Aguas Zarcas

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

 

Her kan du se min Aguas Zarcas


Bemærk venligst: Jeg er naturligvis opmærksom på at kun få mennesker har mulighed for at mærke  Aguas Zarcas energi, da der kun findes ganske få kilo af dens materiale på jorden. Men jeg synes det ville være synd af udelukke denne spændende meterorit jeg er særligt fascineret af. Bemærk venligst af alle sten og krystaller har særlige vibrationer og en sten er ikke bedre fordi den er sjælden. Den er grundlæggende ikke bedre end andre sten.

Aguas Zarcas er oprindelig dannet af materiale ældre end solsystemet, men blev først samlet som solid masse for 4.5 milliarder år siden.
På videoen ses nogle utrolig sjældne optagelser af selve nedslaget af denne meteorit – ikke en meteorit som denne, men selve denne meteorit! Dette nedslag er fra denne meteorit, og endnu mere fantastisk er optagelsen af den, mens den passerer en vulkan i udbrud.

Uddrag af artikel omkring Aguas Zarcas: “If I had to start a new museum collection for meteorites, and I could only select two, I would choose Murchison and Aguas Zarcas,” says Philipp Heck, who curates the meteorite collection at Chicago’s Field Museum. “If I could choose only one, I would choose Aguas Zarcas.”

Hvorfor er denne meteorit noget særligt?

Fordi den er kendt for at dufte af vanilje 🙂

Den 23 april 2019 faldt Aguas Zarcas ned på vores jord- den mest særlige meteorit verden har set, mere sjælden end diamant og guld, og utrolig vigtig for videnskaben, da denne meteorit indeholder velbevaret materiale ingen andre meteoritter kan gavne med. Den er dannet af materiale meget ældre end solen. Oprindeligt blev den dannet af en sky af stjernestøv langt væk og da den kom tættere på vores solsystem samlede den sig med forskelligt uidentificeret materiale.
Den er oprindelig ældre end vores eget solsystem og dermed er den ældre end solen. Senere (For fire milliarder år siden) smeltede solen dette stjernestøv til dråber af smeltet sten, calcium og radioaktivt aluminium. I løbet af millioner af år blev disse dråber afkølet og holdt sammen til dannelse af Aguas Zarcas.

Aguas Zarcas er langtfra en almindelig meteorit, selvom der lander mange almindelige meteoritter på jorden.
Aguas Zarcas er en dyrebar museumskvalitets-meteorit og ofte omtalt som den absolut vigtigste meteorit for et museum omkring meteoritter.
Der findes kun ganske få kilo Aguas Zarcas, og den tilhører en meget sjælden klasse af meteoritter.
På et videnskabelig niveau ved vi at den indeholder mange komplekse organiske molekyler, heriblandt aminosyrer, hvilket kort sagt er fundamentet for liv.
Det er også velkendt at forskere har fundet næsten 100 forskellige typer aminosyrer i den, mange af disse aminosyrer er benyttet af levende organismer på jorden og også af mange andre sjældne organismer. Meget af dens materiale er også uidentificeret og vi ved ganske enkelt ikke hvad den indeholder, da intet jordisk materiale kan sammenlignes med det. Mange forskere mener tilsvarende meteoritter (af netop denne type) var med til at danne liv på jorden da de ramte jorden for længe siden.

Metafysiske egenskaber

Aguas Zarcas er kongen af emotionel transformation

Dannet af støv fra døende stjerner og dannet af diamant materiale ældre end vores solsystem… Jep denne meteorit har kraftfulde energier og kan være meget intens. Den indeholder diamant partikler, der endda forstærker dens intense vibration yderligere.

Når vi taler om metafysiske egenskaber vil mange intuitive og healere mm. være enige i at dette er en meteorit man kort sagt skal være klar til at benytte til energimæssigt arbejde.

Den synes at have sin egen bevidsthed idet at den ikke behøver at blive programmeret med en intention, man kan fristes til at tro at den ser lige gennem ens facade med et særligt øje, der vækker fastlåste spændinger og ofte er der observeret en allerede stærk emotionel reaktion inden man er i kontakt med den.

Jeg var meget overrasket over dens vibration sammenlignet med mange andre meteoritter.
Den er melankolsk, kraftfuld, obskur samt oprigtig. Den kan nemt påvirke mennesker emotionelt og fremkalder nemt stærke fornemmelser, men synes at optage det meget hurtigt. Den synes at påvirke ens følelser og dybe fornemmelser emotionelt istedet for at påvirke en mentalt sådan som man ellers ville forvente af en meteorit, der ofte udvider ens sindstilstand.
Den giver dig emotionel frihed sådan at du ikke behøver af være afhængig af sidet og man kan fristes til at tro at den næsten vejer det emotionelle højere end det mentale.
Jeg har observeret flere emotionelle stærke reaktioner i andre og mig selv ud af det blå og den synes på samme tid at påvirke ens syn eller anskuelse i verden næsten somom den bringer en tilbage til nuet konstant, mens den frigiver mange uforløste følelser. Der er ingen grund til at forstærke dens vibration med eksempelvis herkimer diamant, da den nemt kan mærkes når man bærer den i sit energifelt. Det er dog ikke en meteorit jeg vil anbefale mennesker at bære rundt på…Dens vibration synes også at blive ved en et godt stykke tid efter man har været i kontakt med den.
Jeg har selv oplevet stærke reaktioner og den kan nemt gøre en næsten bedrøvet eller give stærke reaktioner uden nogen særlig grund. Den bærer på livets alvor og stadig synes den at være utrolig behagelig. Den scanner ens krop for emotionelle blokeringer og spændinger og frigiver dem utrolig hurtigt. Den får dig til at fordybe dig i følelserne frem for episoderne, der ligger til grund for din tilstand. Den kan hurtigt justere ens energifelt og virker ofte utrolig hurtig. Den synes ofte at gøre mennesker emotionelt og følelsesmæssigt påvirket derefter salig og blød i kroppen.

