Køb og download produkter til forandring

Du kan betale sikkert med kort

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne

Download hypnose lydfiler til mere selvværd, succes og forandring.

Her kan du downloade forskellige hypnose lydfiler til mere selvværd, succes og forandring – du kan også arbejde med forskellige dybereliggende udfordringer samt finde inspiration til fornyelse og selvindsigt.

Disse hypnose lydfiler til mere selvværd og succes er nøje designet til at frisætte indre ressourcer og hjælpe dig til endnu mere livsglæde i bestemte livsområder. Hypnose lydfilerne er meget forskellige – mange er tænkt som en spirituel drømmerejse hvor du opnår endnu flere ressourcer og fornyelse, mens du blot lytter med lukkede øjne og lader tankerne flyve. Alle disse hypnose lydfiler er indtalt af Simon og derfor kan du trygt lytte til dem – Lyt dog ikke til disse hypnose lydfiler, når du kører bil, eller når du laver noget, der kan bringe din sikkerhed i fare – da disse lydfiler er meget tranceinducerende og kraftfulde.

Niklas
Jeg har hørt mange af Simons lydfiler, samt læst “Kærlighedens Argumenter”, der har hjulpet mig til at overkomme nogle negative tanker om mig selv, jeg ellers har kæmpet med længe. Helt sikkert værd at høre og at læse.


NLP hypnose lydfil: “Affirmations til mere selvværd og fornyelse”

Denne hypnose lydfil er ikke kun fyldt med kraftfulde affirmations til mere selvværd og succes. Den er også nøje designet til at frisætte eventuelle indre blokeringer, der kunne bremse din fremgang. Hypnose lydfilens mål er ganske enkelt at forstærke din motivation og bringe dig i en kraftfuld tilstand af handle kraft hvor du derigennem tiltrækker endnu flere muligheder.
Pris 85,- DKK
Læs mere og download:
NLP Hypnose lydfil: “Affirmations til mere selvværd og fornyelse”


NLP hypnose lydfil: “Arbejd med negative oplevelser i kærlighedslivet”

Kærlighedslivet er for mange mennesker et ganske vigtigt livsområde – ja hvis det ikke fungerer – er der ikke meget, der gør. Denne NLP hypnotiske drømmerejse giver dig mulighed for at arbejde med eventuelle negative oplevelser fra fortiden gennem en kraftfuld tidslinje-rejse. Lydfilen giver dig mulighed for at slutte fred med alt fra knust hjerte – til oplevelser, der eventuelt har fået dig til at miste troen på kærlighed, og dermed dig selv. Ved at slutte fred med tidligere oplevelser, vil du kunne forstærke din kommunikation i fremtiden – og dette hjælper lydfilen dig til. Ved at arbejde med hypnose lydfilen kan du skabe en endnu bedre kontakt, tiltrækning samt møde nye mennesker med oprigtighed og frihed. Hypnose lydfilen henvender sig ikke kun til dem, der har dybereliggende udfordringer – Lydfilen kan benyttes til de oplevelser du har haft tidligere med mennesker i kærlighedslivet – og den vil efterlade dig i en kraftfuld tilstand.
Pris 85,- DKK
Læs mere og download:
NLP Hypnose lydfil – “Arbejd med negative oplevelser i kærlighedslivet”


NLP hypnose lydfil: “Find tilbage til dig selv”

De fleste mennesker i livet har oplevet tidspunkter hvor deres iboende livskraft forsvinder for en kort eller længere periode. Denne hypnose lydfil er ganske enkelt designet til at forstærke din indre repræsentation og din kommunikation ved at bringe dig tilbage til en kraftfuld tilstand – en tilstand du selv definerer. Lydfilen er ganske enkelt tænkt til dem, der ønsker mere livsglæde og mere handlekraft samt selvværd og selvtillid. Hypnose lydfilen vil forstærke dit selvbillede og derigennem åbne døre hvor der før var mure.
Pris 85,- DKK
Læs mere og download:
NLP Hypnose lydfil – “Find tilbage til dig selv”


NLP hypnose lydfil: “Inspirerende nattesøvn”

