Hypnose mp3 lydfil Forstærk din kommunikation og tiltrækning

Denne selvhypnose mp3 lydfil vil forstærke din kommunikation ved at inspirere dig til mere selvværd og frisætte indre blokeringer.

 

Du vil blive ført videre til dit download link efter fuldført betaling

Pris: 85,- DKK
Varighed: 27 minutter

Du vil blive ført videre til dit download link efter fuldført betaling. Hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb, hjælper vi med glæde. Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne
 

Forstærk din kommunikation og tiltrækning

Denne selvhypnose lydfil vil forstærke din kommunikation ved at inspirere dig til mere selvværd og frisætte indre blokeringer. Det er en kraftfuld NLP hypnotisk lydfil, der vil arbejde med dine indre overbevisninger og dit ubevidste sind, mens du blot slapper af og lytter, med lukkede øjne.
Denne lydfil vil guide dig med NLP og hypnose og vil inspirere dig til selvindsigt og forandring i kommunikationen, især inden for tiltrækning – og lydfilen er perfekt i form af motivation til større handlekraft blandt nye mennesker. Denne filosofiske lydfil vil skabe stor påvirkning samt indflydelse, der vil vise sig i din indre såvel som din ydre kommunikation.

Foruden kraftfulde NLP hypnotiske sprogmønstre og hypnotisk indflydelse er lydfilen meget filosofisk og er blandet med Simons egne koncepter indenfor kommunikation.

Du kan bruge lydfilen som afslapning eller som motivation samt når du mangler handlekraft, og du behøver ikke at deltage i denne lydfil aktivt, men blot sætte den på og lytte med høretelefoner.

Selvom du ikke behøver at deltage aktivt, anbefales det kun at lytte til denne lydfil, når du ikke laver andet.

Lyt ikke til denne lydfil, når du kører bil, da det vil bringe din sikkerhed i fare. Lyt kun til dette når du ikke laver andet, der kræver din fulde opmærksomhed. Denne lydfil er indtalt af en certificeret NLP Træner og Hypnotisør og derfor kan du trygt lytte til dette.

Se alle hypnose lydfiler her: NLP Hypnose mp3 lydfiler