Dating psykologi for kvinder og mænd – Derfor ender du som ven når du er forelsket og tiltrukket

Dating psykologi for kvinder og mænd – Derfor ender du som ven, når du er forelsket og tiltrukket

At tiltrække handler ikke om at blive den bedste ven

 

Lad os tale lidt om nysgerrighed og interesse…

Blander du interesse sammen med nysgerrighed? Mange, der gerne vil skabe tiltrækning forsøger at skabe interesse – men hvorfor virker det ikke? Det er ikke hensigtsmæssigt at benytte elementet interesse, for hvis vi taler om elementet interesse har det (overraskende nok) ikke noget med tiltrækning at gøre. Interesse er grundlæggende på et helt andet kommunikationsniveau hvor vi også ser hobby og venskaber mm. Nysgerrighed er forførelsens element – og er på samme kommunikationsniveau som lidenskab og lyst.

Mange glemmer vigtigheden ved nysgerrighed som element.
Mennesker, der er gode til at skabe tiltrækning ved at det endda er nemmere at skabe nysgerrighed end at skabe interesse… så lad være med at gøre det sværere for dig selv. I stedet for at forsøge at gøre et andet menneske interesseret i dig, vil du nå længere hvis du kan gøre et andet menneske nysgerrig på dig. Dette er nemmere, men mange forsøger så meget at gøre folk interesseret i dem at det bliver for meget.

Opfører du dig som den bedste ven og undrer dig over hvorfor de ender som den bedste ven?

At forføre og tiltrække andre handler ikke om at blive den bedste ven. Der handler om at skabe nysgerrighed og dynamik og slippe dig selv løs mm. I stedet for at handle ud fra at du skal være venlig og please alt hvad personen siger, kommer du ofte længst ved at veje situationen og handle frit ud fra hvad du selv føler er det rigtige uden at blive påvirket af respons eller situationen mm.

Der er ikke noget galt i at ende som ven, men det er dog ikke det mange søger. Derfor bør du være opmærksom på om du opfører dig som en god ven, for dette er ikke vejen til tiltrækning. Hvis du nu er blevet ven vil du måske føle at du har tabt, men tvivl ikke. Der er ikke noget, der ikke kan vendes til din fordel, og selvom venskab ikke er den direkte vej til tiltrækning, kan nysgerrighed og dybere forbindelse altid opstå, hvis du skifter overbevisning.

Bliv endnu bedre til at skabe kontakt og tiltrækning i dating/kærlighedslivet.
Se mere her: Lær at skabe naturlig tiltrækning

Gå tilbage til oversigt over artikler