighedslivet. Gennem tiden har jeg også undervist kvinder i at møde mænd.

På mine forløb underviser jeg de mere konkrete aspekter af tiltrækning, såsom kontakt og kommunikation/nonverbal kommunikation, eskalering, men i denne bog beskriver jeg det, jeg føler er selve essensen i forandring i dette livsområde.

Tanken med Kærlighedens Argumenter opstod, da jeg efter flere år hvor jeg har undervist i dette livsområde, har lagt mærke til at det, der virker er den definition, man argumenterer stærkt for i sit indre, som du vil lære om ved at læse denne bog.

Jeg lagde mærke til at da jeg underviste den ene mand, der var ulykkelig omkring kvinder at han skulle gøre en bestemt ting, og derefter underviste en anden med samme udfordring, at han skulle gøre det modsatte, ville de begge få stor fremgang, fordi de hver især havde argumenterne for hvorfor det, de gjorde virkede. Grunden til at jeg underviste dem noget forskelligt, er ganske enkelt fordi folk har forskellig natur og præferencer samt overbevisninger. Jeg fandt ud af at jeg kunne få en mand, der kom til mig med et bestemt problem til selv at argumentere for hvorfor det han allerede gjorde virkede, og han ville gå derfra og få resultater ved at gøre det selv samme, der før forhindrede ham i at få resultater.

Jeg har arbejdet med dette emne i lang tid og jeg har har været godt tilfreds med de ting jeg hidtil har beskrevet, men jeg føler det er på tide at det væsentlige skal frem.
Inden jeg begyndte at skrive dette havde jeg en samtale med en mand, der havde lyttet til nogle af mine vejledninger i kommunikation. Vejledninger såsom kontakt og hvordan man hurtigt skaber forbindelse til dem man vil møde blot for at nævne et par elementer, men denne mand forstod pludseligt at alt dette blot er et stærkt indre argument og dette er hvad, der skaber fremgang.

I mange år har jeg hjulpet mænd til at få mere succes omkring kvinder, men på et tidspunkt begyndte jeg at reflektere over hvorfor jeg kunne hjælpe mennesker med at opleve resultater blot ved at jeg selv valgte hvad det rette var for dem at gøre.
Mens jeg forklarer dig hvordan disse tanker virkelig kom frem vil du måske også få øje på skatten og essensen i dette område.
Det var nemlig ganske underligt. Her var jeg og jeg havde brugt mange år på at forbedre mig selv omkring kvinder. Jeg havde skabt kommunikations-teknikker, der virkede. Pludseligt kunne jeg selv gøre det stik modsatte og stadig få resultater. Dertil undrede jeg mig over hvorfor jeg også frit kunne vælge, hvad den jeg ønskede at hjælpe skulle gøre for at give personen resultater og det ville stadig virke. Det var meget besynderligt.

Først og fremmest kunne jeg virkelig godt lide den åbenhed, der var tilstede og den frihed i kommunikationen – det var noget jeg havde søgt efter i mange år, men stadig kunne jeg ikke fortænke mig i hvordan det kunne være muligt.

Hvis jeg skulle skrive det vigtigste ned så ville det lyde således…

Kærlighedens Argumenter

“Kampen om definitionerne”

Et menneske kan vælge betydninger omkring sig selv. Ud fra disse betydninger kan mennesket skabe mange forskellige ting heriblandt tiltrækning, men også mange andre elementer.
Denne egenskab kan også påvirke mennesker. Mennesker, der har stor kontrol over hvad de skaber omkring sig kan også skabe tiltrækning. Men de fleste mennesker benytter dette ubevidst. Mennesker, der benytter dette har meget mere indflydelse samt indvirkning på andre.

Tiltrækkende er ikke noget et menneske er, blot en kraftfuld effekt et menneske kan skabe. Mennesker, der oplever andre som tiltrækkende er påvirket af andre, for mennesker kan ikke være tiltrækkende, mennesker kan blot skabe tiltrækning omkring sig selv. Tiltrækning er kampen om definitionerne.

Der er ingen grund til at læseren anstrenger sig for at søge at finde usandheder i mine ord, for at hævde at mine ord kun er sande vil at være at gå imod mine egne koncepter. Dette er kun sandt for dem, der benytter perspektiverne og er overbevist om at det kan gavne dem på en eller anden måde.
Dermed vil læseren opleve sig selv i en tilstand hvor disse tanker vil blive til fordele og dermed vil vise sig at være muligt, mens andre ganske enkelt vil opleve sig i en tilstand hvor dette ikke kan lade sig gøre, men dette er ligeså sandt som dem der opnår fordelene.

Ganske enkelt håber jeg at dette vil hjælpe dig til mere glæde og flere muligheder, som det har hjulpet mange andre og dermed vil dette være ganske sandt, men måske ikke for alle.

Om disse ord i virkeligheden er sande er ikke så væsentligt – det væsentlige er om du oplever forandring ved at handle og tænke på en anden måde.

Mit menneskelige sind kan ofte være i tvivl om hvorfor og hvad livet er, men det forhindrer mig ikke i at leve livet og dermed må du indse at selvom alt ikke kan forklares betyder det ikke at dette ikke kan gavne dig. Vores overbevisninger skaber opfattelsen af virkeligheden og dermed også virkeligheden.

Hvis vi kan være åbne vil vi måske forstå at selv når andre mennesker oplever og ser ting er det måske sandt, men det er ikke sandt i din virkelighed, blot i deres. Du må koncentrere dig om hvad du ønsker og nøjes med inspiration fra andre. Hvis du også finder glæden i dette vil du kunne se frem til større succes også på andre livsområder, der er vigtige for dig. Vær venlig at huske på at jeg blot beskriver et aspekt af virkeligheden. Den menneskelige virkelighed er ganske rummelig og alting har sin plads. Selv de ting du måske ikke kan forene dig med har sin plads på samme måde vil andre muligvis ikke opleve alt du oplever for du er et ganske andet sted end dem. Du er ikke så ligegyldig som du måske fra tid til anden tror.

Tiltrækkende er noget ganske andet
Hvad er det som det menneske har frem for andre, der gør jeg føler mig tiltrukket?

På din særlige, unikke rejse gennem livet har du mødt mennesker, og selvom du måske selv definerer eller lever blandt mange personer, der bevidst og ubevidst definerer den ydre skønhed i mennesket, som den stærkeste tiltrækning, så har de fleste været i en situation hvor de møder to smukke mennesker, men den ene finder du endnu mere tiltrækkende i en meget større grad end den anden.

Måske tænker du: Hvad er det som det menneske har, der gør at du føler dig tiltrukket?

