Chrysocolla

Chrysocolla

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine chrysocollaer)
Chrysocolla benyttes ofte til at skabe balance og harmoni mellem hjerte-chakraet og hals-chakraet. Du kender måske det med at have meget på hjertet. Der er måske ting du gerne vil sige eller gøre, men når det kommer til at udtrykke det, kan det være svært. Chrysocolla er særlig nyttig til at skabe en dybere harmoni og forbindelse mellem hjertet-energi punktet og hals-energi punktet og det vil dermed være nemmere at udtrykke hvad du har på hjertet hjertet.
Bemærk hals chakraet referere ikke kun til generel kommunikation, men nærmere alle former for at udtrykke sig selv – eksempelvis at skrive en bog.
Når man bærer den i sit energifelt vil den dermed hjælpe en med at opnå denne balance, der er særlig nyttig hvis man skal udtrykke sig på mange forskellige måder. Chrysocolla er særlig nyttig til kommunikation, da den beskæftiger sig med ens indre, personlige styrke og hjælper en til at kommunikere ens sandhed ud via en forstærket forbindelse mellem hjertet og hals. Den fjerner negativitet. Den er god til at skabe en balance og en indre fred, der kan berolige en i mange situationer.

Chakra: hals chakraet og hjerte chakraet.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler