Kompetencer og erfaring

I næsten en dekade har han undervist folk fra hele landet i personlig udvikling, ud fra sine egne koncepter blandet med og bakket op af NLP. Flere års arbejde med NLP har derudover også inspireret ham til at skabe sine egne koncepter.

Hypnose og NLP

Certificeret NLP Træner samt Hypnotisør – Som NLP Træner er han certificeret til at uddanne til NLP Practitioner samt NLP Master Practitioner i overensstemmelse med de internationale NLP standarder og har års praktisk erfaring inden for disse felter.

 

Egne koncepter

I flere år har han undervist folk fra hele landet ud fra sine egne koncepter blandet med NLP, der inspirerede ham til at skabe egne koncepter, der omhandler sindets påvirkning i kommunikationen.

 

Tiltræknings-Kommunikation

Han har på kurser, workshops og foredrag mm. undervist mænd og kvinder fra hele landet i at skabe kontakt og tiltrækning ud fra sine egne koncepter blandet med og bakket op af NLP. Han har tidligere holdt nogle af landets mest succesfulde forløb i tiltræknings-kommunikation – hvor han underviste kontakt og tilnærmelse mm. Han har derudover deltaget i radioprogrammer samt blevet inviteret til tv. Han har inden for dette felt undervist folk fra hele landet og andre dele af Europa. Han er flere gange blevet filmet, hvor han demonstrerer sine færdigheder… især i forbindelse med kontakt og indflydelse… For Simon handler det ikke om tiltrækning, men om den menneskelige kommunikation.

Headhuntet

Han blev tidligere headhuntet af sol, for at skrive som fast brevkasseredaktør – der rådgav han både mænd og kvinder om tiltræknings-kommunikation samt personlig udvikling.

Udlandet

Han blev tidligere inviteret til England hvor han var i tæt kontakt med flere af de mest kendte “forførere fra miljøet, i dag er han dog ikke så fascineret af det område som han var tidligere.

 

 

Hvad ellers?

Hjemme er han en stille og rolig mand, der elsker at spille computer med sin kæreste og er i sin fritid indie game developer, hvor han designer egne fantasy computerspil. Derudover spiller han i band og ville ønske at han var bedre til at parkere bil.