admin/ november 22, 2017/ Uncategorized

Auditiv repræsentationssystem NLP persontype

NLP persontypen med det Auditiv repræsentationssystem.
Ca. 20 procent af mennesker er auditive.

Auditive mennesker foretrækker at tænke og huske i lyde.
Auditive mennesker bruger ofte ord og vendinger såsom: ”Hør her” ”Jeg hører, hvad du siger” ”Hvordan lyder det for dig?” ”Hvad siger du til det?”

De bryder sig normalt ikke om at læse og foretrækker lydbøger og musik eller lignende. De har meget nemt ved at tage imod verbale instrukser, hvis blot de kan høre hvad der bliver sagt, men de bliver ofte distraheret af andre lyde.

De lærer nemmest ved at lytte til andre. De foretrækker typisk at have en sparringspartner, de kan snakke til som blot kan lytte til ideerne. De kan især lide at få at vide af andre verbalt at de klarer sig rigtig godt og at de er dygtige. Man kan sige at en auditiv person ofte foretrækker at have folk til at fortælle om vedkommende klarer sig godt, og de kan dermed være en smule afhængige af andre.

Affirmations er især et godt selvhjælpsværktøj, da de dermed selv hører motivationen fra dem selv og ikke andre, da den auditive skal høre det før den auditive tror det. De kan finde på at tale højt med sig selv og hvis de læser for dem selv bevæger de typisk læberne. De kan ofte finde på at holde hånden op til øret i en samtale, når de skal træffe beslutninger som hvis de taler i telefon. De taler meget melodisk og bevæger sig meget rytmisk. De falder nemt for musik hvis rytmen er god eller det blot lyder godt. Deres håndskrift er en blanding af hurtig og blød.

Deres øjenretning er typisk til siden.

Test hvad dit fortrukne repræsentationssystem er her:
NLP Personlighedstest – Fortrukne repræsentationssystem.