admin/ november 22, 2017/ Uncategorized

Bedøm ikke andre på det ydre

Lad os tale om ikke at bedømme på det ydre.

Baserer du en kvindes værdi og hvor svær hun er at møde på hendes udseende?

Jeg ser mange mænd bremse sig selv i at tage kontakt fordi de tror at en kvinde er svær at møde, fordi hun får meget opmærksomhed eller fordi hun er smuk.

Hendes udseende har ikke noget at gøre med hvor svær hun er at møde, men det har muligvis noget at gøre med hvor meget pres du lægger på dig selv når du vil kontakte hende.
Jeg ser mange mænd blive overrasket over at smukke kvinder i virkeligheden ofte er enormt søde.

Mange mænd tror at smukke kvinder er sværere at tiltrække end kvinder, der måske ikke får så meget opmærksomhed.
En kommunikation kan blive svær, når vi ikke har skabt en god forbindelse eller rapport og dette har ikke noget at gøre med hvordan personen ser ud, men nærmere hvordan vi skaber kontakt til hende.

Så i virkeligheden er smukke kvinder ikke svære at møde, men din overbevisning om at kvinder, der er smukke burde være svære gør det måske virkeligt for dig. Mange er bange for at tage kontakt til kvinder, der får meget opmærksomhed, fordi mange tænker at de vil afvise en.

I virkeligheden er der ikke særlig mange mænd, der tager kontakt til de smukke kvinder. Da ikke så mange mænd tager kontakt til de smukkeste kvinder, er de smukkeste kvinder ofte endda meget ensomme (hvilket kan være en stor overraskelse for mange).

Ofte vil kvinder, du tænker får meget opmærksomhed blive ekstra glad for at du tager kontakt. Tager hensigtsmæssig kontakt så at sige, for henkastede scorereplikker og pift på gaden får de nok af…
At tage kontakt med den rette attitude er i virkeligheden det, der gør forskellen.
Gå ind i kommunikationen med tanken – “Lad os se hvad der sker” frem for “Hun skal kunne lide mig”.