Se, det rigtige spørgsmål er – Hvad er det dette menneske kan, der gør at du føler dig tiltrukket?

For dette menneske er i stand til at noget ganske særligt ubevist eller bevidst, ellers vil du ikke kunne føle tiltrækning og dette menneske er i langt de fleste tilfælde ikke klar over sin egen kraft, mens andre benytter dette element i stor begejstring. Dette er hvad jeg vil belyse og lære dig ned i mindste detalje. Ikke nok med det vil du selv kunne kontrollere dette kraftfulde element. Du er derudover også velkommen til at bringe andet ind end blot tiltrækning.

Dette fandt jeg ganske fascinerende for denne effekt som bliver skabt og gør at du føler dig tiltrukket, opmærksom samt påvirket gennemtrænger flere lag af personens egen unikke virkelighed så at sige. Du kender allerede fornemmelsen af at se en person på en film eller et billede og føle dig draget.

Enhver der kender lidt til modelbranchen ved at selvom der er talrige smukke mennesker, er der ganske få, der har det helt særlige omkring sig selv som modelbranchen søger. De bliver ganske enkelt valgt til dette ikke fordi de er smukke, men fordi de frem for alle de andre, der er ligeså smukke forstår at skabe tiltrækning ubevidst og de bedste endda bevidst.

Når du ser en af disse kvinder i et blad vil du sammen med mange andre mænd føle dig tiltrukket og påvirket. Du vil straks blive draget af dette menneske, men dette har intet med udseende at gøre, da du kan se andre, ligeså smukke mennesker, og ikke føle samme tiltrækning. Det har noget at gøre med dette menneskes indre tilstand og dette menneskes definition. I verden er der på samme måde også mænd, der bliver valgt i modelbranchen, men tiltrækningen har intet med udseende at gøre. Udseendet kan blot fungere som et indre argument for, hvorfor man er tiltrækkende, er dermed kan påvirke den indre repræsentation.

Dette er ganske besynderligt når vi virkelig tænker over det.
Så denne effekt som bliver skabt er altså langt fra kun tilgængelig når I står ansigt til ansigt. Dertil må du forstå at den særlige tilstand som mennesket har omkring sig selv og som kan påvirkes kan for nogle mærkes ekstra stærkt og uden at dette menneske endda ved hvem du er som vi ser i blandt andet modelbranchen eller filmbranchen.

Mange mennesker tænker at tiltrækning naturligvis har at gøre med hvad man personligt drages af. Nogle kan lide smukke kvinder og andre drages af humor og andre vil se noget ganske andet, men at se det således er et ganske andet lag af virkeligheden, for hvad der i virkeligheden er tale om er langt mere besynderligt.

Mennesker drages af forskellige ting – Der er f.eks mennesker, der er overbevist om at de skal mærke kærligheden før at de tror på den og andre vil se kærligheden i form af gaver, nogle vil høre bestemte ord før at de tror på at et menneske kan lide dem. Ja vi mennesker er noget ganske særligt, men lad os nu anskue dette på et helt andet niveau.

For det du drages af er ganske enkelt din personlige definition af hvad noget tiltrækkende er. Hvad der er tiltrækkende for dig er måske ikke tiltrækkende for andre, men i den rette anskuelse kan du invitere andre til at se det i dit lys og ændre deres opfattelse samt se dig mere som du ser dig selv. Når du føler dig tiltrukket, har andre netop inviteret dig ind i deres tilstand samt anskuelse på grund af deres argumenter og deres kraftfulde definition.

Dette forklarer naturligvis også hvorfor du kan blive tiltrukket af hvad du normalt ikke finder tiltrækkende.

Dette betyder dog ikke at du er mindre værd end et andet menneske, men blot at mennesket kan have indflydelse på dig. Når vi tænker over dette er det pludselig ikke så besynderligt at mange bliver kastet rundt i kærlighedens brusende hav. Der er ikke tale om at når du bliver tiltrukket og påvirket af et andet menneske at du er underlagt eller under et andet menneskets kontrol – du har altid din frihed, men den der har den stærkeste indre repræsentation eller egen iagttagelse og benytter argumenternes virkning vil altid have størst indflydelse.
Dette er dog underordnet hvis der er tale om to mennesker, der ønsker hinanden – her er indflydelsen lige. For deres veje vil bringe dem sammen til hinanden og ingen kraft trækker i den anden retning.

Selvindsigt kan skabe tiltrækning
Mennesket bliver ofte undervurderet og undervurderer ofte sig selv. Det der i virkeligheden gør mennesket ganske særligt er menneskets evne til at skabe og opfinde, men mange bliver fastlåst i bestemte tankemønstre og ser ikke det større billede og vælger ikke selv sine overbevisninger og definitioner.

Når mennesker føler stærk tiltrækning glemmer mange ofte sig selv og finder sig selv tøvende samt tvivlende og handler ud fra andres definitioner og overbevisninger, der ikke giver dem frihed og lykke. De fleste bliver begrænset af andres overbevisninger, de selv lever med og ikke deres egne. Dette leder ofte mennesker til at tro at kun bestemte færdigheder kan skabe nysgerrighed og tiltrækning ved den eller dem de oprigtigt søger.

Man kan med rette sige at mennesket glemmer sig selv og sine muligheder. Tiltrækning og forførelse og det at drages mod andre er i virkeligheden at bringe dig selv frem. Mange er tøvende og tvivlende og analyserer mennesket samt fejlfortolker situationer og omstændigheder og sig selv i dem mm.

Tiltrækning sker ofte blandt mennesker, men det er umuligt at skabe indflydelse og oprigtig kontakt og tiltrækning ud fra et mangel af kærlighed og romantik, hvilket vil sige at mangle hvad du søger eller hvilket vil sige at være i en tilstand af at mangle en del af dig selv. Men hvis du kan basere din kommunikation, din kontakt ud fra et overskud af kærlighed og romantik hvilket ganske grundlæggende vil sige at indse at uanset hvad, der sker, så kan ingen eller intet formindske din grundlæggende værdi som menneske, så vil du finde dig selv skabe tiltrækning og have frihed til at gøre hvad du føler samt skabe forandringer, ja selv ved at gøre det, der lige nu ikke virker for dig og stadig opleve forandring.

Din styrke, dig selv
Uanset hvad, der sker, så kan ingen eller intet formindske din grundlæggende værdi… Hvorfor skulle du føle dig nervøs? Alt er det rette og alt kan være støttende – hvis dit sind kan åbne op og se det. Måske er du bange for at vise at du er nervøs? Du har defineret nervøsitet som noget, der ikke kan være støttende for dig, men ved at anskue det som noget, der blot viser du er menneskelig vil skabe en helt anden oplevelse… Denne oplevelse vil påvirke og udspringe i din kommunikation samt i dit liv. Du tøver og tvivler fordi du glemmer dig selv… Alt hvad vi frygter er hvad vi ikke kan se eller sagt på en anden måde vi frygter alt hvad vi mennesker ikke kan placere som noget, der kan gavne os.

