admin/ november 22, 2017/ Uncategorized

At få telefonnummeret når du er forelsket

At få telefonnummeret når du er forelsket.

Det er ganske nemt at få telefonnumre – Men målet bør ikke være at få nummeret.
Det bør være at høre fra hende igen – derfor er en Facebook lige så godt, da du der igennem kan demonstrere værdi mm gennem billeder.

Jeg har mødt fyre, der kan få mere end 30 telefonnumre på ingen tid på gaden eller i nattelivet, men de hører aldrig fra dem de møder.
Så derfor er det ganske vigtigt at du har en god kontakt eller får telefonnummeret naturligt.
Mange mænd har svært ved at spørge efter telefonnummeret – ja selv når det går rigtigt godt i kontakten med den de kan lide.
Mange tror at det er svært at få et telefonnummer, hvilket ikke er sandt.

Som jeg skriver i min bog “Kan Kvinder Tiltrækkes?” så er det at få et telefonnummer en meget mindre ting, end det var tidligere. Der er rigtig mange forskellige måder at få nummeret på, men det vigtigste er at det kommer så naturligt som muligt. Hvis du har en god kontakt, vil telefonnummeret også blive godt – og der vil være større chance for at du hører fra hende igen.
Jeg anbefaler at du siger: “Hvad er den nemmeste måde at komme i kontakt med dig på?”

Det er virkelig nemt når som helt at smide denne sætning ind da du ikke spørger om nummeret direkte og hun vil ikke føle sig presset, hvilket medfører at du får nummeret nemmere. Hun vil give dig sit nummer eller endda Facebook – husk, du spurgte ikke om lov og du fremstår nu mere som en person med højere social værdi…

Skulle hun endda ikke foreslå nummeret ligner du ikke en klovn, da du ikke har spurgt efter det, og på den måde bliver du ikke afvist, når du siger: “Hvad er den nemmeste måde at komme i kontakt med dig på?” i stedet for hvis du siger “Må jeg få dit nummer?”- hvilket jeg ikke anbefaler da din værdi vil falde, da du spørger om lov.

En god måde er også at sige: “Jeg håber, jeg ser dig igen” og per automatik siger personen “Jamen i lige måde” og igen kan du sige “Hvad er den nemmeste måde at komme i kontakt med dig på?”
Selv hvis hun ikke siger “I lige måde” ligner du heller ikke en klovn, da du bare har slynget det ud som en bemærkning, at:” Jeg håber, jeg ser ig igen.”