Dating Psykologi – Gør dig selv endnu mere tiltrækkende når du er forelsket og tiltrukket

Dating Psykologi – Gør dig selv endnu mere tiltrækkende når du er forelsket og tiltrukket


Dating Psykologi – Kan man virkelig gøre sig selv endnu mere tiltrækkende når man er forelsket og tiltrukket? Sådan støtter din krop og dit sind dig!

 

Lad os tale lidt om hvordan din krop støtter dig i at tiltrække og skabe et godt førstehåndsindtryk.

Vidste du at din krop støtter dig i at skabe tiltrækning når du er oprigtig forelsket?

Jeg var usikker i kærlighedslivet, jeg havde angst og var nervøs når jeg var forelsket. I mange år var der en indre kamp mod mig selv når jeg ønskede at skabe kontakt eller tiltrækning. Jeg var tidligere overbevist om at mine tanker og min krop ikke støttede mig i at skabe kontakt når det var vigtigt for mig. Efter mange år, hvor jeg har hjulpet mennesker i dette livsområde ved jeg at mange kender til disse fornemmelser.

Jeg har tidligere flere gange sagt at det er nemmere at tiltrække en du oprigtig er tiltrukket af end at tiltrække en, du ikke oprigtigt ønsker – sikke et statement. Forklaringen er ganske enkelt at det er svært at gå oprigtigt ind i en overfladisk tiltrækning. Men hvis vi kigger på hvordan din fysiologi opfører sig når du er oprigtig forelsket, er der ingen tvivl om at din krop støtter dig. Så spørgsmålet er hvordan du drager fordel af denne hjælp i fremtiden.

Så nu vil jeg gøre mit bedste for at bevise denne lille teori.

Du er nemlig mere tiltrækkende når dine pupiller er større.
Et kendt eksperiment er hvordan vi er mere tiltrækkende når vores pupiller er større. Hvis du havde en kopi af dig selv ved siden af dig ville den af jer, med de største pupiller være mest tiltrækkende.

Men man kan da ikke skifte størrelsen på sine pupiller, eller kan man?

Vidste du at når du kigger på noget du rigtig godt kan lide så vokser dine pupiller. Du lyser op i øjnene og det er ganske enkelt hele din krop og dit væsen, der støtter dig i at skabe kontakt og skabe et godt førstehåndsindtryk.

Så med andre ord – når du kigger på en person du oprigtig kan lide – så vokser dine pupiller og derfor støtter din krop og hele dit væsen dig endnu mere.

Hvis du gerne vil skabe mere tiltrækning kan det endda hjælpe at se på noget du godt kan lide i dit indre. Inden for hypnose/NLP tales der ofte om intern fokus og ekstern fokus. Du kan med andre ord gøre dig selv lidt mere tiltrækkende ved at forstærke din indre repræsentation – den måde du ser dig selv på. I model branchen er det velkendt at mange top fotomodeller benytter sig af stærk indre repræsentation når de skal posere. Husk hvad, der sker inde i sindet har direkte indflydelse på din indre tilstand indre dialog og dermed påvirker dette din fysiologi.

Bring et minde frem i dit indre eller en episode, der betyder utrolig meget for dig eller måske endda en episode hvor du følte dig selvsikker og tilpas og ved at se dig selv i denne episode vil dine pupiller vokse og du vil i andres øjne være endnu mere tiltrækkende.

Blot det at du er opmærksom på at din krop støtter dig i at skabe tiltrækning kan frisætte muligheder.

Så hvordan vil du bruge dette i fremtiden?

 

Bliv endnu bedre til at skabe kontakt og tiltrækning i dating/kærlighedslivet.
Se mere her: Lær at skabe naturlig tiltrækning

Gå tilbage til oversigt over artikler