Alt er ganske udefineret når alt kommer til alt. Når du hører ordet udefineret må du ikke begå fejlen at tænke hjerteløst eller kold og tomt, men udefineret vidner blot om at du har stor indflydelse og er ganske vigtig. Uden dig vil alt ikke være det hele for så ville helheden ikke være den totale helhed, da du vil være en manglende del. Din iboende, naturlige egenskab til at vælge overbevisning og opfinde er grundlæggende det, der betegner dig som et menneske og dette bør du ikke undervurdere. Du behøver ikke at ændre verden, men du behøver kun at skifte bevidsthed. Dine begrænsninger er blot et valg. Hvad du selv definerer som begrænsninger er ligeså meget nøglen andre leder efter.
Jeg har ledt hele livet efter den adfærd du måske har nu, som du tænker ikke er støttende for dig, men for mig er den støttende. Du tænker der er noget, der er rigtigt eller bedre at gøre fordi du endnu ikke er opmærksom på den “neutrale virkelighed.”

Du må forstå en ting: Alt kan defineres som støttende uanset om det opleves som negativt eller positivt og give dig en stærkere indre repræsentation end andre, der er overbevist om det modsatte. Ja dette er besynderligt. Ikke så sært at andre lever med andres overbevisninger og glemmer deres egen indflydelse. Mange finder kærligheden ved at være tilbagelænet fordi de tænker: “Jeg vil ikke være for direkte” mens andre opnår kærligheden ved netop at være direkte… ganske besynderligt ikke?

Nogle finder kærligheden ved at beklæde sig i bestemt tøj, mens andre finder kærligheden ved ikke at lægge vægt i tøjet… Dette er ganske sært når vi virkelig tænker over det…

Kan man virkelig selv vælge om det man foretager sig kan skabe indflydelse?

Det er det rigtige spørgsmål…

Selvom mennesker drages af forskellige omstændigheder, mennesker, udseende og passion så er dette dog langt fra en begrænsning. Dette må du indse for ellers vil du ikke kunne bryde ud fra dine begrænsninger og skabe påvirkning og leve et liv hvor du kan gøre ting andre ikke kan forstå eller hvor andre finder andre forklaringer, uden at forstå den udefinerede virkelighed.

Der er ikke noget, der er mere virkningsfuldt at gøre – men grunden til at jeg underviser bestemte kommunikations-udgangspunkter er blot fordi disse er et argument for hvorfor jeg er overbevist om at det virker… Det er altså ikke fordi de er bedre, men blot fordi jeg definerer dem som bedre…

Jeg gør også ting jeg normalt ikke anbefaler, men ved at omdefinere det som noget, der kan være støttende, ja så bliver det virkningsfuldt. Du må forstå at alt er det rette og det, der virker er ikke fordi det virker for dig, men fordi du blot beslutter dig for at det virker.

Dertil må du definere situationer som støttende uanset om de er negative eller positive… Om situationer er negative eller positive er ikke så væsentligt for dette er blot din menneskelige anskuelse af det. Du kan ikke lede et menneske i en retning som mennesket ikke ønsker at gå, men du vil aldrig stoppe i processen da din adfærd vil være ganske støttende og dermed vil personen have mulighed for at åbne sit hjerte og indse hvor fantastisk du i virkeligheden kan være. Det er op til dig hvordan du benytter dette. At blive bedre til at møde kvinder var blot vigtigt for mig, og jeg er ganske overbevist om at intet kan måle sig med dette. Før jeg underviste mænd i at skabe bedre indre og ydre kommunikation blandt kvinder var jeg selv ofte meget i tvivl omkring hvad jeg skulle gøre når jeg følte mig forelsket og i min generelle kommunikation.

Mange kan helt sikkert fortælle dig at det er vigtigt at blive ved med at arbejde med dig selv og gå efter dine personlige mål. Men det som mange mennesker ikke rigtigt er bevidst omkring er – Hvordan bliver man ved?

Ja, hvordan bliver man ved når alt føles svært og når alt er imod en? Hvordan kan man så tro på sine drømme? Hvordan kan man så sikre sig at livet vil støtte en? Midt i min lange personlige proces om at forbedre mig omkring kvinder stødte jeg på noget ganske særligt. Jeg mødte noget, der endte med at føre mig verdner fra hvad jeg troede var muligt i den menneskelige kommunikation og virkelighed.

De indre argumenters begrænsninger
Mennesket er også begrænset. Ja der er begrænsninger – lad os ikke glemme dette inden vi kommer for godt i gang. Mennesket er begrænset af sine definitioner, men også af andres definitioner, men mennesket kan vælge at fravælge mange af andres definitioner der ikke på samme måde som de større er dybt forankret i den kollektive menneskelige opfattelse.

Det vil sige at selvom du i princippet slipper dine overbevisninger vil du stadig i et hvis omfang være begrænset af den kollektive opfattelse og definition. Dette vil forklare hvorfor du f.eks. ikke kan flyve selvom du definerer det og tror på det og argumenterer for det – ja tro mig, jeg har prøvet…

Selv i musikken kan man sige der er et bestemt antal noder, men selvom det er således bliver der stadig skabt de mest fantastiske musikstykker. Det ubegrænsede kan findes i det begrænsede. Argumenterne overlapper hinanden så at sige og det er på samme måde med definitionerne. Det er dog muligt at frisætte dig selv for de fleste definitioner som andre omkring dig har – dette forklarer blandt andet hvorfor du ikke frygter hvad andre frygter.
Men du kan skabe frihed der går lagt over rammen for hvad de fleste mennesker finder muligt i deres liv. Når du oplever mennesker i verden, der gør ting du finder utrolige og fascinerende er dette altså mennesker, der har bredt deres ramme ud for hvad der er muligt for dem.

I virkeligheden er det sværere at tiltrække en person du ikke er tiltrukket af, end at tiltrække en person du oprigtig er tiltrukket af. Livet ønsker du skal møde den rette. Den rette kan du naturligvis møde flere gange.
For med forståelsen for at du er i kontrol og har værdi som menneske støtter du livets planer for dig.

Er der begrænsninger ved omdefinering og en stærk indre repræsentation?

Lad os tale lidt om det… Ja, der er en stor begrænsning som jeg vil fortælle dig om. Begrænsningen er at det vil være nemmere for dig at tiltrække mennesker, du oprigtigt er tiltrukket af, end mennesker, du ikke oprigtigt ønsker.

Lad mig gentage dette igen:
Det vil være nemmere for dig at tiltrække mennesker, du oprigtigt er tiltrukket af, end mennesker, du ikke oprigtigt ønsker.
Hvorfor er det således?

Det er ganske svært at at gå helhjertet ind i en overfladisk tiltrækning. Oprigtig tiltrækningen kommer fra et udgangspunkt hvor du oplever dig selv stærk og fuldendt som menneske og hvor du ikke føler mangel og hvor du er bevidst om din værdi som menneske. Hverken mere eller mindre end andre.

Du kan opnå de største resultater i din kommunikation, med henblik på at møde den rette partner uden endda at skifte dit tøj. Lad mig dog minde dig om at selvom du måske har et mål om at møde den rette partner er dette ikke mit formål med at forklare disse ting.

Formålet er ganske enkelt blot at gøre dig opmærksom på hvad, der sker når du benytter dine tanker og forestillinger på en ganske særlig måde. Du vi finde dig på rette vej snart og hvad du oprigtigt ønsker vil finde dig.

Du tænker muligvis hvornår dette løfte vil træde frem i dit liv, men husk at det løfte er blot noget du har givet dig selv. Dine resultater vil komme i dag – i morgen – det er lige meget for i dette øjeblik inviterer du dem ind i dit liv. Og du vil møde forandringerne når du er klar.
Lad mig sige det på en anden måde:

Ved at benytte hvad du lærer her, kan du gøre som du altid har gjort, blot ved at bære disse ideer og perspektiver som argumenterne giver dig.

Dette er konkret Jeg vil understrege at dette er ganske konkret. Selvom vi drøfter tanker og filosofiske ideer vil du få konkrete resultater, hvis du tager koncepterne i brug. “Tanker påvirker adfærd” Hvis du virkelig ønsker resultater, så find ikke ud af hvad folk med resultater gør, men find ud af hvad og hvordan de tænker…

Når det kommer til tiltrækning er der ikke noget, der er “bedre” at gøre end andet. Det er essensen i dette, men hvorfor kan det så være at nogle er bedre til det end andre og hvorfor virker noget for nogle og det samme virker ikke for andre…?

Det er ganske enkelt fordi – den der oplever resultater har argumenterne for hvorfor det der foregår er støttende eller til gavn for hensigten. Der er grundlæggende ikke noget der er bedre at gøre for at møde et menneske du oprigtigt er tiltrukket af eller for at blive bedre til at møde kvinder eller mænd.
Selvom mennesker får resultater når jeg giver dem råd, er det interessante virkelig at det hele er ganske neutralt – Jeg giver en mand resultater ved at vejlede ham i at være tilbagelænet, men i virkeligheden hjælper jeg lige så mange til resultater ved at være mere direkte.

Kan du se?

Det er ganske forskelligt fra person til person, men ganske enkelt er det, der vil give dig resultater blot det du kan argumentere for eller sagt på en anden måde – det, du er overbevist om.

Her er knuden for mange mennesker … Du er måske overbevist om at det, der er det rigtige for dig, er noget du ikke er i stand til og selv om du gør noget andet vil det ikke give dig resultater fordi du ikke har argumenterne eller definitionen til at få resultaterne. Men det du gør lige nu, der ikke giver dig resultater er ligeså meget det rette at gøre og vil kunne give dig lige så mange resultater som det du jagter, men du mangler måske et argument for at kunne opleve det i din virkelighed.

Det ganske besynderlige er at den ene person modtager resultater ved at gøre det den anden har udfordringer ved at gøre.
Så en har måske problemer med at tage kontakt for hurtigt mens den anden netop får resultater ved at gøre netop dette.

Hvorfor kan dette være?

Alt er blot et argument
En kursist sagde: “Endelig forstår jeg det – Så alt jeg gør er blot et argument for hvorfor hun kan lide mig?” Ganske enkelt er det rigtige at gøre blot det du kan argumentere for et det rette. Men hvis det er sandt, vil det så sige at alle mine teknikker, jeg har brugt flere år om at skabe og arbejde med samt lære folk, at de alle er nyttesløse? Nej, for personen vil på et tidspunkt mangle argumenter og mine teknikker kan være stærke argumenter.

Menneskelige handlinger virker ikke fordi handlingen virker – de virker fordi det er et argument.

Så den person, der har flest argumenter for hvorfor noget kan være støttende har størst indflydelse. Det vil derfor også forklare hvorfor det er godt at have kommunikationsteknikker med sig, ikke kun fordi teknikkerne virker, men fordi kommunikationsteknikkerne er et argument for hvorfor du er i færd med at gøre det rette. Man kan også sige at teknikkerne og vejledningerne kan være argumenterne for hvorfor noget kan være støttende for dig uanset om du er i en negativ eller positiv situation.

Kursisten vidste heller ikke, at han nu havde forstået noget, der var så kraftfuldt at han ikke længere behøvede at bekymre sig om dette livsområde. Når du forstår disse koncepter kan du gøre og sige hvad du vil og det du foretager dig vil være støttende for din personlige proces og give dig resultater. Mennesker, der allerede er der hvor de ønsker på bestemte områder gør allerede dette.

Der er ikke tale om en hemmelighed, men der er nærmere tale om et perspektiv, der kan skabe forandringer intet kan måle sig med.
Så hvad dette er, er ikke nyt det er heller ikke en gammel ide, det er blot en egenskab du altid har haft og bruger hver dag.

Det rette valg
Vi kan ikke tale om det rette valg uden også at tale om det rette tidspunkt. Disse to går ofte hånd i hånd, eller man kan roligt sige de nærmest har en lidenskabelig flirt.

Det rette tidspunkt er nu og det rette er et valg, som du vil forstå ved at reflektere over dette. Det bedste tidspunkt du virkelig kan handle og skabe forandring er nu. Som mange har beskrevet før mig.

Jeg har hjulpet mange mænd, der tøvende venter på det rette øjeblik og bliver bremset af frygt, forvirring samt ydre adfærd eller indre blokeringer når de ser en kvinde de finder tiltrækkende eller som de er nysgerrig på at møde.

Der ventes ofte på det rette øjeblik og vi lader os standse af frygt. Men hvorfor? Frygt er grundlæggende alt vi endnu ikke har givet en betydning og valgt om er støttende eller ustøttende for os. Ofte vælger mennesker blot at se situationer som negative eller positive og handler derfra. Det føder et liv, hvor man bliver kastet rundt i et hav af situationer hvor man aldrig rigtig føler sig i kontrol.
Den største begrænsning mennesker gør når det kommer til at anskue situationer samt handlinger er at glemme at selvom en situation føles enten negativ eller positiv, kan den defineres som støttende.

