Ændre andres opfattelse af dig – Skab kontakt med mere selvværd når du er forelsket og tiltrukket af ham eller hende

Ændre andres opfattelse af dig – Skab kontakt med mere selvværd når du er forelsket og tiltrukket af ham eller hende.

Bliv endnu bedre til at skabe en bedre kommunikation, kemi når du er forelsket eller tiltrukket.

 

Lad os tale lidt om opfattelsespositioner 

Opfattelsespositioner er ganske enkelt fra hvilket perspektiv, du vælger at anskue en situation…
1. Person (Oplever situationer gennem dine egne øjne.)
2. Person (Oplever situationer gennem modpartens øjne – øjnene på den du kommunikerer med.)
3. Person (Oplever situationer udefra – hvor du kan se dig selv og andre i situationen men udefra.)

Med opfattelsespositioner, kan du arbejde med dig selv på mange måder. Men opfattelsespositioner er ganske kraftfuldt at arbejde med imens du kommunikerer. Blot ved at skifte dit perspektiv, bliver din kontakt og kommunikation en helt anden.

Opfattelsespositioner i kontakten

Jeg har flere gange beskrevet hurtige fremgangsmodeller til at skabe
naturlig kontakt i datinglivet for både kvinder og mænd sådan her:

1. Indre repræsentation (indre dialog mm.)
2. Kontakt (din tilnærmelse mm.)
3. God kommunikation (rapport og dynamik mm.)
4. Mere kontakt (Forbindelse og tiltrækning, forførelse, mm.)

Til at starte med have jeg meget svært ved at tage kontakt og jeg blev ofte usikker…
Jeg begyndte at ændre opfattelsespositionerne og den måde jeg bemærkede mig selv i situationer.
I dag flytter jeg mit perspektiv ganske forskelligt i kontakten…

Sommetider starter jeg i 1. person og andre gange starter jeg i 3. person, alt efter hvordan kommunikationen er.
Til at starte med er jeg ofte meget ude i 3 person…og jo tættere jeg kommer på hende jeg vil møde, jo mere ser jeg det gennem hendes øjne i 2.person. Hvis jeg møder uventede elementer, skifter jeg igen til 3. person. 3. person er især godt til at overkomme eventuel nervøsitet.
Først når kommunikationen skal være lidt mere intens, er første position at foretrække, men 2. position giver dig fornemmelsen og opfattelsen fra den du taler med, så dette bør heller ikke undervurderes…

Hvis du vil arbejde med dette, anbefaler jeg at du starter med 3. person – 2. person og til sidst 1. person
2. person er godt til at justere din kommunikation hurtigt, da du herfra kan mærke/kalibrere personens oplevelse af din kommunikation samt danne dig et bedre indtryk af dig og hvordan hun oplever dig og din kontakt. Her er det virkelig godt at arbejde med omdefinering og være fleksibel.

– Simon

Bliv endnu bedre til at skabe kontakt og tiltrækning i dating/kærlighedslivet.
Se mere her: Lær at skabe naturlig tiltrækning

 

Gå tilbage til oversigt over artikler