web analytics

Gratis eksempler på forskellige hypnotiske sprogmønstre til inspiration og træning af hypnose. Du er velkommen til at bruge disse til privat brug eller til uddannelsesbrug mm. Har du spørgsmål: kontakt@devotionemotion.dk

“…Der er mange tidspunkter i løbet af livet hvor indre ro kan komme til dig, og mens du nu tænker over dette – kan du? blive nysgerrig på hvornår disse fornemmelser af velvære overrasker dig og breder sig i dig, mens du blot trækker vejret endnu dybere. Du vil måske opleve hvordan hvert åndedræt fører dig dybere ind i en tilstand af afslapning og inspiration…”

“…Mens du nu lytter til min stemme kan du begynde at slappe endnu mere af. Der er mange måder afslapning kan komme til dig på, og der er mange måder at anskue os selv på, det vigtigste er at du føler dig endnu mere fri netop nu…”

“…Din krop kender allerede følelsen af afslapning og din krop kan nemt finde frem til det afslapningsniveau, som kroppen finder mest passende netop nu. Du ved måske at krop og sind påvirker hinanden og netop derfor kan du opleve forandringer i dit indre – fordi du har lyst til forandring. Det er dit valg at slappe af, det har intet at gøre med at jeg får dig til at slappe af netop nu…” 

“..Måske er der mange ting i livet der somme tider kræver dit fokus, men at tingene kræver dit fokus betyder nu ikke at du ikke har hvad, der skal til for at opleve afslapning netop nu. Og mens du nu reflektere over dette – ved du at du blot behøver at følge dine drømme – der er mange måder at opleve succes på og når du nu husker på dette kan du blot trække vejret endnu dybere og forsvinde ind i en tilstand af afslapning, og i denne tilstand vil selvsikkerhed måske overraske dig og forene sig mere og mere i dig, men det er ikke så vigtigt, det vigtigste er at du har det godt netop nu…”

Vil du lære mere henvises der til undervisningen/uddannelser mm.