admin/ november 22, 2017/ Uncategorized

Svagheder kan være styrker

Lad os tale lidt om at svagheder kan være styrker.

Laver du dine personlige styrker til svagheder?

Selv hvad du lige nu måske ser som en svaghed kan vendes til din fordel… Måske er du lidt usikker blandt hende du er forelsket i, men dette kan blot være en faktor, der fremhæver din menneskelighed og din oprigtighed, så på den måde er dette ikke en svaghed, men en styrke… Dette har jeg tidligere beskrevet meget om blandt andet indenfor at omvurdere og omdefinere.
Mange mænd føler de skal have penge og gode jobs for at møde kvinder, men det er nu lige så fascinerende når du beskriver hvad du arbejder frem til, frem for hvad du har gjort. Derfor bør du ikke fortvivle hvis du på nuværende tidspunkt ikke har nået dine mål.
Det er lige så imponerende at hun mærker du har ambitioner.
Jo mere du dykker ned i dette omkring omdefinering jo mere vil du finde ud af at alt på sin vis kan være støttende for dig. Det handler alt sammen om hvordan du tænker om din nuværende adfærd. Husk at dine indre processer smitter af på din ydre kommunikation. Nogle mænd føler ikke de selv har det rette udseende, men det kan også være støttende da mange kvinder frasorterer flotte fyre, da de tænker, de er skørtejægere.
Mange er overbevist om at de ved hvilken fysisk type kvinden går efter og når de måske vurderer sig selv som ikke sådan en så skaber det blokeringer. Nogle er endda så fanatiske med dette at de gør andres præferencer til noget, der ikke kan gennembrydes og gør det dermed umuligt at opbygge tiltrækning eller nysgerrighed. Vi drages alle af noget forskelligt, men muligheden er altid åben for at et andet menneske vil indse at du er noget ganske særligt – også selvom dette menneske ville foretrække andet i første omgang. Vær venlig at huske dette.