Azurit krystal

Krystal: Azurit

azurit-krystal

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine azuritter)

Ingen andre krystaller styrker din intuition som Azurit!
Azurit er endnu en personlig favorit. Azurit er først og fremmest forbundet til en særlig blå energistrøm, der harmonerer direkte med det tredje øje. Krystallen Azurit er den absolut bedste sten til at fremmer og vække det tredje øje (hvilket man skal være opmærksom på). Det er dermed en krystal man kan bære ofte, men man bør ikke “presse” for meget for at udvikle eventuelle særlige færdigheder. Husk altid: Krop og sind påvirker hinanden og kroppen skal altid kunne følge med især når der tales om det tredje øje. Azurit gør dermed selvindsigt særlig kraftfuldt! Azurit har en meget unik vibration og er en af de krystaller, der kan være svære at kombinere med andre, da den typisk foretrækker at være alene. Den styrker først og fremmest din selvobservation, selvanskuelse og styrker din intuition samt styrker din evne til at modtage intuitive beskeder fra højere frekvenser, vibrationer. Den danner et kraftfuldt blåt skjold omkring din aura og bringer dyb ro i sindet. Azurit styrker ikke blot din intuition, men beroliger også sindet på en sådan måde, at når du adopterer dens energi, vil du kunne opnå selvfordybelse meget lidt kan måle sig med. Azurit er grundlæggende fornemmelsen af at “slukke” logikken samt tankemylder og dårlige mentale vaner fra det bevidste sind og leve meget mere ud fra en forstærket intuition via selvfordybelse og selvindsigt. Den kan støtte dig til at gennemskue mennesker og se ting fra flere forskellige tider. Den er ofte benyttet til at hjælpe mennesker udtrykke de dybeste tanker og/eller obskure og sære ideer, der ellers ikke ville kunne blive forstået så nemt.
Azurit kan nemt få dig til at glemme tid og sted når du bærer den i dit energifelt og man kan ofte blive helt fortabt i sin indre verden. Med Azurit vil ingen ydre omstændigheder kunne forstyrre din indre ro. Krystallen Azurit er særlig nyttig til at udvikle en lang række mentale egenskaber og evner. Den er kendt for at styrke enhver form for kanalisering, eller synske evner og/eller dine iboende indre egenskaber.
Azurit er virkelig god til at styrke ens intuition samt kommunikation med højere steder og opnå selvindsigt. Det er en krystal, men kan mærke når den er i deres energifelt. Med Azurit er der ofte tale om dyb selvindsigt.

Den er god til at berolige ens sind, og er rigtig god til at stimulere ens intelligens. Den hjælper dig med at udtrykke dit dybe indre. Selvom det ikke er en “beskyttende” krystal, er den særlig nyttig til beskyttelse primært mod verbale angreb eller nærmere mentale angreb og giver dig overblik samt kontrol over din indre verden, der vil afspejle sig i din ydre virkelighed. 

Chakra: det tredje øje og hals chakraet

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

 

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler