Avatar, accessories og tøjstil

Avatar, accessories og tøjstil – hvad signalerer tøjet?

Lad os tale lidt om: Avatar, accessories og tøjstil i tiltrækning. (Denne artikel henvender sig primært til mænd, men kvinder vil også kunne få glæde af den)

Hvordan påvirker tøj og beklædning andre mennesker? Dette er et ganske fascinerende emne og et emne, der dog ikke er nødvendigt indenfor tiltrækning, men stadig spændende at dykke ned i.

Avatar, accessories og tøjstil – hvad signalerer tøjet?

Først og fremmest anbefaler jeg altid at du er dig selv. Når det er sagt kan der være sider og vinkler du vil lægge mere vægt på såsom selvsikkerhed, mystik eller tryghed mm. Dette kan du ganske nemt gøre og demonstrere gennem dit tøj.
Jeg vil hermed også anbefale dig at undersøge samt studere mænd, der har en god forståelse for mode eller sammensætning af tøj, farver mm. Dette er noget mange, ja rigtig mange, gennem tiden har spurgt mig om… både spurgt mig til råds men også hvordan jeg bruger mit tøj samt accessories til at skabe interesse mm. og i dette er jeg ganske anderledes…
Mange ser mig i forskelligt tøj, sommetider er jeg meget nede på jorden og andre gange er jeg i jakkesæt og finere tøj… så jeg hører mange spørgsmål angående dette…

Mit kendskab og baggrund til tøjstil mm.
Tidligere gik jeg stort set kun i jakkesæt hvilket endda var ganske naturligt for mig… Tidligere har jeg i flere år arbejdet som sælger og jeg har også været teamleder/souschef i et firma hvor jeg solgte forskellige ting, hvor jeg skulle bære jakkesæt… Jeg havde endda også en stor og seriøs drøm om at være skrædder og jeg overvejede at søge ind på teko for at designe tøj mm. Kort sagt har jeg meget passion i dette område. Jeg var ganske nørdet med stil og mode, men udover dette var jeg ganske passioneret med mandens stil mm. Tidligere gik jeg som sagt stort set kun i jakkesæt, og var meget nørdet med dette. Når jeg siger nørdet vil det sige jeg kendte stor set alle de uskrevne regler angående hvordan et rigtigt jakkesæt skal sidde samt mandens mode eller nærmere klassiske stil mm. og jeg lagde hele mit liv i det…
Jeg har tidligere haft samarbejde samt stiftet bekendtskab med mange forskellige typer eventpiger, og jeg har tidligere hjulpet eventpiger med deres outfit, og har meget erfaring med undervisning i bevægelse og gangart på baggrund af tøjet.
Når det kommer til accessories og tøjstil er jeg ganske enkelt lidt en “spøjs en”.

Mange ser mig i forskelligt tøj og jeg kan godt lide meget forskelligt udseende mm.

Jeg kan stadig lide mode og kvalitetstøj mm. Men jeg er ikke så fastlåst på modetøj og tøjstil mere da alt har sine fordele og ulemper. Med tøjet kan du fange opmærksomhed, ja… men du viser hele tiden noget og du fortæller hele tiden en historie uden at du ved det…
Så hvad er det for en historie du vil fortælle, og hvad er det hun tænker om dig..?

Sådan kan du fremme egenskaber med dit outfit

Dette er blot eksempler der kan inspirere dig til forandring – det virker meget stereotypt, men ved at blande forskellige elementer ender du med god balance. Kig på dig selv og overvej om du måske kunne lave eventuelle justeringer hvis du føler du mangler bestemte egenskaber.
Bemærk at der er mulighed for at få dybere vejledning i disse ting på mine forløb – husk at alle er forskellige og du ønsker at fremme dine styrker og værdier mm.

Afslappet/ hyggelig/kærlig/varm

– Blødt tøj, strik, store trøjer, langarmede bluser ring på langfingeren da det symboliserer balance, ringefinger, da det symboliserer kærlighed og ægteskab, eller lillefingeren, da denne står for ømhed. Forholdsvis normal påklædning og heller ikke så stærke farver, mørkegrøn, mørkeblå, normale jeans gerne blå – lægger ikke så meget vægt i tøjet, tænk hjemmelig hygge og filmaften. Ikke noget særligt gjort ved håret, føler sig hjemme, højest en lille smule hårvoks, hvis håret sidder dårligt. Normal duft eller deodorant uden nogen speciel duft – for meget af dette kan skabe en alt for venskabelig relation og kontakt samt kommunikation.

