Hypnose mp3 lydfil Overkom indre blokeringer om økonomi

Hypnose mp3 lydfil til at arbejde med dine overbevisninger og ændre dit forhold til penge.

 

Du vil blive ført videre til dit download link efter fuldført betaling

Pris: 85,- DKK

Varighed 10 minutter

Du vil blive ført videre til dit download link efter fuldført betaling. Hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb, hjælper vi med glæde. Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne
 

Overkom indre blokeringer om økonomi

Selvom vi desværre ikke kan trylle penge ind på din konto, kan du arbejde med dine overbevisninger og ændre dit forhold til penge, ved at lytte til denne kraftfulde intense selvhypnose lydfil, der kort sagt vil omprogrammere dig til mere succes. Denne NLP selvhypnose lydfil er designet til være kort, så den passer ind i en travl hverdag, hvor du kontinuerligt kan vende tilbage til den og forstærke din selvindsigt.

Denne lydfil indeholder NLP hypnotiske sprogmønstre og hypnose indflydelse mm. Derudover indeholder lydfilen affirmation/bekræftelser og tonsvis af skjulte kommandoer, der alt sammen vil frisætte og forstærke dine resultater og muligheder. Lydfilen gør især brug af skiftende lyd fra højre og venstre, der er designet til at skabe forstærket effekt, samt påvirkning mm.

Lyt ikke til denne lydfil, når du kører bil, da det vil bringe din sikkerhed i fare. Lyt kun til dette når du ikke laver andet, der kræver din fulde opmærksomhed. Denne lydfil er indtalt af en certificeret NLP Træner og Hypnotisør og derfor kan du trygt lytte til dette.

Se alle hypnose lydfiler her: NLP Hypnose mp3 lydfiler