Har du været særlig tilfreds?

Skriv en tilbagemelding til infodevotionemotion@gmail.com
så sætter vi den på siden.

NLP-kurser-dating-tiltrækning-lær-at-møde-kvinder-find-en-kæreste

 

Erica
Jeg har lært utrolig meget om NLP og også om mig selv af Simon:) <3 Mange tak

Niklas
Jeg har hørt mange af Simons lydfiler, samt læst “Kærlighedens Argumenter”, der har hjulpet mig til at overkomme nogle negative tanker om mig selv, jeg ellers har kæmpet med længe. Helt sikkert værd at høre og at læse.

Freja
Der er super meget her, der kan anbefales videre, og jeg er meget positivt stemt over alt, der er at dykke ned i på hjemmesiden.

Anne
Kære Simon. Ordene, jeg fik fra dig, om at møde en mand ud fra tanken “Jeg har lyst til at lære dig at kende” frem for “jeg mangler dig i mit liv” har betydet en vandvittig stor ændring for mig. Begriber ikke, at så få ord har kunne gøre så stor forskel. Ikke bare er det bare en helt anden slags mand, jeg møder – Jeg bliver også behandlet overordentligt pænt lige pludseligt :). Du skal have alverdens tak…

Tommy
Jeg har lige været på mit livs kursus hos Simon…
Level 2 kurset er for mig starten på noget helt nyt.
Simon startede kurset med at sige:
”Vi skal helst have dig til, at gå her fra som den person du er nu, men med andre overbevisninger end du har nu.”
Jeg tænkte: ”så skal du være dygtig.”
Vi startede med at repetere en bid af stoffet fra det første Level 1 kursus.
Han snakkede om, hvordan man kan omdefinerer de negative svar som hjernen kommer med. Han var inde omkring hvordan hjernen er bygget op, og om hvordan Milton sproget virker, og hvordan det kan hjælpe med, at lette kommunikation, chunke op, chunke ned, og meget meget mere som jeg er glad for jeg fik skrevet ned.
Simon har en speciel evne til, at kunne sætte sig ind i hvordan personen overfor ham har det, tænker og føler.
Ud fra det, har han muligheden for, at kan give personen lige de redskaber som netop han har brug for, for at få resultater..
Simon har på den måde ændret mit liv og givet mig metoder til at få styr på ikke kun kvinder, men også mit liv generelt.
Da jeg fandt Simon på nettet, tænkte jeg:
”Endnu en plattenslager, der vil tjene penge på nogle kurser, der ikke føre til noget.” Men jeg blev mere og mere nysgerrig efter, at jeg havde set hans videoer og tænkte. ”Hvis han synder mig. Så er det da kun 120 kr. for en bog, som jeg bare kan slette, hvis jeg ikke synes den er god” …
Da jeg havde købt bogen og begyndte at læse, blev jeg fuldstændig grebet og kom ligesom i en tilstand eller følelse af, at ja det kan selvfølgelig lade sig gøre at finde en kæreste. Jeg fandt ud af, at her var en fyr, der tog tingene alvorlig og mente hvad han skrev på sin hjemmeside.
Simon er en utrolig rar og behagelig ung fyr, der følger en hele ”vejen.”
Fx havde jeg ikke så meget forstand på at sætte mit tøj sammen, så her hjalp han mig også. Vi var på shoppetur og fik købt noget fedt tøj og nogle seje sko o.s.v.
Jeg føler Simon er ham, der har givet mig troen på, at jeg fortjener at blive lykkelig. Det er ikke kun alle de andre der kan have held i kærlighedslivet. Jeg har fået mange rigtig søde veninder og har også fået kærlighedslivet i mit liv igen. En ting jeg troede var umulig for snart et år siden. I dag kan jeg vende mig om og se tilbage og sige til mig selv: ”Er det virkelig mig, der har oplevet alt det” og hvad fremtiden bringer ved jeg ikke, men som Simon siger: ”hvorfor skulle det lige pludselig holde op” og ja det var da også en skør tanke og få!
Nu har jeg som sagt været på Level 2 kurset, og føler bestemt ikke mine penge er spildt på nogen måde.
Det er læring for livet!
Glæder mig til, at jeg er klar til Level 3.

