admin/ november 22, 2017/ Uncategorized

Bliver du den bedste ven når du i stedet ønsker kærlighed?

Lad os tale lidt om at ende som ven, når du i stedet ønsker kærlighed.

Her vil jeg skrive mest til mænd, men kvinder kan naturligvis også finde inspiration…

(Hvis hun er i et forhold til en anden, bør du respektere dette, men tingene har det med at ændre sig, også i et forhold…)

Mange tænker at spillet er tabt, når man ender som ven med hende, de er forelsket i –

Men:
Når du bliver ven med en, du er forelsket i, er det fordi du har brugt for meget fokus på at skabe en god kommunikation og har glemt eskalering, eller ganske enkelt blot glemt eskalering, uanset om du har kendt hende i lang eller kort tid. Dette betyder IKKE at spillet er tabt!
Mange spørger mig ofte, hvorfor de ender som den bedste ven, når de ønsker mere.

Noget, der er vigtigt at forstå er at når du er blevet ven, er du ven, men det betyder ikke at relationen ikke kan skifte. Forførelsesprocessen slutter aldrig, så længe du ikke giver op… Den kan være midlertidigt afbrudt, men når vi husker på at relationer altid skifter, og vores forhold til andre mennesker altid er i forandring, vil du forstå at der altid er en mulighed for at ende sammen med den, du ønsker. At du midlertidigt er ven kan endda også være en fordel, da du har mulighed for at demonstrere mange sider af dig selv og opbygge stærk relation, fælles interesser mm, der kan styrke et forhold. Der er rigtig mange mennesker i verden, der ender med at være sammen med hende, de var ven med.

For at ændre din situation og komme ud af vennezonen, kræver det en urokkelig tillid til at tingene altid er i forandring…

Så selvom hun nu f.eks:

Har en kæreste
Ikke er interesseret i et forhold med nogen
Eller blot kun ser dig som sin gode ven, og ikke mere
Eller måske endda er sur på dig eller træt af dig – så husk på at tingene altid er i forandring, og når du er tålmodig – hvilket vil sige at gå igennem en proces uden at give op – vil tingene altid forandre sig.

Giv personen plads og når du vender tilbage til hende med en ny og forandret adfærd samt en ny indre dialog mm vil du påvirke et nyt udfald. Jeg kan ikke love dig noget, men jeg kan love dig at ting altid er i forandring.

På jobbet eller uddannelse har du måske oplevet hvordan to personer starter med at være uvenner og efter et år ender med at være bedste venner. Det samme gælder også i forførelsen. Selvom du lige nu er ven, kan denne relation ændres, så længe du ikke ser det som en ubrydelig mur.
Hvis tingene fungerer for dig, så lav ikke noget om… Og på samme måde, hvis noget ikke virker, så bør du lave den måde du tænker på om, for at se forandringer.

Opfører du dig som den bedste ven og undrer dig over hvorfor de ender som den bedste ven?

At forføre kvinder handler ikke om at blive den bedste ven. Der handler om at skabe nysgerrighed og dynamik mm. I stedet for at handle ud fra at du skal være venlig og please alt hun siger, kommer mænd ofte længst ved at veje situationen og handle frit ud fra hvad de selv føler er det rigtige uden at blive påvirket af respons eller situation mm. Der er ikke noget galt i at ende som ven, men det er dog ikke det mange søger.

Derfor bør du være opmærksom på om du opfører dig som en god ven, for dette er ikke vejen til tiltrækning. Hvis du nu er blevet ven vil du måske føle at du har tabt, men tvivl ikke. Der er ikke noget, der ikke kan vendes til din fordel … og selvom venskab ikke er den direkte vej til tiltrækning kan nysgerrighed og dybere forbindelse altid opstå, hvis du skifter overbevisning.