Milton Erickson Hypnose kursus – Lær hypnose/trance inducering

Vil du gerne lære endnu mere om hypnose? Vil du gerne lære hvordan du fremkalder tilstande af trance i andre gennem din kommunikation? På dette kursusforløb i Milton Erickson hypnose, vil du lære at skabe påvirkning og hypnose gennem fremkaldelse af trancetilstande, som du kan bruge i din daglige dag eller til at hjælpe andre.

NLP Milton Erickson hypnose kurset vil foregå på dansk, men du kan benytte hvad du lærer på eksempelvis engelsk efterfølgende.

“Avanceret samtalehypnose forløb”

Dette forløb vil give dig mulighed for at fordybe dig i hypnose samt tranceinducering på et mere avanceret niveau. Du vil kunne tage kurset og benytte undervisningen på dette forløb uanset tidligere erfaring. Da du modtager intenst personlig træning vil undervisningen gå dybere end der normalt vil blive gjort andre steder mm. Dette forløb er meget intenst og vil ikke kun træne dig i de grundlæggende færdigheder, men også mere avanceret stof. Du vil modtage et kursus certifikat for gennemført forløb, som du kan bruge på dit CV.  

Hypnose/trance forløb – Milton Modellen

Forløb i Hypnose. Vil du gerne lære hvordan du skaber tilstande af trance og hvordan du påvirker andre gennem din kommunikation? Vil du gerne blive klogere på hvordan du hypnotiserer og motiverer andre gennem dit sprog og non-verbal kommunikation.
Et grundigt forløb med Simon i hypnose og NLP Milton Modellen. Hvis du er helt ny til hypnose og ikke rigtig ved hvor du skal starte er dette en god mulighed for dig. Du vil lære hvordan du benytter sproget til at skabe kraftfuld påvirkning og indflydelse samt skabe motivation og inspiration i andre… og meget mere. Lær hvordan du skaber påvirkning og indflydelse med NLP, Milton Modellen, hypnose.

Hypnose og trance er ikke noget overnaturligt, men det er et utrolig spændende naturligt fænomen, der opstår på daglig basis. Du kan ikke få nogen til noget, de ikke selv ønsker og eller strider imod deres grundlæggende indre værdier som menneske. Kort sagt med hypnose, trance og NLP er du blot en guide som mange vælger at følge, da det er en behagelig fornemmelse.
Du kommer til at lære noget utrolig kraftfuldt og meget virkningsfuldt stof, men det er op til dig at blive god til dette efterfølgende. Det vil sige at ligesom når man tager et kørekort, lærer man hvad man skal, men det er vigtigt at bruge det efterfølgende for at blive tryg ved ens kompetencer samt vedligeholde ens færdigheder.

Efter dette forløb, vil du modtage et kursusbevis på dine nye, tillærte kompetencer.

Dette forløb er En til En og derfor modtager du uden tvivl mere fokus fra din underviser samt har mulighed for at fordybe dig yderligere på et personligt plan, der vil give dig et forløb med mulighed for særlig kompetenceudvikling.

Du vil lære:

  • Det grundlæggende indenfor hypnose/trance inducering.
  • Hvad der gør sig gældende for at skabe hypnotisk påvirkning.
  • Hvordan du skaber en god kommunikation, så andre følger dine hensigter.
  • Hvordan du fremkalder bestemte fornemmelser via dit sprog.
  • Hvordan du benytter Milton Modellen til at fremkalde tilstande af trance.
  • Hvordan du guider personen til et andet bevidsthedsniveau.
  • Hvordan du kan motivere andre via hypnose.
  • Hvordan du kan skabe kraftfuld indflydelse og mere enighed.
  • Hvordan du kan bruge hypnose/trance inducering synligt og mindre synligt.
  • …og meget mere

Forløbet er fordelt over 2 weekender i træk. 8 timer hver weekend. 
Forløbet vil foregå i Flensborg – eller mulighed for at tage dette forløb med live undervisning online over Skype.

5200,- DKK