Jan
I denne Weekend, gik jeg i gang med et kursus hos Simon.
Forventningerne var store og derfor var jeg også nervøs for at komme ud af min ”comfort zone.”
Første færd med Simon startede med at jeg Downloadede hans bog fra hjemmesiden.
Der igennem blev jeg også kontaktet af ham.
Under denne samtale gik vi igennem hvad vi skulle ind på i min case.
Vi fik også sat dato på mit kursus.
Første dag gik med at gennemgå mine præferencer.
Simon gav mange billeder på hvordan jeg var kommet frem til mit problem,
og hvordan jeg kunne komme videre.
Vi kom herunder ind på hvad, der skulle ske på andendagen.
Dagen efter, var jeg hundeangst for nu skulle vi ud og lære at komme i kontakt med vildt fremmede kvinder,
hold op hvor var jeg nervøs da dette også var:
”Way out of My Comfort zone.”
Det var aldrig noget jeg i min vildeste fantasi havde tænkt at jeg skulle ud i.
Jeg havde skabt mig et billede af, at man kun kunne score på dansestederne.
Jeg var på totalt ny færd, men Simon med sit store hjerte, fortalte mig om forskellige teknikker alt som vi spadserede rundt i byen.
Han opfordrede mig til at bare hoppe ud i at kontakte en tilfældig kvinde.
Simon kom med nogle eksempler på hvad jeg også kunne sige og gøre.
Jeg går derefter målrettet hen og spørger en kvinde om hun kender et godt stedt at spise. Hun siger ja og begynder at forklare vejen.
Jeg spørger lidt mere ind til forklaringen, og hun siger du kan følge med for hun skal lige forbi den på vej hjem.
Skønt siger jeg! Jeg kaster mig ud i at snakke med.
Jeg hører at hun ikke er dansker, jeg drejer så samtalen ind på hvor hun er fra. Hun fortæller det uden tilbageholdenhed. Jeg spørger videre og vi får en god samtale på vejen frem til spisestedet, pludselig ringer hendes telefon, hun tager den og jeg får en klump i halsen, vælger dog at følge med hende, hun ligger på og jeg spørger om det var hendes fyr. Det var hendes fyrs kammerat, siger hun. Jeg er nærmest tryllebundet af hvor godt jeg håndtere denne situation. Vi gå videre og pludselig er vi ud for stedet.
Vi stopper op jeg får fremsagt at det var skønt at møde hende spørger hvordan jeg kan komme i kontakt med hende igen. Hun finder sin telefon frem og beder mig skrive mit nummer. Jeg gør det med rystende hænder giver hende telefonen tilbage og siger: ”Tak for snakken” Og så ryger ordene nærmest automatisk ud af munden (ganske som instrueret af Simon) “Du får lige et kram”Hun kvidrer “JA TAK” og vi krammer hinanden whauvvvv. Hvor føltes det skønt ja nærmest trygt.
Simon kommer hen til mig bagefter og er helt vildt meget glad på mine vegne fordi hun så enormt godt ud, hvilket også fik mig til at kunne gå helhjertet ind for seancen / træningen whauvvvv for en skøn fornemmelse jeg gik rundt med efter denne skønne varme hjertens rigtige følelsesmanifestering.Tak af hjertet Simon.TAK fordi du er så stort et menneske at dele din viden med mig og andre mænd, der er havnet i vrangforestillinger af hvor svært det er at møde en skøn kvinde.
TAK Simon
KH Jan

Maha
(Ingeniør)
”Det er en fornøjelse at deltage på det andet kursus (Level 2) i min personlige udvikling. Og jeg sætter stor pris på at kunne tale med dig om det, og det er utrolig behageligt at føre en samtale med dig. Du er en utrolig god lytter.
Bare man dog havde en Simon man kunne åbne op for, når man har mest brug for det. Jeg har tænkt over det, der skete med mig mens vi sad og snakkede sammen. Hvordan en besked eller situation kan ændre ens humør. Der hvor mit humør og opmærksomhed pludselig skifter. Bliver glad men havner i et ”hul” og føler mig nede. Du har givet nogle værktøjer til at håndtere, tackle samt stoppe op og reflektere over, ”hvad skete der lige dér”. Nive hæfte og mærke hvordan har jeg det, og hvad føler jeg lige nu. Husk at passe og tage vare på sig selv. Det er så vigtigt, specielt i sit liv. At elske sig selv er at leve! Tak for hjælpen, Simon”
Bedste hilsner
Maha

Tommy
“Har lige været på 2 dages kursus Level 1 :
Simon har en stor udstråling. Hans kendskab til mennesker er meget dyb.
Så udover at lære at komme i kontakt med kvinder,
lærer man også en masse om sig selv. Den første dag med Simon gik med den teoretiske del af forløbet.
Forskellige teknikker til at komme i kontakt med andre mennesker og at få den man taler med, til at føle sig godt tilpas. Vi snakkede om Miltonsproget og om at opbygge sætninger på papir, til at konstruere dem mens man taler med en person.
Om filteret i hjernen, der er delt ind i 3 kategorier (generalisering, udeladelse og forvrængning. ) Og om hvordan man ved hjælp at ”skubbe og trække” både med krops-sprog og tale, kan tiltrække pigens opmærksomhed. Om vigtigheden i kun,
at tiltrække den man oprigtig selv er tiltrukket af.
Simon har en fantastisk evne til at sætte sig i andres sted. Føle og tænke som den anden person. Der igennem kan han hjælpe med at give råd til lige netop det som man har svært ved. Fx ikke at blive så nervøs når man vil møde en pige..
Dette var blot nogle af de ting vi snakkede om på dag 1…Meget lærerigt…
Dag 2 gik med, at repetere lidt fra gårsdagen. Og så var det ellers ud på gaden og prøve af.. Jeg vil sige, at selvom jeg følte, jeg viste en masse om hvordan jeg kunne gøre. Var det næsten lige som om at skulle til at lære at køre på cykel igen.
Alle de gode ting jeg havde fået at vide, skulle lige pludselig bruges på en gang.
(Holde balancen, kig frem af, dreje rundt på pedaler o.s.v.)
Holde øjenkontakt, få skabt en god rapport, få kropssproget med o.s.v. Svært!!
Så det var godt Simon var med til at fortælle om,
hvad man glemte i farten og give gode råde og opmuntre til det næste møde.
Simon tog på et tidspunkt også selv kontakt til en kvinde.
Det tog ham omkring 4 min. Så trak han sin mobil op af lommen og pigen skrev sit nummer. De gav hinanden et knus og Simon kom over til mig igen.
Tak for et godt kursus … Du har åbnet en hel ny verden for mig …
Til sidst vil jeg sige Simon tak for den store støtte, som han også giver efter kurset.
Er man i tvivl om hvad man kan gøre i en bestemt situation er Simon klar med råd til hvordan man kan gøre …
Fedt Simon. Godt gået …”
skrevet af Tommy Nielsen

Maha
(Ingeniør)
“Jeg vil starte med at takke Simon for den han er og det arbejde han gør for at hjælpe andre. Jeg har læst Simon’s bog med stor fornøjelse, og er kun blevet positiv overrasket.
Den kommer rundt om mange facetter af, hvordan du kommer kontakt, kommunikere samt får den kvinde du gerne vil have.
Dette er beskrevet meget down to earth, uden avancerede termer og fancy forkortelser. Simon’s bog gør tingene simple. Forstået på den måde, at det bliver mere håndgribeligt, da han har en helt anden tilgang til at kommunikere med kvinder.
Jeg har manglet denne bog, og nu har jeg læst den, tak Simon.
Samtidig fungerer den også godt som opslagsværk, hvis man gerne vil have detaljerne genopfrisket. En af de fedeste ting er, at du kan få uddybet tingene ved at ringe og snakke med Simon. Det har virket hjulpet mig meget, at få tingene forklaret af forfatteren selv. Også er han en skide fin fyr. “

Alexander:
Wow, mange tak Simon. Det tager jeg sgu hatten af for!
Jeg har læst din bog samt har fået den times samtale over Skype, hvilket virkelig har hjulpet mig, i min søgen efter socialt samvær. Allerede på min første aften i byen, efter din undervisning, kunne jeg mærke hvordan min selvtillid var betydelig bedre, da det bare gjaldt om at sige til sig selv: “Hey, vi tager det, som det kommer” og “Selvfølgelig er du god nok, du er den mest charmerende dreng i lokalet”. – Hvilket resulterede i, at jeg, på blot efter en times tid, kunne gå straight op til en pige (som jeg aldrig i mine vildeste drømme havde forestillet mig at kunne forføre) og få hende til at tilbringe natten hjemme ved mig.
Jeg glæder mig allerede til dine kurser, hvor jeg kan lære mere!

