Dating psykologi – sådan bliver kysset ikke akavet og kommer mere naturligt

Lad os tale lidt om berøringer
Berøringer er så vigtigt at jeg ikke ved hvordan jeg skal beskrive det… Mange foruden mig har endda også påpeget dette i tiltrækningen mellem mennesker og det er ofte meget undervurderet.
Hvis du vil skabe tiltrækning og skabe eskalering er berøringer nødvendigt. Rigtig mange har svært ved at nå frem til kysset eller blot skabe en mindre akavet kommunikation, og dette skyldes manglende berøring. Små hurtige berøringer er vigtige at benytte mens du taler – dette vænner hurtigt modparten til at du er tæt på og dette skaber rapport. Det er naturligvis værd at nævne at berøringer ikke bør være noget særligt, blot en hånd på armen eller lignende. Berøringer vænner modparten til at du er tæt på, og det vil blive nemmere at kysse senere.

Dette opleves tydeligt hvor jeg demonstrerer hvordan jeg tager kontakt til kvinder, hvor jeg benytter hurtige berøringer til at skabe tryghed og knus til at skabe kropskontakt…
Mange sidder på daten og har måske endda haft en rigtig god samtale, men når de vil kysse bliver det akavet. Hvorfor? Fordi, der ikke har været noget kropskontakt … Benyt forsigtige berøringer mens du taler så naturligt som muligt… du bør benytte berøringer på sådan en måde at du nærmest ikke selv bemærker det. En typisk fejl jeg ofte ser blandt folk, der vil øve sig i dette er at de kigger på deres hænder mens de laver berøringer …gør ikke dette! … Modparten vil ikke bemærke dine små berøringer hvis du ikke selv lægger så meget vægt i dette… modpartens hjerne vil opfange dette og blive mere tryg ved dig…
Når du er blandt venner giver i måske “high five” og knus … og hjernen er ganske simpel… når dem mærker små berøringer bliver hjernen  mere tryg, da den tænker ” Jeg kender personen”

– Simon

Gå tilbage til oversigt over artikler

Leder du efter en NLP uddannelse?

Ta’ din NLP Uddannelse ved Devotion Emotion. Bliv NLP Practitioner online

Hypnose lydfiler til mere selvværd og forandring

Download NLP hypnose lydfiler til mere selvværd og selvindsigt samt forandring på mange forskellige livsområder. Se oversigt over Hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler.

Lær Hypnose

Vil du lære hypnose?


Hypnose er et ganske spændende fænomen og element, der ikke behøver at være svært at lære. Der lægges vægt på et spændende og lærerigt forløb. Lær hypnose og lær at skabe kraftfuld indflydelse. Se mere om studie i hypnose her: Lær hypnose

Download Guidet Hypnose lydfiler

Download guidet hypnose lydfiler til mere selvværd og succes.
Se mere om Hypnose lydfilerne her: Guidet hypnose lydfiler

Guidet-hypnose-lydfiler-til-mere-selvværd-succes-mp3-filer

Download Guidet NLP hypnose lydfiler til mere selvværd og selvindsigt samt forandring på mange forskellige livsområder. Guidet “spirituelle” hypnose lydfiler til mere indre ro, selvforståelse samt selvindsigt. Disse NLP hypnose spirituelle lydfiler til mere selvværd og succes er nøje designet til at frisætte indre ressourcer og hjælpe dig til endnu mere livsglæde i bestemte livsområder. Hypnose lydfilerne er meget forskellige – mange er tænkt som en hypnose spirituel meditations-drømmerejse hvor du opnår samt finder frem til endnu flere ressourcer og fornyelse, mens du blot lytter med lukkede øjne og lader tankerne flyve. Disse afslapnings-hypnose lydfiler er nøje designet til at skabe kraftfuld påvirkning samt selvindsigt og de gør dette ganske effektivt. De er nøje designet til ikke kun at omprogrammere dine eventuelle uhensigtsmæssige indre processer, men giver dig også mulighed for at reflektere og fordybe dig i bestemte områder såsom: kommunikation, selvindsigt, kærlighed, indflydelse, tiltrækning, lavt selvværd.

Fordelen ved mange af lydfilerne er uden tvivl at du kan fordybe dig i dig selv. Hypnose lydfilerne indeholder kraftfulde NLP samt hypnose elementer, der vil give dig resultater også på uventede områder. Derudover vil særlig sensitive især bemærke hvordan hypnose lydfilerne vil skabe en “healing” effekt da Simon indtaler disse lydfiler med indlevelse samt kanaliseret med stærk energi, der medfører en kraftfuld oplevelse og dermed helende effekt. Hypnose “healing” lydfilerne er skabt og indtalt på tidspunkter hvor at indlevelsen af disse emner har været ekstra stærk og målet er ganske enkelt at dette vil smitte af på lytteren – Lydfilerne er meget forskellige! Nogle vil hjælpe dig med at overkomme tvivl på dig selv, andre vil udvikle færdigheder og bringe mere selvforståelse ind i bestemte livsområder – Uanset hvad vil du forhåbentligt kunne lide at lytte til dem. Hypnose meditations, refleksions “mindfullness” lydfiler – ja disse lydfiler vil virke stressreducerende og bringe dig i en kraftfuld tilstand af selvindsigt og selvreflektion. Gaven ved lydfilerne er at disse guidet hypnose lydfiler alle har det tilfælles at de ikke er lavet til dit bevidste sind… men til dig. Guidet hypnose lydfiler mod stress og tvivl på dig selv samt guidet hypnose lydfiler til motivation, handlekraft samt kompetencer og succes. Se oversigt over Hypnose lydfiler: Guidet Hypnose lydfiler.