Tough guy / hård/alpha

– Typisk læderjakke, korte tætsiddende jakker hårdt materiale, metalsmykker, lædersmykker samt slidte bukser eventuelt huller i tøjet mm. Ring på pegefinger da denne finger symboliserer retning og målbevidsthed mm. Store støvler og nogle slags kondisko, stramme T-shirt, der viser muskler og kropsform mm. Sorte eller mørke solbriller, der skjuler personlighed, store armbånd og bælter, halskæder – tøjet bør fremme en dynamik mellem hurtig bevægelse og langsom bevægelse – tænk på en gorilla-han, der går langsomt og selvsikkert og pludselig er han i spring mm. Alt hår virker for tough guy, både langt hår, karseklippet vil virke, men hvis du har normal hårlængde, så er hårvoks meget godt, for at skabe et lidt mere stilbevidst look. Hvis du har langt hår, er en hestehale god. En god duft-neutral deodorant, eller en særlig stærk mandeparfume. – for meget af dette kan skabe utryghed og overfladiskhed mm.

Mystik

Mystik er ganske enkelt tøj og outfit, der ikke er defineret, det er svært at kortlægge for hende hvem du er og hvad du f.eks arbejder med mm. Unik, god sammensætning og tøj samt unikt tøj. Ganske enkelt er du både unik og svært at finde ud af på samme tid. Typisk lange, mørke klæder f.eks frakke der er lang frem for kort, da en længere frakke skjuler mere af dig og din bevægelse, smykke med særlige symboler mm. Mere modig beklædning, og ekstra dele såsom en stok, hat eller neglelak, farver er typisk sort, lilla mørkerød – vis tatoveringer hvis du har, eventuelle piercinger mm. Lyde fra tøjet såsom smykker der klirrer mod hinanden, tøjet bør fremme en mere langsom, slowmotion bevægelse mm. Lidt ældre tøj, “steampunk”, en snært gotisk og tidsløst. Undgå ting, der symboliserer en bestemt tid, undgå armbåndsure, T-shirts med band-tryk, eller andre tryk og mærker, dit tøj skal ikke kunne blive defineret. Kunsten er at balancere det, så folk er i tvivl om dit tøj er fra en modebutik eller noget, du fandt i din bedstefars skab. Der er en generel misforståelse når det kommer til parfumevalg at nogle dufte ikke kan benyttes af mænd – der er dufte man generelt forbinder med kvinder og den mystiske forfører vil typisk vælge en duft af kvinde eller blot en duft, du kan lide uanset om den er til mænd eller kvinder. Hun vil dufte noget anderledes og du vil være mere mystisk. Eventuel unik frisure, enten langt hår eller voks i håret, eventuelt en speciel farve eller udsmykket med f.eks perler, fjer eller sære ting, folk vil bemærke mm – for meget kan skabe utryghed, da hun ikke ved hvem du er og hvilken type du er, du kan virke for try hard.

Intelligens, businessman

– Formelt tøj, jakkesæt og finere tøj, mærkevarer, strøget skjorte – gerne med en avis under armen, pc taske, mappe eller kalender. Ur på armen for at demonstrere punktlighed. Slips, vis eventuel bilnøgle eller ting, der viser status, glem ikke at flashe din pung, husk at sko og bælte har samme farve… Skjorte i bukserne, håret skal gerne være velklippet, eller sat op, hvis dit hår er langt – en mere frisk og mere almindelig god parfume uden for meget ekstra krydder – for meget af dette kan skabe ikke mystik nok og bliver for kedeligt og for sterilt.

