Simon siger: “Selvindsigt kan skabe muligheder”

Erfaringer og kompetencer

I en dekade har den ukonventionelle Simon undervist folk fra hele landet i indflydelse og kommunikation ud fra egne koncepter blandet med og bakket op af NLP og hypnose med mere. Som ganske ung adopterede han “Orgon Energien” ind i kommunikationen hvor han siden da har haft utrolig stor fokus på indflydelse via en kommunikation, der strækker sig dybere end blot den non-verbale kommunikation, der typisk bliver undervist andre steder. Kort sagt det mellem linjerne. Han har tidligere kæmpet med panikangst samt lavt selvværd, tvivl og depression.

NLP og Hypnose

Certificeret NLP Træner samt Hypnotisør med kompetencer i både hypnose terapi samt street/stage hypnose. Han har længe specialiseret sig i at undervise disse felter. Som NLP træner er han certificeret til at uddanne til NLP Practitioner samt NLP Master Practitioner i overensstemmelse med de internationale NLP standarder. Som ung var han hvis ikke den yngste så blandt de yngste i landet til at uddanne sig i NLP – Ikke nok med kompetencer indenfor disse felter har han også års praktisk erfaring samt kan benytte dette til ikke kun underholdning, men i lige så stor grad problemløsning med mere. Han har høje færdigheder indenfor hypnosens direkte samt indirekte tilgang – Særligt har han altid haft stor fokus på Milton Ericksons hypnose som han også er certificeret i. Han har foruden uddannelser også deltaget på talrige forskellige kompetence-udviklingsforløb inden for disse felter.

 
Tiltræknings-Kommunikation

Simon har på kurser, workshops og foredrag mm. undervist mænd og kvinder fra hele landet i at skabe kontakt og tiltrækning ud fra sine egne koncepter blandet med og bakket op af NLP. Han har tidligere holdt nogle af landets mest succesfulde forløb i tiltræknings-kommunikation – hvor han underviste kontakt og tilnærmelse mm. og er tidligere ofte omtalt som landets bedste “street-forfører”. Han har derudover deltaget i radioprogrammer samt blevet inviteret til tv. Han har inden for dette felt undervist folk fra hele landet og andre dele af Europa. Han blev tidligere inviteret til England hvor han var i tæt kontakt med flere af de mest kendte forførere fra miljøet – i dag er han dog ikke så fascineret af det område som han var tidligere. Han blev tidligere headhuntet af Sol/Eniro for at skrive som fast brevkasseredaktør – der rådgav han både mænd og kvinder om tiltræknings-kommunikation samt personlig udvikling.

Gamle billeder af Simon, der demonstrerer kontakt

Hvad ellers?

Hjemme er han er stille rolig mand, der elsker at spille computerspil med sin kæreste samt designer egne fantasy computerspil som indie game developer. Derudover spiller han i band.

Synes godt om Devotion Emotion på Facebook!

Abonner på Devotion Emotion på Youtube!

Share this Page