Når situationen er defineret som støttende vil tingene bevæge sig i den retning du ønsker, da din indre repræsentation påvirker ikke kun din adfærd, men den smitter også af på andres og hvis din indre repræsentation er stærkere gennem dine indre argumenter vil andre begynde at træde ind i din måde at anskue situationen på, med mindre de har en stærkere overbevisning om noget andet.

Gode handlinger
Ja, der er ting vi generelt er enige om at rigtige og bedre at gøre.
Og der er ikke noget galt med den måde at anskue verden på. Vi kan ikke altid gøre en negativ handling til en positiv handling, men vi mennesker har en iboende evne til frit at vælge hvordan vi definerer situationer og på den måde kan selv negative situationer selvom de forbliver negative næsten forstærke vores handlekraft og styrke vores resultater samt bringe os tættere på vores individuelle drømme og mål. Det er hvad vi vil undersøge. Det rette er ikke nødvendigvis hvad der føles negativt eller positivt, men det rette vil altid være det, der defineres som støttende.

Kraften ved at omdefinere
Fordelene ved at tage kontakt til en person du oprigtigt er tiltrukket af er umådelige og grænseløse. Når mennesker møder noget i livet, der fungerer eller bringer dem kolossal stor glæde, er det første mange mennesker tænker – Dette er for godt til at være sandt.

Der er ikke noget, der er for godt til at være sandt. Omdefinering er svaret – omdefinering føder en stærk introspektion og indre repræsentation eller sagt på en anden måde – Dit sind vil støtte dig og dine handlinger vil blive udført på baggrund af et mere støttende grundlag, der ikke kan rystes, og selv hvis det kan rystes, kan det være støttende. Du kan ikke vælge situationer men du kan vælge betydninger og ændre dem så det giver dig konkrete resultater. Lad mig igen understrege:

Du behøver ikke at bekymre dig om, om det du læser er sandt, det eneste du bør fokusere på er, om disse nye perspektiver hjælper dig til at skabe de forandringer du ønsker. Dertil vil jeg stå ved alle disse erklæringer for disse tankemønstre er svaret på hvorfor jeg selv blev god til at møde kvinder.

Dertil er det også grunden til hvorfor jeg i dag kan gøre det der ikke virkede for mig tidligere og stadig opleve samme resultater som bringer glæde i mit og andres liv.

Du bør indse din egen indflydelse, hvis du altså vil opleve resultater… og resultater vil der være…for nu er du i kontrol. Du vil også få en endnu større forståelse for mennesket generelt og det er i sig selv en gave.

Mennesker gør næsten altid det samme, og forventer ofte anderledes resultater, Einstein sagde at den slags var vanvid. Når mennesker ønsker resultater forsøger de ofte at ændre adfærd og det kan give gode resultater. Men adfærden vil for det meste altid være på baggrund af situationen og vil være styret af situationen, stemningen mm.

Så adfærden vil for det meste ligge under for stemningen, eller det, der er situationens definition. Hvis du ønsker forandring som mange mennesker ønsker er det vigtigt for dig at du gør noget andet… hvis det er vigtigt for dig. I stedet for at ændre adfærden så må du ændre definitionen af situationen. Gør du dette ud fra disse principper, vil du opleve resultater og muligheder, intet kan måle sig med.

Overbevisninger
Din overbevisning er altafgørende. Dit overbevisningssystem er baseret på dit vurderingssystem, og når du omvurderer og omdefinerer ændrer du dine overbevisninger og din adfærd vil være støttende.

Når du er brændende overbevist om noget og når du vælger en definition, inviterer du andre til at opleve din tilstand eller sagt på en anden måde andre vil begynde at se virkeligheden i det lys du ser den, men kun når du har en stærkere overbevisning eller sagt på en anden måde et stærkere indre argument.

”Det er således mennesker virker på hinanden, at mennesker påvirker hinanden”

Det, der gør mennesker særlige er deres evne til at opfinde og digte. Det er en ganske central egenskab som mange mennesker undervurderer.

Gennem tiden har jeg oplevet forskellige definitioner, og med tiden har jeg erfaret at du kan anskue noget som støttende og som det rigtige – og det vil være støttende uanset om situationen viser sig som negativ eller positiv så valget er op til dig om det er støttende for dig eller ej.

Når du skaber nye definitioner skaber du din egen virkelighed.
Dette vil sige at andre omkring dig vil være påvirket af din definition. For når I er i din virkelighed gælder dine retningslinjer. Det vil vi komme dybere ind på. Selvom denne evne til selv at vælge, definere og anskue situationer ligger grundlæggende i mennesker er det meget få mennesker der virkelig har forstået fordelene.

Lyve for sig selv?
Ganske få mennesker forstår og indser de grænseløse muligheder ved dette. Andre ser det blot som at lyve for sig selv hvilket er en meget snæversynet måde at anskue det på, for med sådan en erklæring giver de deres magt væk og lader andre definere, og deres handlinger vil altid ligge til grund for andres definitioner.
Hvordan kan der være tale om at lyve for sig selv, hvis vi antager at definitionerne i hver situation er neutrale eller blot udefinerede?

Den neutrale virkelighed
Hvordan ville du leve hvis alle situationer og omstændigheder støttede dig…? Mange mennesker glemmer deres egen indflydelse eller er ikke bevidst om at de placerer en forkert betydning på en situation, der føles negativ. Mange glemmer at der grundlæggende er fire udfalds-perspektiver i situationer:

Positiv, negativ, støttende, ikke støttende.

Mange sætter disse 4 forskellige udfald sammen og danner par mellem dem på måder der ikke gavner hvad du søger. Grunden til det er fordi udfaldene ofte føles ens, men blot fordi en negativ situation ikke føles støttende, betyder det dog ikke at den ikke kan være støttende.

Det er i sidste ende mennesket selv, der kun kan vælge om en situation på en eller anden måde kan være til gavn for ens lykke i ens unikke rejse – uanset hvordan den viser sig.

For eksempel hvis du bliver usikker når du tager kontakt til en kvinde, kan det være støttende fordi hun muligvis vil finde det charmerende. Mange glemmer at dykke ned i dette kraftfulde område – For mig at se er dette virkelig det væsentlige. For du vil skabe muligheder, når du ændrer din opfattelse og din kommunikation og din adfærd vil være anderledes og til gavn for hvad du ønsker.

Vi oplever ting som negative eller positive, men det er blot vores menneskelige opfattelse af det. Mennesker er heldigvis ofte enige om hvad der er rigtigt og forkert, men dette er stadigt defineret af mennesker. Spørgsmålet er ikke om det er negativt eller positivt spørgsmålet er om du finder det støttende eller ikke støttende, som ikke kan nævnes nok.