Sensuel, forførende

– Skjorten åbnet i V form eller T-shirt med V udskæring så mere af brystet er set… Undgå at knappe skjorten op til halsen, træk ærmer op. Små læder- og sølvsmykker. Strammere bukser. Vis eventuelle tatoveringer og bestemte piercinger… mere spidse sko og mere tydeligt bælte, der henleder opmærksomheden på dit underliv, ring på pegefingeren da dette også symboliserer kontrol og igen retning samt målbevidsthed. Gerne et bevis på at du har kvinder i dit liv, såsom f.eks aftryk af læber på halsen eller en kvindering om halsen i en snor eller et lyserødt hårbånd om håndledet fra en kvinde. Ligesom tøjet, bør håret være så “åbent” og løst som muligt, gerne lidt rodet eller vildt, eventuelt med hårvoks – hvis du har langt hår, undgå at sæt det op. Rigtig god og krydret parfume – For meget af dette kan skabe tvivl og modstand samt afvisning, fordi hun ikke vil virke billig mm.

Frisk, ungdommelig

– Tyndt tøj og let påklædning, “sommertøj” da sommer og ungdom forbindes… lyse farver, farverige smykker og T-shirt med tryk på, samt hættetrøjer. Gummisko, shorts, rygsæk, farverige mobilcovers, farverige solbriller, digital ur – tænk surfer! Strithår, voks i håret. Frisk sommerlig parfume eller deodorant – for meget af dette skaber useriøsitet og for plat og barnligt.

Ro, visdom

– Striktrøjer, eventuel blazer uden på, eller en skjorte under en striktrøje, cardigan og bløde klæder, eventuelt ruskindsklæder … Briller skal ikke undervurderes… Eventuel ring på tommelfinger, da dette symboliserer grounded-hed og robusthed. Grå og brune bukser, pænt og fint ur, eventuelt lommeur… fine pudsede, brune sko, med matchende bælte – farverne er ganske enkelt brune da visdom forbindes med gamle træer og jordenergi. Grå og mørkeblå er også godt. Brun taske og bog under armen – tænk den stereotype historiker. Der behøver ikke at gøres noget bestemt ved håret. Parfume skal ikke være for voldsom – For meget af dette kan skabe kedelig kontakt og for ufarligt, manglede action og dynamik i kommunikationen.
Kunsten er at skabe balance mellem de elementer, du gerne vil fremme, og det er noget af det, jeg også kan hjælpe dig med på et eventuelt forløb.

Balancer din historie

Du kan demonstrere og give indtrykket af at du er selvsikker ved f.eks at bære smart tøj eller bære en blazer og på samme tid, kan du f.eks ved at have afslappede sko på bryde og dermed vise at du også er afslappet. Mange går for meget efter en ting… og skaber for meget “sødt” eller for meget “tough guy”. Kunsten er ganske enkelt at skabe en fornuftig balance… Hvorfor? Fordi du vil fortælle så meget som muligt om dig selv uden at sige noget… Man kan sammenligne din gaderobe med din Facebook-profil – hvad tænker hun om dine billeder? Kan hun se, at du har forskellige egenskaber mm.

Vær tilpas i det, du kan lide

Hvis du føler dig tilpas i dig selv og i det tøj du har på, vil du udsende til andre at du er tilpas og du behøver ikke at bekymre dig om andre ting i første omgang. Så det er ganske vigtigt at have det godt med det du har på.
Når det er sagt så ved alle, der har kendskab til tøj og mode hvad en ny jakke kan gøre… F.eks. en læderjakke vil ganske enkelt ændre hele opfattelsen af dig. Ganske enkelt fordi materialet er hårdt så vil du også virke mere hård.
Når det kommer til tøjet så er der mange forskellige muligheder og du kan med tøjet vise mystik, styrke og tryghed mm. gennem valget af dit tøj samt dine smykker mm.
På forløb hjælper jeg ofte mænd til valg af tøj, hvis de føler der skal ske noget nyt mm.

