Har du været særlig tilfreds?

Skriv en tilbagemelding til kontakt@devotionemotion.dk
så sætter vi den på siden.

NLP-kurser-dating-tiltrækning-lær-at-møde-kvinder-find-en-kæreste

 

Erica
Jeg har lært utrolig meget om NLP og også om mig selv af Simon:) <3 Mange tak

Niklas
Jeg har hørt mange af Simons lydfiler, samt læst “Kærlighedens Argumenter”, der har hjulpet mig til at overkomme nogle negative tanker om mig selv, jeg ellers har kæmpet med længe. Helt sikkert værd at høre og at læse.

Freja
Der er super meget her, der kan anbefales videre, og jeg er meget positivt stemt over alt, der er at dykke ned i på hjemmesiden.

Anne
Kære Simon. Ordene, jeg fik fra dig, om at møde en mand ud fra tanken “Jeg har lyst til at lære dig at kende” frem for “jeg mangler dig i mit liv” har betydet en vandvittig stor ændring for mig. Begriber ikke, at så få ord har kunne gøre så stor forskel. Ikke bare er det bare en helt anden slags mand, jeg møder – Jeg bliver også behandlet overordentligt pænt lige pludseligt :). Du skal have alverdens tak…

Maha
(Ingeniør)
”Det er en fornøjelse at deltage på det andet kursus (Level 2) i min personlige udvikling. Og jeg sætter stor pris på at kunne tale med dig om det, og det er utrolig behageligt at føre en samtale med dig. Du er en utrolig god lytter.
Bare man dog havde en Simon man kunne åbne op for, når man har mest brug for det. Jeg har tænkt over det, der skete med mig mens vi sad og snakkede sammen. Hvordan en besked eller situation kan ændre ens humør. Der hvor mit humør og opmærksomhed pludselig skifter. Bliver glad men havner i et ”hul” og føler mig nede. Du har givet nogle værktøjer til at håndtere, tackle samt stoppe op og reflektere over, ”hvad skete der lige dér”. Nive hæfte og mærke hvordan har jeg det, og hvad føler jeg lige nu. Husk at passe og tage vare på sig selv. Det er så vigtigt, specielt i sit liv. At elske sig selv er at leve! Tak for hjælpen, Simon”
Bedste hilsner
Maha

Maha
(Ingeniør)
“Jeg vil starte med at takke Simon for den han er og det arbejde han gør for at hjælpe andre. Jeg har læst Simon’s bog med stor fornøjelse, og er kun blevet positiv overrasket.
Den kommer rundt om mange facetter af, hvordan du kommer kontakt, kommunikere samt får den kvinde du gerne vil have.
Dette er beskrevet meget down to earth, uden avancerede termer og fancy forkortelser. Simon’s bog gør tingene simple. Forstået på den måde, at det bliver mere håndgribeligt, da han har en helt anden tilgang til at kommunikere med kvinder.
Jeg har manglet denne bog, og nu har jeg læst den, tak Simon.
Samtidig fungerer den også godt som opslagsværk, hvis man gerne vil have detaljerne genopfrisket. En af de fedeste ting er, at du kan få uddybet tingene ved at ringe og snakke med Simon. Det har virket hjulpet mig meget, at få tingene forklaret af forfatteren selv. Også er han en skide fin fyr. “

Alexander:
Wow, mange tak Simon. Det tager jeg sgu hatten af for!
Jeg har læst din bog samt har fået den times samtale over Skype, hvilket virkelig har hjulpet mig, i min søgen efter socialt samvær. Allerede på min første aften i byen, efter din undervisning, kunne jeg mærke hvordan min selvtillid var betydelig bedre, da det bare gjaldt om at sige til sig selv: “Hey, vi tager det, som det kommer” og “Selvfølgelig er du god nok, du er den mest charmerende dreng i lokalet”. – Hvilket resulterede i, at jeg, på blot efter en times tid, kunne gå straight op til en pige (som jeg aldrig i mine vildeste drømme havde forestillet mig at kunne forføre) og få hende til at tilbringe natten hjemme ved mig.
Jeg glæder mig allerede til dine kurser, hvor jeg kan lære mere!

Karl Georg Laursen
Hej Simon
Tusinde tak for et fuldstændigt fantastisk kursus.
Til alle jer, der læser dette og overvejer deltagelse i et af Simons kurser, vil jeg sige:”vov pelsen spring ud i det, det kan kun blive godt!”
De penge jeg har brugt på kurset, er uden tvivl de bedste penge jeg nogensinde har brugt! Jeg kom på kurset en flot søndag formiddag, og var ærlig talt lidt nervøs.
Men Simon kom totalt velforberedt og fyldt af energi.
Jeg havde en spændende og meget lærerig dag, som i sig selv var noget af en oplevelse. Bagefter skete den store forandring, det var for crazy!
Nærmest uforståeligt! På under 4 dage, fik jeg på ingen tid 10 lukninger enten med telefon, eller facebook!!!
Hvad der er endnu bedre er, at kort tid efter kurset mødte jeg den mest fantastiske, smukke og kloge pige. Jeg dater hende nu og jeg er meget forelsket i hende.
Simon er en virkelig afslappet og enormt venlig person. Simons attitude til datinglivet er meget sund og galant. De ting man lærer har hjertet i centrum.
Jeg føler virkelig at jeg gør både mit og pigernes liv bedre, ved at tage kontakt til dem på en hjertevarm og hyggelig måde.
Så hvis du nogensinde har haft lyst til at have den vildeste succes med pigerne, samtidigt med at blive et bedre menneske er herdin chance;) grib den!

Anders
“Simon, du er genial! Du giver mig adgang til mit indre og tilføjer pool, palmer og havfruer, det er fantastisk!”

Simo fra Paris
You are one of the best PUA, and also the coolest guy.
I hope you will be one of the best PUA coaches in Europe.
Hope to see you soon for a conference in Paris.
Oversat:

Du er en af de bedste PUA, og også den sejeste fyr.
Jeg håber, at du vil være en af de bedste PUA træner i Europa.
Håber at se dig snart til en konference i Paris.

Said:
“Heey Simon jeg vil gerne sige TUSIND tak for vejledning i Milton sproget.
Jeg fik en piges nummer. Før i tiden ville jeg sige hun var alt for lækker til mig.Kæft hvor er jeg overrasket over de færdigheder jeg har udviklet og trænet takket været dig, og din fantastiske bog!
Jeg fik hendes nummer ved at kombinere NLP tricks og ved at have indstillingen ” lad os se hvad der sker”Tusind tak! Jeg forsættet med at øve mig og kun at henvende mig til de kvinder jeg er oprigtig tiltrukket af.”.

Issa:
Det har virkelig været en øjneåbner for mig, alle de råd du gav mig har jeg taget til mig og arbejdet meget på. Du er faktisk en af de bedste coach jeg har lyttet til.

Thomas
Før jeg mødte Simon, var jeg gået i stå med damer.
Nu har jeg piger i mit liv igen.
Før jeg havde talt med Simon, vidste jeg ikke hvordan jeg skulle tale med piger.Nu kan jeg tale eller hyggesnakke med alle. Især piger!
Før min nysgerrighed førte mig til Simon, fik min nysgerrighed mig mest bare til at læse bøger og have en teoretisk tilgang til piger.
Nu fører min nysgerrighed mig direkte hen til piger. Og helt ind under huden.Mit fremskridt har markant ændret min tilgang til piger og i lige så høj grad mit resultat med dem. Man kan tale om en før/efter-periode mht. mit møde med Simon.

Frederik:
Jeg hørte om Simon fra min kollega i København.
Nu vil jeg anbefale hans scorekurser til alle fyre, der ønsker at få endnu flere resultater med pigerne. Jeg må sige at min selvtillid er blevet forbedret markant!
Det var en rigtig god oplevelse og jeg lærte
forførelsesteknikker, som virkede. Jeg var med Simon ude på gaden om dagen og jeg stoppede en masse kvinder.Jeg blev grundigt undervist i: hvordan jeg skaber en god kontakt + hvordan jeg skulle få deres telefonnumre

Thomas:
“Simon det er helt vildt hvad dine råd kan gøre.
En lille snak med dig, og der sker mirakler.
Det er fantastisk at du fortæller hvordan det skal gøres,
for du ved virkelig hvad du snakker om.
Du har givet mig mange råd, som virkelig har reddet mig.
Jeg ved meget mere om hvordan jeg skal håndtere pigerne når jeg ser dem,og hvis jeg er i tvivl, ved jeg hvem jeg skal spørge.
Du er en underviser i verdensklasse, dine elever er virkelig heldige!”