Når du virkelig fordyber dig i dette koncept forstår du at det du oplever som dine svagheder kan vendes til styrker og altid har været styrker, blot ved et skift i den opfattelse. Du må først anskue definitioner i situationer som neutrale.

Du er mere i kontrol end du ved…

Måske er du ikke så populær – men om det er støttende for dig eller ej er op til dig.

Måske er du lige blevet skilt – men om det er støttende for dig eller ej er op til dig.

Måske føler du dig nervøs omkrig kvinder – men om det er støttende for dig eller ej er op til dig.

Du er i kontrol og du har valget om du vil gå med på de definitioner andre mennesker skaber, eller om du vil skabe dine egne. Når du laver fejl kan du ændre dem efterfølgende ved at omdefinere.

Argumenternes kraft
Mange af virkelighedens realiteter samt begrænsninger kan overvindes af den med de bedste indre argumenter. Når du forstår argumenternes kraft er det nemmere at gøre det rette – det vil sige det du selv vælger der kan være støttende for dig. Og det bliver næsten umuligt at finde ud af at skabe en adfærd, der ikke medfører til støttende udfald.

Lad mig igen minde dig om at alt hvad du møder er noget du allerede gør og altid har gjort, du har nu blot en forståelse for hvordan du bør benytte det bevidst – hvis du kan lide disse ord.

Eksempel:

Lad os antage at et menneske oplever sig selv som tiltrækkende.
Mennesket kan kun dette hvis vedkommende definerer sig selv sådan. Eller går med på andres definitioner og betydninger, der bakker op om dette. Oplevelsen skal komme fra en definition ganske enkelt.

Men hvor kommer argumenterne fra at mennesket er tiltrækkende? Det er det, der er det vigtige.
Muligvis fordi andre har fortalt det til dette menneske.
Muligvis fordi mennesket selv mener det.
Muligvis fordi mennesket ligner andre, der er defineret som tiltrækkende.

Sindet arbejder således på mennesket i dette eksempel

Mit udseende er støttende fordi jeg er tiltrækkende. Jeg er tiltrækkende fordi: Andre siger det, jeg ligner andre mennesker der er tiltrækkende, og det hjælper mig fordi at jeg er overbevist om at andre kan lide tiltrækkende mennesker.

Husk at mennesket ikke er tiltrækkende, mennesket er heller ikke utiltrækkende, mennesket er neutralt ligesom alt andet. Lad mig minde dig om at neutralt vil sige udefineret, hvilket blot vil sige at din indflydelse har stor potentiale.

Sådan er situationer også.

Dette menneske i dette eksempel vil have en stærk indre repræsentation. Og det vil ikke længere være nødvendigt at tale om – om det mennesket fortæller sig selv er sandt eller falsk, for andre vil nu begynde at opleve dette menneske som tiltrækkende – Med mindre dette menneske møder en stærkere definition fra andre eller sig selv.

Mængden kan forstærke
Det er styrken på definitionen, der er væsentlig frem for mængden.

Der kan for eksempel være en større gruppe mennesker, der definerer en person som spændende og derved vil det ofte være sådan at mange går med på den definition. Menneskers definitioner påvirker hinanden.

Der kan ske det at den større gruppe med en definition omkring at et bestemt menneske er spændende vil påvirke mennesket til at opleve sig selv sådan. I en sådan grad at mennesket endda påvirker den anden gruppe mennesker, der ikke finder personen spændende til nu måske at åbne mere op for at anskue mennesket som spændende. Med mindre der naturligvis er tale om en stærkere definition.

Mængden er altså ligegyldig, det der er væsentligt er om definitionen er stærk af et indre argument og kontinuerligt bliver argumenteret for i sindet bevidst eller ubevidst.

Mennesket kan påvirke andre

Et menneske kan nemt påvirke et stort antal mennesker som historien gang på gang har vist os på godt og ondt. Så for at slå det fast:

En definition er ikke nødvendigvis stærkere fordi den bæres af flere mennesker, men det vil dog ofte være nemmere for mennesker at gå med på netop den overbevisning.

Når adfærd bliver støttet af definitioner sker der noget ganske særligt i mennesker, der gør mennesker mere frie og de kan sige og gøre mere hvad de vil – ud fra hvad de ønsker at skabe.
Husk at situationer er på samme måde.

Eksempel:

En mand tager kontakt til en kvinde og føler han laver en fejl fordi han kommer til at sige noget dumt og han oplever situationen som negativ.

Han tænker således:
Denne situation er negativ og det er ikke støttende fordi jeg sagde noget jeg følte var dumt og det støtter mig ikke i at møde kvinder.

Lad os hjælpe ham…

Nu tænker han således om den situation han oplevede som negativ:

Denne situation er negativ, men det er støttende fordi det viser at jeg ikke lægger så meget vægt i hvad jeg siger og det hjælper mig lige nu til at møde kvinder da jeg ikke forsøger at sige noget, der skal virke klogt. Han oplever hurtigt hvordan situationen ændrer sig og kvinden bliver mere åben og oplever denne forandring fordi hun gik med på hans definition, da definitionen var stærk.

Vælg din betydning
Du vælger betydningen af situationer samt adfærd mm. hvilket vil sige at påvirke udfaldet af situationer og situationer vil bevæge sig hurtigere i den rette retning der er defineret af dig. Du kan selv ændre og omdefinere situationer sådan at din adfærd bliver endnu mere støttende uden endda at ændre selve adfærden som vi har været inde på. Ligesom hvis et menneske definerer sig selv som smuk og tiltrækkende, eller grim og utiltrækkende.

Ganske grundlæggende er der er ikke noget der er bedre at gøre end andet som vi har været inde på.

Da jeg var yngre kunne jeg ikke møde kvinder fordi jeg var lav.
Så jeg havde defineret mig selv som en person, der ikke kunne tiltrække fordi jeg var lav.

Jeg husker hvordan jeg i hovedet begyndte at ”lyve” for mig selv, men løgnen findes ikke.

Du kan ikke lyve for dig selv, hvis alt i virkeligheden er neutralt og mennesker vælger om noget er støttende eller ikke støttende.

Jeg begyndte at fortælle mig selv at jeg gjorde det rette også selvom jeg gjorde ting, jeg havde hørt der ikke skulle være støttende. Så jeg begyndte at argumentere for alle mine handlinger inde i mig selv som sande, og pludselig begyndte jeg at kunne vælge selv hvad det rigtig og rette var at gøre og det gav mig forandring.

