Celestin krystal

Krystal: Celestin

celestin-krystal-healing-krystal

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine celestiner)
Celestin er ofte kaldt drømmerens sten og har særlige egenskaber, der er nyttige for dem med spirituelle færdigheder.
Det er uden tvivl en krystal, der fremmer gode vibrationer og velvære.
Celestin var en af de første krystaller jeg forelskede mig i og den kan virkelig hjælpe med selvindsigt og give dig store perspektiver. Den minder dig om at have tillid til det højere selv og den er særlig nyttig til at kanalisere dette. Det er utrolig god til at fremkalde en dyb tillid til din egen intuition.
Det er en krystal, der er ganske nyttig til kanalisering og kontakt med åndelige vejledere, højere selv mm.  Den fylder dig med behagelige fornemmelser og tanker og er utrolig inspirerende. Den er virkelig god til selvrefleksion og virker rolig, men kan åbne op for mange forskellige perspektiver. Når man bærer den i sit energifelt har den en helt særlig opløftende energi, der af mange kan mærkes fysisk efter noget tid. Den kan fremkalde en kraftfuld fornemmelse af velvære og giver en følelsen af at være helt salig i kroppen. Dens energi virker utrolig opløftende og behagelig. Den forbinder en direkte til det højere selv hvor nye perspektiver kan skabe muligheder. I modsætning til mange høj vibrations-krystaller har Celestin er særlig behagelig energi over sig og den føles derfor meget emotionel behagelig at have omkring sig.
Celestin er utrolig god sove med for at opnå særlige drømme og behagelig nattesøvn.

 

Chakra: Krone chakraet og det ottende (sjælstjerne chakraet)

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler