admin/ november 22, 2017/ Uncategorized

Nysgerrighed og interesse

Lad os tale lidt om nysgerrighed og interesse.

Blander du interesse sammen med nysgerrighed? Mange mænd, der gerne vil skabe tiltrækning forsøger at skabe interesse – men hvorfor virker det ikke? Det er ikke hensigtsmæssigt at benytte elementet interesse for hvis vi taler om elementet interesse har det (overraskende nok) ikke noget med tiltrækning at gøre. Interesse er grundlæggende på et helt andet kommunikationsniveau hvor vi også ser hobby og venskaber mm. Nysgerrighed er forførelsens element – og er på samme kommunikationsniveau som lidenskab – lyst. Mange glemmer vigtigheden ved nysgerrighed som element.

Mænd, der er gode til at skabe tiltrækning ved at det endda er nemmere at skabe nysgerrighed end at skabe interesse … Så lad være med at gøre det sværere for dig selv. I stedet for at forsøge at gøre et andet menneske interesseret i dig, vil du nå længere hvis du kan gøre et andet menneske nysgerrig på dig. Dette er nemmere, men mange forsøger så meget at gøre folk interesseret i dem at det bliver for meget.
Nysgerrighed skabes af sig selv. Blot det at du er til stede vil for det meste være nok til at skabe nysgerrighed.
Jo mere du giver ud af dig selv, jo mere mister du din mystik. Vi har vel alle mødt en person, vi med det samme bliver nysgerrige på, når personen træder ind i rummet, men så snart personen åbner munden, mister vi måske vores nysgerrighed.

Ganske enkelt er folk når det kommer til tiltrækning ofte alt for desperate, og prøver at “trække” i hende ved at fremtvinge interesse hos hende, ved f.eks at tale konstant om sig selv og sine hobbyer.
Der skal så lidt til. Folk jagter hvad, de er nysgerrige på. Hvis folk ser noget, de ikke ser hver dag, bliver de nysgerrige og vil have mere.
Hvis du prøver at fremtvinge interesse, er det lidt det samme som at prøve at tvinge hende til at købe noget.
Nysgerrighed er et element, der sker af sig selv, og bør ikke undervurderes.