Du kan nok tænke dig at dette var meget befriende for jeg kunne fortælle mig selv hvad som helst og med argumenterne blev det ”sandt” så pludselig var alt neutralt…

Det er godt at være høj – Fordi mange kvinder synes det er tiltrækkende

Det er dårligt at være høj – Fordi mange kvinder godt kan lide mænd, der er lave
___
Det er en fordel at være tiltrækkende – Fordi det er et rigtig godt plus

Det er ikke en fordel at være tiltrækkende – Fordi hun tænker du er skørtejæger
___
Det er godt at skrive lange breve til hende – Fordi du giver dig tid og skaber forbindelse.

Det er dårligt at skrive lange beskeder – Fordi du virker for desperat.

– Min adfærd er støttende fordi…

– Mit udseende er støttende fordi…

– Og det hjælper mig fordi…

Når det kommer til tiltrækning og forførelse har mange mennesker virkelig svært ved at skabe resultater og handle fordi dette område er fyldt med uskrevne regler. Her er det vigtigt at du nu selv skaber dine definitioner med respekt for andre mennesker.
Folk vil følge dig. Hvis du benytter dette vil du kunne skabe naturlig og stærk tiltrækning.

Forførelse handler om at definere og føre mennesker hen af den sti du vælger, med respekt for det andet menneske. Derfor hedder det “Forførelse” fordi du ”fører” andre mennesker ”for”.
Mange mennesker opnår ikke de rette resultater fordi de ikke viser vejen og tager handling. De ved ikke hvad de skal gøre og derfor gør de blot som andre og følger andres definitioner.

Mange tager ikke kontakt fordi de er bange for at blive afvist mm.
Lad os omdefinere kontakt til kvinder – lad os gøre det meget simpelt.

Vi tager et eksempel, hvor du har mulighed for at tage kontakt til en kvinde du får øje på. Hvad vælger du? Husk der er ikke nogle af disse to der er mere rigtig. Det er heller ikke således at den ene er mere negativ end den anden. De er begge neutrale.

Du bør vælge den definition, der er mest støttende og som du finder mest troværdig i dit indre.

Det er godt at tage kontakt til hende – Fordi

Argumenter for at tage kontakt – Du viser du har mod og tør gå efter det du ønsker. Blot det at du tager kontakt viser at du har valgmuligheder.

Argumenter for ikke at tage kontakt – Du virker for desperat. Du viser alt for meget interesse. Det er bedre at være mere tilbagelænet.

Mange mennesker har utrolig svært ved at ændre adfærd, men når den indre oplevelse ændres, ændres alt.

Selve processen når du omdefinerer og omvurderer

Du kan ikke undgå at gøre dette, så dette er blot for at beskrive selve processen du allerede gør. Men blot det at du bliver opmærksom på det kan skabe mere klarhed og hjælpe dig til at gøre det mere bevidst.

– Indre dialog – Taler med dig selv og omdefinerer

– Indre oplevelse – Du begynder at tænke anderledes om dig selv og situationen

– Indre tilstand – Du begynder at føle at du gør det rette

– Fysiologi – Din krop og kroppens sprog/udstråling støtter dig i din valgte definition
– Adfærd – Din adfærd vil være den bedst mulige ud fra din valgte definition og du vil gøre det rette så længe du argumenterer for det i dit indre

Du må ikke tro at dette er noget nyt, denne proces sker i dig hele tiden, men fordi du muligvis ikke altid vælger dine egne definitioner får du ikke hvad du går efter. Og dine handlinger virker som forkerte i forhold til hvad du drømmer om. Dine handlinger vil blive de rette blot med et skift i din bevidsthed. Mennesker, der får hvad de ønsker af livet gør dette, men tænker ikke over det. De gør det ubevidst. Så det kommer alt sammen an på hvordan du vælger at anskue dig selv i situationer.

Kampen om definitionerne
Så alle vælger udbevidst og bevidst betydninger, der er bundet til at påvirke den menneskelige adfærd – men hvem har størst indflydelse hvis to definerer noget forskelligt?

Personen med den stærkeste indre repræsentation vil altid have indflydelse på situationers udfald. Det vil sige personen med de bedste indre argumenter.

Hvorfor argumenter?
Ganske kort, kan det beskrives således
Indre argumenter skaber definitioner!
Definitioner støtter adfærd!
Adfærd skaber resultater!

Der er ikke tale om blot at tænke noget og forvente at alt ændrer sig. Det vil være at tvinge forventninger og det vil ikke give dig resultater.

På den anden side vil det ikke være at lyve for dig selv, hvis du opnår resultater ved at følge egne overbevisninger.

Mennesker vil følge din hensigt, men glem ikke at andre mennesker har samme egenskab. Du kan kun påvirke andre, der ikke har valgt en stærk definition om det modsatte. Muligheden for at dette menneske vil åbne op og se det i dit lys er altid til stede.

Ja, virkeligheden er ganske besynderlig…

Kraften ved tiltrækning
Vi har før snakket om at det er nemmere at tiltrække et menneske du oprigtigt er tiltrukket af, end at tiltrække et menneske du ikke er tiltrukket af. Der er stor potentiale og drivkraft i hjertet og tiltrækningens fornemmelse.

Men det er kun støttende hvis du handler ud fra et højere udgangspunkt af kærlighed, romantik – I stedet for at handle ud fra et lavere udgangspunkt af kærlighed, romantik.

Når mennesker er forelskede ser mange det som en sygdom og som en håbløs proces, men der er enormt meget drivkraft og styrke i tiltrækning. Når mennesker er forelskede er der meget mere mod tilgængeligt end normalt.

Selvom de ofte føler en stor byrde på deres skuldre er mennesker næsten villige til at gøre hvad som helst for at få den de oprigtigt er forelsket i… Det er ganske overraskende og virkelig en evne mange undervurderer. Tænk en gang en tilstand, der frembringer sådan et mod. Hvad hjælper det at vide hvad du skal sige eller vide hvad du skal gøre, hvis du mangler modet til at tage kontakt og sige det? Kærligheden kan frembringe mod – Mod vokser også fra indre argumenter.
Det er en ganske særlig fornemmelse og paradokset er at selvom du føler dig mere sårbar vil du blive bevæbnet med et enormt potentiale og mod, og hele dit væsen vil være i stand til at støtte dig.

Hvem kommunikerer stærkest?
Lad os antage at der er to mennesker, der kommunikerer med hinanden. Det ene menneske har en stærk ydre kommunikation og kroppens fremtoning er meget stærk. Denne person vil kunne give et godt indtryk, men vil ikke kunne påvirke andre på samme måde som personen med den stærke indre repræsentation.