Den kan nemt forbinde dig til udenjordiske energier og vibrationer, der kan være svære at håndtere hvis man ikke er klar. Meteoritter har nemlig andre energityper og frekvenser end krystaller eller endda sten du kan finde på stranden.

Hvis jeg skal beskrive dens energi minder Aguas Zarcas ikke om en meteorit, men føles mere gruondet end alle andre typer meteoritter idet at den ikke “spacer” ens tanker ud sådan som mange andre meteoritter ofte kan gøre. Den er dog meget intens i dens arbejde og kan meget nemt “overtage” ens energifelt. Det er somom den blot løsner ens krop for alle spændinger. 
Den løsner kort sagt hele kroppen og gør en blød som smør når man bærer den i sit energifelt. Den kan nemt være meget overvældende i dens frigivelse af ens eventuelle emotionelle indre blokeringer. Ofte frigives disse uden advarsel og kan være meget intens. Jeg har observerert denne effekt ved gibeon meteoritten, der dog er mere mental, men stadig synes at have en effekt på en blødhed i kroppen. Aguas Zarcas løsner kort sagt op for følelser og fornemmelser. Den er utrolig beskyttende idet at den nemt kan optage og absobere mange forskellige typer negativitet og beskytter nemt mod mentalte angreb og psykiske angreb, men vil få dig til at stå ansigt til ansigt med dit eget mørke. Der er ikke tale om en lang selvrealiseringsrejse eller terapeutisk proces. Den synes blot at frigive spændinger og fastlåste emotionelle blokeringer, samt negative oplevelser… uanset om man er klar eller ej.

Aguas Zarcas er noget helt særligt – Jeg får lyst til at sammenligne den lidt som en energimæssig blanding af Gibeon og nuumit. Nuumit vil få dig til at møde dit eget mørke og ofte din iboende frygt Aguas Zarcas synes mere at præsentere dig for din iboende tristhed og fremmer bølger i menneskers dybe, emotionelle, magiske hav.

Når det kommer til beskyttelse mod andre menneskers energi er der kort sagt ikke noget den ikke kan gøre.

Der er mange andre meteoritter, der er mere forsigtige, men Aguas Zarcas er meget direkte og det er lidt som om man ikke kan skjule noget for den og den frembringer nemt undertrykket følelser og på samme tid giver dig et energi-skub og tilbyder en en følelse af at være hel og fuldendt på samme tid. 

Den har utrolig stærke metafysiske og spirituelle egenskaber og har en helt unik energi og vibration ingen andre meteoritter indeholder. Dens energifelt synes også at virke i en rimelig stor radius og synes at vise nogle af dens kvaliteter selv når man ikke er tæt på. Intuitive mennesker vil hurtig mærke at dette er noget helt særligt. Den kan såsom mange andre meteoritter forstærke din intuition, kanalisering, men den synes mere at mætte sig i negativitet altså optage og “spise” negativitet som et sort hul, der æder alt og man er ofte tilbage med frigivet emotionelle blokeringer og føler sig helt tom for negativitet. Den er virkelig god til at forbinde dig til dit dybeste selv. I modasætning til mange andre meteoritter og tektitter bliver de fleste ikke spacet ud af Aguas Zarcas og mister ikke jordforbindelsen. Den er særlig nyttig til at arbejde med negativitet og skyggearbejde og mørke sider. Mange oplever at den kan gøre dem helt salig eller blød i kroppen. 

Det virker kort sagt til at dens vibration reagerer særligt på vandet i ens krop da man kan føle sig næsten blød som vand hvilket passer meget godt med de emotionelle reaktioner den fremkalder samt spændinger der ofte frigives. 

Dens energi-element er en blanding af ustoppelig tung regn over en stille bundløs sø. Den kan give en samme fornemmelse i kroppen som hvis det regner udenfor hvor man næsten påvirkes af energien.

På et spirituelt niveau kan man sige at lidt som at selve jorden gav efter og åbnede en emotionel vulkan, da Aguas Zarcas fløj forbi, kan Aguas Zarcas åbne alt hårdt i mennesker og synes at trænge gennem selv bjerge af blokader og fremkalde hvad der ligger i bunden af alt.  

Da dette er en meteorit har den naturligvis en virkelig høj vibration og intens vibration og kan være meget svær at håndtere energimæssigt. Man bør behandle den med stor respekt og forsigtighed. Som sort meteorit kan den dermed gavne med mange forskellige beskyttende elementer som mange andre sorte krystaller og sten mm. men dog med en yderligere høj og intens vibration. Den kan nemt og uden tvivl påvirke dit humør og energifelt. Den kan åbne alle chakraer også langt udover de normale 7. Dens energi danser næsten mellem sjælestjerne og jordstjerne chakraet, men fastholder en konstant i nuet.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og unikke spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.

Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler