admin/ november 22, 2017/ Uncategorized

Nervøs og usikker for at tage kontakt

Lad os tale lidt om at være nervøs og usikker for at tage kontakt til kvinder.

Hvis du er usikker anbefaler jeg at du arbejder med dig selv, men hvis du somme tider standser dig selv i at tage kontakt når du ser en kvinde du ønsker at møde så er det noget helt andet…
Så her vil jeg gerne tale lidt om usikkerhed. Den usikkerhed du mærker når du tager kontakt, eller sagt mere rigtigt – den usikkerhed, der sommetider forhindrer dig i at tage kontakt.
Når vi taler om disse ting vil jeg gerne minde dig om at dette er når du ser en kvinde du virkelig er tiltrukket og ikke blot en kvinde du er ligeglad med.
Du kender sikkert fornemmelsen af at kunne sige lige hvad du vil og gøre hvad du vil når du er omkring kvinder, lige indtil der kommer en kvinde ind, der vækker noget særligt i dig, og du ved lige pludselig ikke hvad du skal gøre eller sige.
Jeg vil gerne minde dig om at jeg personligt startede ud og var meget nervøs blandt kvinder og mennesker generelt.
Derudover havde jeg panikangst, så jeg ved hvad jeg taler om.
Den misforståelse jeg ofte ser, er at mænd tror at der er noget galt med dem, fordi de ikke tør tage kontakt og det er ikke tilfældet.
Vi har alle den samme mængde frygt i os og det vil jeg gerne have at du husker på. Når du står og overvejer at tage kontakt og du stopper dig selv fordi du føler dig nervøs, og ser ham der i stedet for dig tager kontakt til hende… så må du forstå at I begge har den samme mængde frygt i jer… han er ikke mere selvsikker end dig, men han tænker anderledes om situationen og omvurderer den ubevidst eller bevidst… men han har den samme mængde frygt i sig som dig.
Dette er kritisk vigtig at forstå hvis du vil forbedre dig i dette område.
Du kan være selvsikker og have meget selvværd… men du vil altid være lidt nervøs for at tage kontakt…
Dette har ikke noget med lavt selvværd eller usikkerhed at gøre… men det har noget at gøre med den frygt det ligger gemt i manden fra gammel tid.
Mange tror at jeg ikke er nervøs, eller at jeg aldrig tvivler. Jeg ved hvad jeg laver, men jeg har stadig frygten i mig, og den forsvinder ikke… jeg er ikke usikker blandt kvinder… men når jeg skal tage kontakt vil jeg altid føle noget stærkt.
Så mange mænd jeg arbejder med og mange jeg hører om generelt regner med at de kan blive upåvirket… og ganske rigtigt, der er ting du kan gøre, og ting jeg selv gør og underviser, der hjælper og virker som en slags smutvej… men du vil nå langt ved at erkende at du har i dig en grundlæggende frygt for at tage kontakt, der ikke forsvinder – heller ikke selvom du er den mest selvsikre fyr.
I flere år har jeg hjulpet mænd til endnu mere selvværd og mere tillid til deres handling mm. omkring kvinder, og tit møder jeg mænd på forløb mm. hvor jeg tænker i mig selv, at hvis jeg havde hans selvværd, så ville jeg ikke have noget at være nervøs for, men stadig føler han frygten, når han vil tage kontakt. Det skal også siges her, at nogle mænd, har meget nemt ved at tage kontakt i nattelivet på diskoteker mm. og ikke føler frygten, men så snart de er et andet sted fx. på gaden på vej til arbejde eller til en privatfest hjemme hos en kammerat, og der er en kvinde, de er tiltrukket af, tør de pludselig ikke tage kontakt, og føler en enorm stor mængde frygt. Mange giver lavt selvværd skylden for at de ikke får resultater… og det er nemt at gøre… men oftest er det nu ikke lavt selvværd det er problemet… Jeg kender flere mænd med lavt selvværd, der får flere resultater end fyre med alt for meget selvsikkerhed, der ofte blot irriterer kvinder i kontakten…
Se nogle har meget selvtillid og andre har ikke… men det mange glemmer er at uanset om du har meget selvværd og selvtillid så bremser næsten alle mænd sig selv når de ser en kvinde de er særligt tiltrukket af.
Se… det er samme fornemmelse alle mærker….
Når du føler du har overkommet din frygt og tager kontakt til en kvinde du kan lide mærker du et sus i maven, der gavner dig og løfter samtalen og er ganske grundlæggende, der hjælper dig til mere succes.
Men
Hvis du er usikker mærker du nervøsitet og du føler at det bremser dig og skaber mure og blokeringer både i den ydre kommunikation samt den indre ….
Forskellen på disse to er ganske enkelt at den selvsikre fyr kalder fornemmelsen noget andet end du måske gør…
Når han mærker fornemmelser som du måske frygter kalder han det at være spændt mens du måske kalder det nervøs. Det er den samme fornemmelse.
Husk at vi alle har den samme mængde frygt i os…
Som barn blev jeg lokket med i en rutsjebane i tivoli, og jeg har altid været meget bange for rutsjebaner. Jeg var endda ikke høj nok til at få lov til at komme med, men min vens storebror fik hurtigt snydt mig med ind til køen, og pludselig sad jeg i rutsjebanen, og den skulle til at starte, og jeg sagde til min vens storebror, der var meget ældre end mig selv, at jeg var meget bange, og ikke havde lyst, men så sagde han noget, jeg aldrig har glemt, og som har ændret hele min forståelse for frygt. Han sagde: “Ja, det er jeg da også, men det er da det fede ved det.” Og lige der, forstod jeg at han kaldte sin frygt at være spændt, og jeg kaldte den, at være nervøs, og i det jeg gjorde som han, og vendte min frygt til at være spændt, så havde jeg den fedeste tur i rutsjebanen.
Det, du vil opleve er at når du står og vil tage kontakt, og du mærker usikkerhed, så sig til dig selv, at du er spændt og se hvordan det hele ændrer sig.