Hvis du har en stærk indre repræsentation har du også en stærk ydre kommunikation. Du kan ikke have en stærk indre repræsentation uden at have en støttende ydre kommunikation. Men du kan have en stæk ydre kommunikation uden at have en stærk indre repræsentation. Derfor vil det andet menneske kunne skabe større påvirkning da dette menneske har en stærk indre repræsentation.

Kontrol er ikke at have kontrol over andre, men det er at andre ikke har kontrol over dig.

Tiltrækning er noget, der er skabt.
Tiltrækning er ikke.
Tiltrækningens hemmelighed er at tiltrækning er noget, der er skabt.
Tiltrækning er ikke noget, der er givet.
Der er mange tiltrækkende kvinder.
Der er mange tiltrækkende mænd.
Tiltrækning er noget, der ikke er konstant.

Når du ser en kvinde du finder tiltrækkende er det ikke fordi hun er tiltrækkende, men fordi hun skaber tiltrækning bevidst eller ubevidst. Tiltrækning er ikke noget en person kan være, det er blot en repræsentation som bliver født ud fra stærke indre argumenter.

Er du klar over hvad dette betyder for dine muligheder…?

Tiltrækning er noget, der findes, men det er ikke noget, der er.
Selvom det er iboende i mennesker er det ganske få der forstår at vise det frem.

Udgangspunkterne
Der er mange udgangspunkter og alle har forskellige formål, men grundlæggende er der to vigtige og centrale som er ganske nyttige i kærlighedslivet.

Højere udgangspunkt og Lavere udgangspunkt

De er ganske simple at beskrive, men langt svære at efterleve.

Det lavere udgangspunkt er ikke støttende. Det er en tilstand hvor du mangler – kærlighed, romantik og bekræftelse før end du kan føle dig hel og fuldendt som menneske.

Det højere udgangspunkt er hvor du handler ud fra et overskud af kærlighed, romantik og har grænseløse fordele, da du føler dig fuldendt som menneske og ikke behøver situationer eller omstændigheder for at føle dig fuldendt som menneske. Du mangler ikke noget, men du har blot et ønske om at møde andre, men ikke fordi du mangler dem, før du kan føle lykke. Forskellen er ganske enkelt blot om du mangler det før end du kan føle dig fuldendt som menneske.

De konkrete handlinger
De fleste mennesker spekulerer mere på hvad de bør gøre ude i verden med deres ydre kommunikation frem for at skabe forandringer i det indre. Når du definerer med sindet betyder det dog ikke at du ikke handler konkret. Det er ganske konkret at skabe forandringer gennem sindet og skabe nye definitioner.

”Hvis du vil have konkrete resultater, så find ikke ud af hvad folk med konkrete resultater gør, men find ud af hvad de konkret tænker.”

Det menneskelige sind har et filter, der generaliserer, udelader og forvrænger oplevelser, som NLP feltet gennem tiden har beskrevet.

I mange forskellige livsområder lægges der stor vægt på den ydre kommunikation og hvordan kroppen fremstår. Mange mennesker lægger stor vægt i hvad de kan konkludere og tolke i kroppens signaler samt sprog og udtryk. Men kropssproget er den gamle måde – den gamle energi. Ganske få mennesker er opmærksom på dette. Det er væsentligt at huske på at din oplevelse vil være efter situationen har gennemtrængt filteret i den menneskelige hjerne.
Når alt kommer til alt er kroppens adfærd en udført kommando fra det menneskelige sind. Stadig er et af menneskehedens største mysterier hvad eller hvem der har givet denne kommando? For denne kommando skabes ikke i den menneskelige hjerne.

Ta’ hvad du kan bruge af disse ord og kast resten væk!

Hvis du kunne lide bogen er du velkommen til at donere et selvvalgt beløb.
Donation til Devotion Emotion
Tak for din støtte!

 

Læs bogen til mænd
“Kan Kvinder Tiltrækkes?”
 Se mere om bogen her:Kan Kvinder Tiltrækkes?

 

Download guidet hypnose lydfiler til mere selvværd og succes.
Se mere om Hypnose lydfilerne her: Guidet hypnose lydfiler

Download Guidet NLP hypnose lydfiler til mere selvværd og selvindsigt samt forandring på mange forskellige livsområder. Guidet “spirituelle” hypnose lydfiler til mere indre ro, selvforståelse samt selvindsigt. Disse NLP hypnose spirituelle lydfiler til mere selvværd og succes er nøje designet til at frisætte indre ressourcer og hjælpe dig til endnu mere livsglæde i bestemte livsområder. Hypnose lydfilerne er meget forskellige – mange er tænkt som en hypnose spirituel meditations-drømmerejse hvor du opnår samt finder frem til endnu flere ressourcer og fornyelse, mens du blot lytter med lukkede øjne og lader tankerne flyve. Disse afslapnings-hypnose lydfiler er nøje designet til at skabe kraftfuld påvirkning samt selvindsigt og de gør dette ganske effektivt. De er nøje designet til ikke kun at omprogrammere dine eventuelle uhensigtsmæssige indre processer, men giver dig også mulighed for at reflektere og fordybe dig i bestemte områder såsom: kommunikation, selvindsigt, kærlighed, indflydelse, tiltrækning, lavt selvværd.

Fordelen ved mange af lydfilerne er uden tvivl at du kan fordybe dig i dig selv. Hypnose lydfilerne indeholder kraftfulde NLP samt hypnose elementer, der vil give dig resultater også på uventede områder. Derudover vil særlig sensitive især bemærke hvordan hypnose lydfilerne vil skabe en “healing” effekt da Simon indtaler disse lydfiler med indlevelse samt kanaliseret med stærk energi, der medfører en kraftfuld oplevelse og dermed helende effekt. Hypnose “healing” lydfilerne er skabt og indtalt på tidspunkter hvor at indlevelsen af disse emner har været ekstra stærk og målet er ganske enkelt at dette vil smitte af på lytteren – Lydfilerne er meget forskellige! Nogle vil hjælpe dig med at overkomme tvivl på dig selv, andre vil udvikle færdigheder og bringe mere selvforståelse ind i bestemte livsområder – Uanset hvad vil du forhåbentligt kunne lide at lytte til dem. Hypnose meditations, refleksions “mindfullness” lydfiler – ja disse lydfiler vil virke stressreducerende og bringe dig i en kraftfuld tilstand af selvindsigt og selvreflektion. Gaven ved lydfilerne er at disse guidet hypnose lydfiler alle har det tilfælles at de ikke er lavet til dit bevidste sind… men til dig. Guidet hypnose lydfiler mod stress og tvivl på dig selv samt guidet hypnose lydfiler til motivation, handlekraft samt kompetencer og succes. Se oversigt over Hypnose lydfiler: Guidet Hypnose lydfiler.