Køb og download produkter til forandring

Du kan betale sikkert med kort

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne

Guidet hypnose lydfiler

Se mere om hypnose lydfiler her: Guidet hypnose lydfiler

Bøger om:
Kærlighed, Dating, Tiltrækning


Bøger, der vil forstærke din tiltrækning når du er forelsket eller tiltrukket!

Bogen –  “Kærlighedens Argumenter”

Læs bogen Kærlighedens Argumenter, der er skrevet til både kvinder og mænd 100% gratis! Bogen lærer dig kort sagt hvordan du skaber tiltrækning blandt dem du vil møde og dem du er forslekt i … ganske effektivt …Den er 100% gratis!!! –  Læs her: “Kærlighedens Argumenter

Bogen – “Kan kvinder Tiltrækkes?

Download den velanmeldte samt populære bog: “Kan Kvinder Tiltrækkes?” Den lærer single mænd hvordan de efterlader deres konkurrenter i datinglivet i støvet – den lærer dig kort sagt alt fra du henvender dig til en kvinde du får øje på midt om dagen til du får hendes nummer og skaber et godt grundlag for at mødes igen. Den beskriver utrolig mange områder indenfor dating og tiltrækning som nemt kan benyttes i eksempelvis nattelivet såvel som online netdating med mere. Bogen har hjulpet mange mænd i kærlighedslivet. Findes også som lydbog:
Lydbogen: “Kan Kvinder Tiltrækkes?

Niklas
Jeg har hørt mange af Simons lydfiler, samt læst “Kærlighedens Argumenter”, der har hjulpet mig til at overkomme nogle negative tanker om mig selv, jeg ellers har kæmpet med længe. Helt sikkert værd at høre og at læse.

Share this Page