Karl Georg Laursen
Hej Simon
Tusinde tak for et fuldstændigt fantastisk kursus.
Til alle jer, der læser dette og overvejer deltagelse i et af Simons kurser, vil jeg sige:”vov pelsen spring ud i det, det kan kun blive godt!”
De penge jeg har brugt på kurset, er uden tvivl de bedste penge jeg nogensinde har brugt! Jeg kom på kurset en flot søndag formiddag, og var ærlig talt lidt nervøs.
Men Simon kom totalt velforberedt og fyldt af energi.
Jeg havde en spændende og meget lærerig dag, som i sig selv var noget af en oplevelse. Bagefter skete den store forandring, det var for crazy!
Nærmest uforståeligt! På under 4 dage, fik jeg på ingen tid 10 lukninger enten med telefon, eller facebook!!!
Hvad der er endnu bedre er, at kort tid efter kurset mødte jeg den mest fantastiske, smukke og kloge pige. Jeg dater hende nu og jeg er meget forelsket i hende.
Simon er en virkelig afslappet og enormt venlig person. Simons attitude til datinglivet er meget sund og galant. De ting man lærer har hjertet i centrum.
Jeg føler virkelig at jeg gør både mit og pigernes liv bedre, ved at tage kontakt til dem på en hjertevarm og hyggelig måde.
Så hvis du nogensinde har haft lyst til at have den vildeste succes med pigerne, samtidigt med at blive et bedre menneske er herdin chance;) grib den!

Anders
“Simon, du er genial! Du giver mig adgang til mit indre og tilføjer pool, palmer og havfruer, det er fantastisk!”

Simo fra Paris
You are one of the best PUA, and also the coolest guy.
I hope you will be one of the best PUA coaches in Europe.
Hope to see you soon for a conference in Paris.
Oversat:

Du er en af de bedste PUA, og også den sejeste fyr.
Jeg håber, at du vil være en af de bedste PUA træner i Europa.
Håber at se dig snart til en konference i Paris.

Said:
“Heey Simon jeg vil gerne sige TUSIND tak for vejledning i Milton sproget.
Jeg fik en piges nummer. Før i tiden ville jeg sige hun var alt for lækker til mig.Kæft hvor er jeg overrasket over de færdigheder jeg har udviklet og trænet takket været dig, og din fantastiske bog!
Jeg fik hendes nummer ved at kombinere NLP tricks og ved at have indstillingen ” lad os se hvad der sker”Tusind tak! Jeg forsættet med at øve mig og kun at henvende mig til de kvinder jeg er oprigtig tiltrukket af.”.

Issa:
Det har virkelig været en øjneåbner for mig, alle de råd du gav mig har jeg taget til mig og arbejdet meget på. Du er faktisk en af de bedste coach jeg har lyttet til.

Thomas
Før jeg mødte Simon, var jeg gået i stå med damer.
Nu har jeg piger i mit liv igen.
Før jeg havde talt med Simon, vidste jeg ikke hvordan jeg skulle tale med piger.Nu kan jeg tale eller hyggesnakke med alle. Især piger!
Før min nysgerrighed førte mig til Simon, fik min nysgerrighed mig mest bare til at læse bøger og have en teoretisk tilgang til piger.
Nu fører min nysgerrighed mig direkte hen til piger. Og helt ind under huden.Mit fremskridt har markant ændret min tilgang til piger og i lige så høj grad mit resultat med dem. Man kan tale om en før/efter-periode mht. mit møde med Simon.

Frederik:
Jeg hørte om Simon fra min kollega i København.
Nu vil jeg anbefale hans scorekurser til alle fyre, der ønsker at få endnu flere resultater med pigerne. Jeg må sige at min selvtillid er blevet forbedret markant!
Det var en rigtig god oplevelse og jeg lærte
forførelsesteknikker, som virkede. Jeg var med Simon ude på gaden om dagen og jeg stoppede en masse kvinder.Jeg blev grundigt undervist i: hvordan jeg skaber en god kontakt + hvordan jeg skulle få deres telefonnumre

Thomas:
“Simon det er helt vildt hvad dine råd kan gøre.
En lille snak med dig, og der sker mirakler.
Det er fantastisk at du fortæller hvordan det skal gøres,
for du ved virkelig hvad du snakker om.
Du har givet mig mange råd, som virkelig har reddet mig.
Jeg ved meget mere om hvordan jeg skal håndtere pigerne når jeg ser dem,og hvis jeg er i tvivl, ved jeg hvem jeg skal spørge.
Du er en underviser i verdensklasse, dine elever er virkelig heldige!”