web analytics

 

Du vil blive ført videre til dit download link efter fuldført betaling.

Pris 85,- DKK

Varighed: 20 minutter

Du vil blive ført videre til dit download link efter fuldført betaling. Hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb, hjælper vi med glæde. Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne
Overkom begrænsende tanker omkring din krop og udseende.

Denne NLP hypnose lydfil er særligt designet til at arbejde med eventuelle begrænsende tankemønstre omkring kroppen samt udseendet og arbejde med målsætning. Denne NLP hypnose lydfil kan bruges i form af motivation til idealvægt, vægttab og eventuel spiseforstyrrelser mm. samt forstærket selvtillid til kroppen. Den kan også bruges i form af mere ro i kroppen og tillid til ens eget udseende og kroppens kræfter. Lydfilen giver dig mulighed for at reflektere samt arbejde med eventuelle begrænsende tanker og selvbillede mm. Lydfilen henvender sig både til kvinder og mænd, der måske har tvivl omkring deres udseende eller blot ønsker at skabe forandringer i dette livsområde. Lydfilen henvender sig også til de, der eventuelt kæmper med sygdom, men lydfilen bør ikke på nogen måde ses som erstatning for lægehjælp, men blot et kraftfuldt plus.

Lyt ikke til denne lydfil, når du kører bil, da det vil bringe din sikkerhed i fare. Lyt kun til dette når du ikke laver andet, der kræver din fulde opmærksomhed. Denne lydfil er indtalt af en certificeret NLP Træner og Hypnotisør og derfor kan du trygt lytte til dette.

Se alle hypnose lydfiler her: NLP Hypnose mp3 lydfiler