Materialet i tøj samt accessories har indflydelse

Husk på blot en lille ændring kan skabe store forandringer og andre vil opfatte dig anderledes mm.
Nej dette er ganske enkelt ikke at gå for meget i ligegyldige detaljer… Mange mennesker undgår bevidst at spørge mennesker om vej, der virker “faretruende” ganske enkelt på grund af deres påklædning og accessories mm. Dette er ganske værd at tage med i overvejelsen når du vil skabe kontakt samt tiltrækning.
Typisk går de fyre, kvinder siger er søde ofte i blødt tøj og sommetider kan dette blive for meget, og du vil modtage en helt anden respons ved at bære f.eks en læderjakke da hele dit “avatar” er ændret. Du har måske også bemærket at “tough guys” ofte har noget mere hårdt materiale på såsom metalsmykker eller metal-lignende smykker såsom sølv, guld mm. Igen læderjakken er et materiale, der er “rough” eller lidt hårdt og det påvirker den opfattelse mennesker får af dig. Undgå falske materialer og kopivarer da dette vil sænke din værdi, også selvom man ikke kan se forskel, mange kvinder kan godt se forskel, selvom du ikke tror at man kan, og du vil virke for falsk og “try hard”. Smykker er, når vi ser bort fra vielsesringe mm. en måde ubevidst at vise at du er tilgængelig og søgende, da du vil ses af andre og bemærkes, da du har pyntet dig…

Tempo

Tøjet påvirker endda også din gangart og din bevægelse mm. Hvis du f.eks har store støvler på, vinterstøvler, militærstøvler, går du automatisk mere tungt end hvis du har kondisko eller gummisko på. Kvinder, der går i høje hæle får en meget mere tiltrækkende og sensuel gangart (hvis hun kan finde ud af at gå i høje hæle), da hendes balance nu kommer mere fra hofterne og maven, som er i området hvor den sensuelle energi findes i mennesket. Noget tøj får dig til at virke mere flyvsk og hyper mens andet vil få dig til at fremstå mere alpha og afslappet samt andet. Der er ikke noget, der er bedre end andet, men du må overveje hvad du ønsker at udsende og fremme og hvad du ønsker at lægge mindre vægt på.

Tøj på daten

På en date er det naturligvis logisk at være præsentabel, men mange er typisk meget formelle og det kan lægge pres på jeres kontakt hvis du bærer for anspændt tøj – Det vil ganske enkelt medføre at du bliver mere anspændt og det samme vil hun. Det kan være en ide at overveje noget, der kan skabe ro i dig.
Der er rigtig mange små detaljer jeg underviser til dem, der gerne vil fordybe sig i dette men grundlæggende handler det om hvordan du viser med dit tøj, hvem du er…
Vær som du er og med tøjet kan du skabe små justeringer og fremme de elementer du ønsker, i stedet for at prøve at opføre dig som en anden.
Mandens Accessories

Jeg bruger ganske enkelt accessories og tøjstil meget anderledes end andre… og når du gør det samme vil du opleve forandring i din kommunikation.
Jeg anbefaler at dine smykker er en “fordybning af dig selv” om du vil og at hvad du bærer har en dybere sentimental mening uden at det bliver for plat…
Ganske enkelt bærer jeg smykker der betyder noget for mig… Så når kvinder spørger mig ind til mine smykker har de alle en meget særlig, og stadig sand historie…
Hvad mange mænd gør
Accessories er noget mange benytter bevidst og ubevidst til at fange andres opmærksomhed, men det er nu ikke noget jeg anbefaler som middel til at fange interesse. Mange forsøger sig med fjollede hatte og skabet påklædning for at fange kvinders interesse og problemet med dette er ganske enkelt at deres “forførelse” er baseret på et bestemt respons og så længe du baserer din kontakt, tiltrækning samt forførelse på et bestemt respons så er du i store udfordringer når du ikke modtager det ønskede respons. Ganske enkelt kommer du til at miste din sociale værdi hvis der ikke bliver kommenteret på hvad du håbede på, hvis du benytter accessories for meget og forkert. Derfor anbefaler jeg ikke at du bruger accessories til at fremme et bestemt respons, men brug det for at fremme bestemte ting.
Jeg anbefaler at dine eventuelle smykker samt dine accessories har en særlig historie, der kan beskrive lidt mere om dig.

Bliv endnu bedre til at skabe kontakt og tiltrækning i dating/kærlighedslivet.
Se mere her: Lær at skabe naturlig tiltrækning

Gå tilbage til oversigt over artikler