Simon

Simon siger: “Selvindsigt kan skabe muligheder”

Erfaringer og kompetencer

I en dekade har den ukonventionelle Simon (Skaber af Devotion Emotion, Certificeret NLP trainer samt Hypnotisør – forfatter, foredragsholder og passioneret fantasy indiegame developer) undervist folk fra hele landet i indflydelse og kommunikation ud fra egne koncepter blandet med og bakket op af NLP og hypnose med mere. Han har tidligere kæmpet med panikangst samt lavt selvværd, tvivl og depression som barn stammede han meget i dag er han blandt de mest kompetente i forhold til indflydelse.

NLP og Hypnose

Certificeret NLP Træner samt Hypnotisør med kompetencer i både hypnose terapi samt street/stage hypnose. Han har længe specialiseret sig i at undervise disse felter. Som NLP træner er han certificeret til at uddanne til NLP Practitioner samt NLP Master Practitioner i overensstemmelse med de internationale NLP standarder. Som ung var han hvis ikke den yngste så blandt de yngste i landet til at uddanne sig i NLP – Ikke nok med kompetencer indenfor disse felter har han også års praktisk erfaring samt kan benytte dette til ikke kun underholdning, men i lige så stor grad problemløsning med mere. Han har høje færdigheder indenfor hypnosens direkte samt indirekte tilgang – Særligt har han altid haft stor fokus på Milton Ericksons hypnose som han også er certificeret i. Han har foruden uddannelser også deltaget på talrige forskellige kompetence-udviklingsforløb inden for disse felter.

Dating Psykologi

Simon har på kurser, workshops og foredrag mm. undervist mænd og kvinder fra hele landet i at skabe kontakt og tiltrækning ud fra sine egne koncepter blandet med og bakket op af NLP. Han har tidligere holdt nogle af landets mest succesfulde forløb i tiltræknings-kommunikation – hvor han underviste kontakt og tilnærmelse mm. og er tidligere ofte omtalt som landets bedste “street-forfører”. Han har derudover deltaget i radioprogrammer samt blevet inviteret til tv. Han har inden for dette felt undervist folk fra hele landet og andre dele af Europa. Han blev tidligere inviteret til England hvor han var i tæt kontakt med flere af de mest kendte forførere fra miljøet – i dag er han dog ikke så fascineret af det område som han var tidligere. Han blev tidligere headhuntet af Sol/Eniro for at skrive som fast brevkasseredaktør – der rådgav han både mænd og kvinder om tiltræknings-kommunikation samt personlig udvikling.

Mere end blot kurser i tiltrækning – Han underviste ikke kun kommunikation samt kontakt, men i lige så stor grad sin filosofi om at skabe bånd i kærlighedslivet mellem mennesker, og om at henvende sig med oprigtighed samt støtte andre til at møde dem de oprigtig ville. Folk blev ganske enkelt undervist af en person med samme udgangspunkt som dem selv.

Simon: “Jeg tror folk blev inspireret over at se hvordan jeg hverken var selvsikker eller populær og stadig kunne skabe kraftfuld tiltrækning.”

Gamle billeder af Simon, der demonstrerer kontakt

Her er nogle udvalgte spørgsmål til Simon

Du laver mange forskellige ting. Er der noget du bedst kan lide?
Jeg bestræber mig på at lave det, der er vigtigt for mig – Det er eksempelvis bedre at lytte til en lydfil,
hvis den har været vigtig at lave.

Hvad kan du bedst lide – NLP eller Hypnose og hvorfor?
Jeg kan lide den del af NLP, der er hypnose og jeg kan lide den del af Hypnose, der har inspireret NLP – NLP og hypnose er forbundet på mange måder og jeg har det sjovt med begge dele.

Hvis du fik en rejse til hvilket som helst land – hvor ville du så rejse hen?
Rusland.

Hvad laver du i din fritid?
Da jeg var yngre, kunne jeg rigtig godt lide at spille computerspil, men jeg stoppede med det, fordi jeg ikke ville ses som en nørd og blive upopulær, så jeg gemte det lidt væk, og lod være med at spille computer, selvom jeg virkelig elskede det. Mange år efter da jeg havde undervist folk fra hele landet i tiltæknings-kommunikationn fandt jeg igen mine spil frem og begyndte at spille og i dag er det en stor del af mit fritidsliv – jeg spiller computer og designer også mine egne fantasy-computerspil, når jeg har fri.

Hvad er dine yndigscomputerspil?
Skyrim, Final Fantasy 6 og 7, Icewind Dale 2, Dark Souls, World of Warcraft (Wrath of the Lich King), Warcraft 3 og mange andre – primært fantasy.

Hvorfor begyndte du at arbejde med tiltræknings-kommunikation?
Jeg var meget usikker og havde svært ved at tage kontakt. Jeg begyndte stille og roligt at interessere mig for at blive bedre til det og på eget initiativ gik jeg ud på gaden og blev afvist tusindvis af gange. Jeg lærte hele tiden en lille smule, og jeg blev ved med at tage kontakt – jeg tog især kontakt til dem, der gjorde mig mest nervøs, fordi det, at de gjorde mig nervøs, betød at det var vigtigt for mig. Tidligere blev jeg meget fanatisk med at skabe kontakt og tiltrækning, og jeg fandt lidt min egen måde. Da jeg udviklede mig brugte jeg senere tid med nogle af de bedste til de her ting, blandt andet ovre i London, men jeg var ikke så interesseret i score-tricks, men nærmere interesseret i udviklingen og overblik i kommunikationen. Grunden til at mine tiltrækningsforløb var så succesfulde var, at det var vigtigt i mit eget liv. Jeg tror at det har meget at gøre med at folk blev inspireret af at jeg var dårlig til det, men fordi det betød meget for mig, blev jeg god, og da jeg var blevet god kunne folk lære af det.

Hvorfor tror du, folk gerne vil lære af lige netop dig?
Se, det er således –
Ville du lære at tjene penge af en fattig? Nej.
Ville du lære at tjene penge af en millionær, der er født rig? Nej. Det mest givende er at lære af en person, der var fattig, men fandt ud af hvordan han skulle tjene penge, og som i dag er rig. Jeg havde det utrolig svært i kærlighedslivet og det tror jeg at mange kunne relatere til.

Hvorfor er du ikke mere kendt?
Du kan lave sjov med mig hvis du vil, men det har aldrig været mit mål at blive “reality stjerne” – Jeg synes det er latterligt. Jeg har ikke tænkt mig at at ændre mig for at please endnu flere folk. Folk der skal bruge min hjælp finder mig jeg er blot glad for at jeg gør hvad jeg er passioneret for. Devotion Emotion er ikke for alle.

Hvordan udviklede du dig, når du havde angst?
Det gode ved at have levet med panikangst, er at man er meget tæt på fornemmelsen af frygt, og man får en god forståelse for hvad frygt er, så der er ikke så meget andet, der kan gøre en bange. Jeg har ladet mig inspirere af min frygt, og har vendt det til noget, jeg kunne bruge til noget.

 

Hvad ellers?

Hjemme er han er stille rolig mand, der elsker at spille computerspil med sin kæreste samt designer egne fantasy computerspil som indie game developer. Derudover spiller han i band.

Synes godt om Devotion Emotion på Facebook!

Abonner på Devotion Emotion på Youtube!