Hypnose mp3 lydfil Affirmations til mere selvværd og fornyelse

NLP Hypnotisk mp3 lydfil, der indeholder Affirmations/bekræftelser, der er designet til at frisætte indre blokeringer og støtte dig til mere selvværd.

 

Du vil blive ført videre til dit download link efter fuldført betaling.

Pris 85,- DKK

Varighed: 15 minutter

Du vil blive ført videre til dit download link efter fuldført betaling. Hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb, hjælper vi med glæde. Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne
 

Affirmations til mere selvværd og fornyelse.

NLP Hypnotisk mp3 lydfil, der indeholder Affirmations/bekræftelser, der er designet til at frisætte indre blokeringer og støtte dig til mere selvværd.

Affirmations/bekræftelser kan skabe positive muligheder. Der er mange måder at bruge Affirmations på – det vigtigste er at bruge dem med en tonalitet af beslutsomhed og indlevelse.

Hvad er Affirmations? Affirmations/bekræftelser er blot et statement, f.eks “Jeg er selvsikker” og selvom du måske ikke tror på hvad du siger vil dit sind opfange disse Affirmations/bekræftelser og forene sig i dig.

Hvorfor Affirmations/bekræftelser? Den indre dialog har effekt på vores indre processer, vores indre tilstande og vores fysiologi, der medfører en endnu mere støttende adfærd. Derfor er det især vigtigt hvad vi siger til os selv. De fleste mennesker render rundt med en indre dialog af “Jeg dur ikke til noget!” “Jeg er ikke god nok“. Med Affirmations kan du skabe positive forandringer, da du får et meget kraftfuldt indput, der skaber stor påvirkning på din indre såvel som din ydre oplevelse samt kommunikation.

Lydfilen gør især brug af skiftende lyd fra højre og venstre, der er designet til at skabe forstærket effekt, samt påvirkning mm.

Lyt ikke til denne lydfil, når du kører bil, da det vil bringe din sikkerhed i fare. Lyt kun til dette når du ikke laver andet, der kræver din fulde opmærksomhed. Denne lydfil er indtalt af en certificeret NLP Træner og Hypnotisør og derfor kan du trygt lytte til dette.

Se alle hypnose lydfiler her: NLP Hypnose mp3 lydfiler