Dating psykologi – sådan bliver kysset ikke akavet og kommer mere naturligt

Lad os tale lidt om berøringer
Berøringer er så vigtigt at jeg ikke ved hvordan jeg skal beskrive det… Mange foruden mig har endda også påpeget dette i tiltrækningen mellem mennesker og det er ofte meget undervurderet.
Hvis du vil skabe tiltrækning og skabe eskalering er berøringer nødvendigt. Rigtig mange har svært ved at nå frem til kysset eller blot skabe en mindre akavet kommunikation, og dette skyldes manglende berøring. Små hurtige berøringer er vigtige at benytte mens du taler – dette vænner hurtigt modparten til at du er tæt på og dette skaber rapport. Det er naturligvis værd at nævne at berøringer ikke bør være noget særligt, blot en hånd på armen eller lignende. Berøringer vænner modparten til at du er tæt på, og det vil blive nemmere at kysse senere.

Dette opleves tydeligt hvor jeg demonstrerer hvordan jeg tager kontakt til kvinder, hvor jeg benytter hurtige berøringer til at skabe tryghed og knus til at skabe kropskontakt…
Mange sidder på daten og har måske endda haft en rigtig god samtale, men når de vil kysse bliver det akavet. Hvorfor? Fordi, der ikke har været noget kropskontakt … Benyt forsigtige berøringer mens du taler så naturligt som muligt… du bør benytte berøringer på sådan en måde at du nærmest ikke selv bemærker det. En typisk fejl jeg ofte ser blandt folk, der vil øve sig i dette er at de kigger på deres hænder mens de laver berøringer …gør ikke dette! … Modparten vil ikke bemærke dine små berøringer hvis du ikke selv lægger så meget vægt i dette… modpartens hjerne vil opfange dette og blive mere tryg ved dig…
Når du er blandt venner giver i måske “high five” og knus … og hjernen er ganske simpel… når dem mærker små berøringer bliver hjernen  mere tryg, da den tænker ” Jeg kender personen”

– Simon

 

Bliv endnu bedre til at skabe kontakt og tiltrækning i dating/kærlighedslivet.
Se mere her: Lær at skabe naturlig tiltrækning

Gå tilbage til oversigt over artikler