Ametyst krystal

Krystal: Ametyst

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine ametyster)
Hvem elsker ikke krystallen Ametyst? Ametyst er virkelig en god krystal. Det er typisk en af de første krystaller mennesker anskaffer sig og med god grund. Det er en utrolig kraftfuld krystal hvis du lader den gøre sin magi.
Ametyst er virkelig god til at neutralisere energi både på dig, men også omgivelserne. Du kan dermed placere den tæt på andre krystaller, og den vil have en “rensende” effekt på andre krystaller. 

Ametyst er en meget let tilgængelig krystal og dermed kan den ofte blive en smule undervurderet i modsætning til andre mere sjældne sten, men lad dig ikke narre! Ametyst har en helt særlig egenskab, der gør den utrolig beskyttende.

Se… i modsætning til mange andre kraftfulde beskyttende krystaller, der enten grounder dig og blokerer negativitet ude, virker Ametyst helt anderledes. Den beskytter dig mod din egen energi! Som du sikkert har bemærket kan mennesker opleve negativitet på selv dage hvor der egenlig ikke er noget udefra der blokerer… Ametyst beskytter dig mod din egen negativitet såsom tvivl, vrede, frustration, tankemylder, dårlige mentale vaner og renser dermed dit energifelt og forhindrer din egen energi i at bremse dig. Den er virkelig god at bære i dit energifelt for netop at neutraliserer din eventuelle egen negativitet og dermed sikrer at du ikke går i vejen for dig selv.

Den er virkelig god at placere rundt omkring i hjemmet for at skabe bedre energi. Den hjælper ofte på hovedpine.
Ametyst er god til at balancere energier i dig, og er dermed god til at give indre ro og en fornemmelse af velbehag.
Den hjælper til at give spirituel åbenhed og åbner op for egenskaber, men frem for mange andre krystaller, der gør dette voldsomt og hurtigt, gør den det på en rolig og behagelig måde, så man ikke føler sig overvældet af nye indtryk.
Hvis den bruges sammen med en meget vild krystal kan den tone den anden krystal lidt ned, sådan at man kan følge med og bedre kan tyde og forstå den information, man modtager.

Chakra: tredje øje og krone chakraet.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler