Gratis NLP persontypetest.

Her kan du teste din NLP persontype og blive klogere på om du er Visuel, Auditiv, Kinæstetisk eller Auditiv Digital.

Test din NLP persontype nu! Bemærk dette er en persontypetest frem for en “personlighedstest”. Du vil måske opdage at resultatet ikke passer 100% på netop dig. Uanset testens resultat er vi alle sammen lidt af det hele, men der vil være noget vi foretrækker! Derfor kaldes det Fortrukne Repræsentationssystem. Testen er ikke til for at finde ud af din personlighed – men nærmere hvordan forholdet mellem krop og sind “Fungerer” for netop dig! Fungerer alle mennesker ikke på samme måde? Nej – Det fortrukne repræsentationssystem spiller typisk en stor rolle i menneskers liv 🙂 Rigtig god fornøjelse!

Hvis du skulle købe en bil hvad er så vigtigst for dig?

Gratis Hypnose lydfil “Forandring er Muligt”
Gratis hypnose lydfil til mere selvværd, succes og forandring. Denne Gratis hypnose lydfil er en guidet NLP hypnotisk drømmerejse til mere selvindsigt og livsglæde, der vil frisætte indre blokeringer og give dig endnu mere selvtillid og forstærke dit selvværd. Du kan benytte denne lydfil som mange af de andre lydfiler på mange forskellige måder – du kan lytte til den inden du sover, du kan lytte til den mens du sover, du kan lytte til den når du mangler motivation eller hvis du føler du mister håbet og troen på dig selv – Valget er dit – Den er gratis!

Guidet hypnose lydfiler

Download guidet hypnose lydfiler her: Guidet hypnose lydfiler

Bøger om:
Kærlighed, Dating, Tiltrækning

Bøger, der vil forstærke din tiltrækning når du er forelsket eller tiltrukket! Læs GRATIS bogen her: “Kærlighedens ArgumenterLæs mere om bogen: “Kan Kvinder Tiltrækkes?

 

Leder du efter en NLP uddannelse?

Ta’ din NLP Uddannelse ved Devotion Emotion.
Bliv NLP Practitioner online

Hypnose lydfiler til mere selvværd og forandring

Download NLP hypnose lydfiler til mere selvværd og selvindsigt samt forandring på mange forskellige livsområder. Se oversigt over Hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler.

Synes godt om Devotion Emotion på Facebook!

Abonner på Devotion Emotion på Youtube!

Modtag nyheder og inspiration til personlig udvikling

Modtag nyheder og inspiration om kommunikation, indflydelse og personlig udvikling samt selvindsigt på en lang række områder – direkte fra Simon, der gennem årene har hjulpet folk fra hele landet. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Share this Page