Denne lydfil er ikke kun tænkt til at bringe dig til en bedre nattesøvn. Ofte når vi ikke kan sove er det fordi vi har mange ting at tænke på og ubevidst har vi ikke lyst til at give slip på disse ting. Denne lydfil vil hjælpe dig til mere frihed i nattesøvnen og dermed aflaste dig imens du sover – ydermere vil den motiverer dig og bringe mere handle kraft ind i dit liv. Denne hypnose lydfil er designet til at give dig kompetencer, samt frisætte indre ressourcer alt imens du hviler dig eller sover. Du kan vælge at have hypnose lydfilen på gentagelse gennem natten velvidende om at din underbevidsthed vil forstærke dine muligheder.
Pris 85,- DKK
Læs mere og download:
NLP Hypnose lydfil – “Inspirerende nattesøvn”


NLP hypnose lydfil: “Forstærk din kommunikation og tiltrækning”

Denne hypnose lydfil vil inspirere dig til en kommunikation, der vil frisætte indre blokeringer og give dig handlekraft i kærlighedslivet samt datinglivet meget lidt kan måle sig med. Denne NLP hypnotiske lydfil er nøje designet til at forstærke din indre repræsentation, din introspektion – denne lydfil vil give dig mod til at tage kontakt samt forstærke dine resultater i kærlighedslivet – ja selv når du forsøger at undgå det!


Pris 85,- DKK
Læs mere og download:
NLP Hypnose lydfil – “Forstærk din kommunikation og tiltrækning”


NLP hypnose lydfil: “Overkom indre blokeringer om økonomi”

Hvad vi fokuserer på, får vi mere af. Denne lydfil vil bringe dig i en tilstand af mere overskud økonomisk og selvom vi desværre ikke kan trylle penge ind på din konto, vil du opleve hvordan dit forhold til penge gradvist bliver forandret ved at arbejde med denne lydfil. Denne hypnose lydfil er designet både til dem, der har et anstrengende forhold til penge og økonomi og derigennem oplever en begrænset livskvalitet og dem, der blot ønsker mere frihed økonomisk. Lydfilens mål er ganske enkelt at give dig et bedre forhold til penge og økonomi samt motivere dig og bringe dig i en tilstand af rigdom og succes. Hypnose lydfilen er ikke kun fyldt med kraftfulde affirmations, der vil give dig mere succes, men også kraftfulde NLP hypnotiske sprogmønstre og skjulte kommandoer, der nøje er designet til at ændre dit forhold til penge.
Pris 85,- DKK
Læs mere og download:
NLP Hypnose lydfil – “Overkom indre blokeringer om økonomi”


NLP hypnose lydfil: “Overkom begrænsende tanker om din krop og udseende”

Krop og sind påvirker hinanden. Du er altid velkommen til at ændre ting ved dig selv, men det er nu ikke hjertet i denne lydfil – Denne lydfil vil ganske enkelt hjælpe dig til at elske dig selv endnu mere – elske din krop endnu mere. Den henvender sig til dem, der har tvivl på sig selv i deres krop og den henvender sig naturligvis også til dem, der ønsker at arbejde med deres ideal vægt. Hypnose lydfilen vil ganske enkelt frisætte indre blokeringer og tvivl på dig selv og ændre dit forhold til din krop til det bedre – og lydfilen gør dette… ganske grundlæggende og meget kraftfuldt. Gaven ved denne lydfil er at den som mange andre lydfiler tillader dig at reflektere over om forandring i virkeligheden er nødvendigt. Lydfilens oprigtige mål er ganske enkelt at forstærke din tro på dig selv.
Pris 85,- DKK
Læs mere og download:
NLP Hypnose lydfil – “Overkom begrænsende tanker omkring din krop og udseende”

 

E-bog og lydbogen “Kan Kvinder tiltrækkes?”
E-bog: 200,- DKK – mere info om bogen: “Kan Kvinder Tiltrækkes?
Lydbog: 350,- DKK – mere info om lydbogen: “Kan kvinder Tiltrækkes?

Kærlighedens Argumenter.
E-bog: Kærlighedens Argumenter

150,- DKK

Mere info om bogen – “Kærlighedens Argumenter